ALS Ice Bucket Challenge

Ik dacht er onderuit te komen, maar helaas, ook ik werd genomineerd voor de ALS Ice Bucket Challenge! En wel door Laura van runninglau.com. En bedankt, Lau! ;)

Maar natuurlijk ben ik zo sportief om mee te doen en strikte ik Johan om me te filmen terwijl ik een emmer ijskoud water over mezelf heen gooide. Helaas, helaas, helA?A?s ging er wat mis met het geluid van de video, dus was het beeldmateriaal onbruikbaar. *huilt*

Er zat niets anders op dan ‘m nog een keer te doen, zo ben ik dan ook wel weer. Dus hier is-ie: Brouwertje!s Ice Bucket Challenge!

Natuurlijk heb ik zonet ookégeld gedoneerd, want vergeet ALSjeblieft niet waar deze actie om draait: meer naamsbekendheid van en geld ophalen voor de vreselijke ziekte ALS. Een financiéle bijdrage leveren kan op Purchase kytril package www.als.nl.

Het leuke is dat ik zelf natuurlijk ook mensen mag nomineren, gna gna! En ik kies daarvoor:

– Daniél de Jong
– Roelie van Boven
– Madelon Gravesteijn-Baans

Succes mensen! Ik zie jullie filmpjes wel tegemoet!

Follow on Bloglovin Cheap dehumidifier cannabis Detrol price compare

LEES OOK:

8 reacties

  1. Hahaha jeetje zeg, twee keer een bak ijskoud water over je heen.. en dat door mij!

    ..

    Ik vind je wel heel stoer Mariek! (En het ook stiekem best grappig)

  2. Wat een cool (letterlijk ;)) filmpje! Ik volg je al een tijdje en had een hele andere stem bij je verwacht haha! Supertof om je eens te horen.