Dit was mijn week 34

Ik heb me keurig gehouden aan mijn eigen voornemen om het de afgelopen week iets rustiger aan te doen. Ik had slechts één date, een sportieve met Lin, en verder zag ik het wel. Heerlijk. Op naar een nieuwe week waarin ik weer veel leuke mensen ga zien! Maar nu eerst weer even terugblikken.

Ik stond weer in het colofon van Veronica Magazine, waarin ik Pleinbioscoop Rotterdam tipte. Tot en met 31 augustus worden er films in de buitenlucht vertoond en wij hadden kaarten voor drie films.

De temperatuur is de afgelopen tijd enorrrm gezakt en ik vind het gewoon KOUD! Op de redactie drink ik veel Winter Glow-thee, perfect voor mijn gemoedstoestand. Bluh.

Sinequanone online shop deutschland

Maandagavond wilde ik graag gaan hardlopen, maar was het weer eens slecht weer. Daarom ging ik naar de sportschool en liep ik 7,5 km op de loopband. Fijn om te merken dat dat me makkelijk afging! Daarna nog een rondje apparaten, ik moet echt nog sterker worden om de halve marathon goed te kunnen uitlopen.

Dinsdagavond deden we makkelijk qua avondeten. Ik zag dat New York Pizza op Amsterdam CS sinds kort ook pasta to go verkoopt, dus dat moest ik eens proberen in plaats van Julia’s. De spaghetti met simpele tomatensaus, mozzarella en basilicum smaakte me goed!

Een tijdje geleden kreeg ik op de redactie al een flesje Coca Cola met mijn naam erop toegestuurd, deze week ontving ik er een bijpassend iPhone-hoesjeébij. Cool! Om mijn privételefoon heb ik al standaard een hoesje met mijn Brouwertje-poppetje erop, maar voor mijn werktelefoon is ie leuk.

Na mijn blog over mijn hardloopdip plande ik met Lin direct een date om 16 km te lopen. Zij zou ervoor zorgen dat ik echt langzaam zou starten. Het werkte! We liepen echt heer-lijk, het ging supergoed. Het vertrouwen is terug en volgende week gaan we voor 17 km. Superfijn, zo’n crew buddy die in de buurt woont en me op sleeptouw neemt.

Woensdagavond ging mijn nieuwe lay-out online, whoei! Ik ben MylA?ne heel dankbaar dat ze er weer zoiets moois van heeft gemaakt.

Johan zat deze week een paar dagen in Kiev met Feyenoord, dus donderdagavond haalde ik lekker sushi voor mezelf bij Sushi Qube en keek ik de hele avond How I Met Your Mother.

Door Lau werd ik genomineerd voor de ALS Ice Bucket Challenge, dus toen Johan weer terug was, kon ie me mooi Alavert how much How to buy propecia in singapore filmen. Helaas was mijn praatje de eerste keer slecht verstaanbaar en dus moest het opnieuw. Aiks! Natuurlijk heb ik via www.als.nl ook geld gedoneerd, want daar draait het allemaal om.

Post-Ice Bucket Challenge-selfie. ;)

’s Avonds zouden we American Hustle gaan zien bij Pleinbioscoop Rotterdam, maar door het slechte weer besloten we ‘m te skippen. Too bad.

Zaterdag was zo fijn, we sliepen uit en keken The Following. ’s Avonds probeerden we Hamburg uit, een hamburgertent waar we al veel goeds over hadden gehoord. Ik atéeen cheeseburger met als extra topping guacamole (my favourite!) en cajun wedges erbij. Mmmmm!

Daarna zouden we La Grande Bellezza gaan zien bij Pleinbioscoop Rotterdam, maar ook deze avond viel in het water. Zo zonde. :( We hebben nog kaartjes voor komende vrijdag, hopelijk dan eindelijk beter weer!

Dit bord stond in de buurt van het Museumpark, waar Pleinbioscoop plaatsvindt. Zulke positieve woorden konden we wel gebruiken. ;)

Thuis begonnen we dan maar aanéThe Bling Ring, maar ik viel erbij in slaap. Wat een saaie film.

Zondag blogdag! Johan ging naar Feyenoord-FC Utrecht, ik maakte foto’s van mijn oude paspoort. Die van de binnenkant had ik al gemaakt voor ik ‘m wegbracht. ;)

Daarna deed ik boodschappen bij de Ap voor het avondeten. En meer. (Lees: Calippo’s om mijn verslaving te voeden.)

Rond 17.00 uur WhatsAppte Lin, of ik zin had in een rondje? Ik was al van plan ’s avonds te gaan, maar met Lin is natuurlijk leuker. En dan had ik het maar alvast gehad! We liepen 8 km en het was echt enorm zwaaaaar… Zo gek! Achteraf denk ik dat ik te weinig had gedronken en gegeten. Les geleerd.

Ik maakte goddelijke preirisotto als avondeten. Ik blijf het zeggen: maak dit!

Johan ging na het eten nog hardlopen, dus kon ik nog mooi wat HIMYM kijken.

Follow on Bloglovin

14 Comments

 1. tineke 25 augustus 2014 at 08:29

  Oef, twee keer de ice bucket challenge? Haha, ik zou gewoon het geluid er overheen opgenomen hebben! :p

 2. Benthe 25 augustus 2014 at 09:25

  Mannn die burgers!

 3. Chantal 25 augustus 2014 at 09:40

  Jammer dat je ‘La grande bellezza niet hebt kunnen zien. Het is een erg mooie film!

 4. Marjolein 25 augustus 2014 at 10:13

  Hm lekker die sushi! x

 5. Wanda 25 augustus 2014 at 10:18

  Goed bezig met je hardlopen hoor! Jammer dat het weer zo slecht was dat het uitje naar die pleinbioscoop niet door kon gaan. Hopelijk deze week beter!

 6. Maurits 25 augustus 2014 at 10:52

  Naar die preirisotto ben ik ook wel erg benieuwd. Ga hem binnenkort maken :D

 7. Stephanie | Expeditie Aardbol 25 augustus 2014 at 11:46

  Oh wauw, die burger. Lekkerrrrrr. En goed dat je zo vaak ging hardlopen. Ik kwam niet verder dan 1 keer. Shame on me….

 8. Jenny 25 augustus 2014 at 13:08

  Leuke week!! Dat Cola telefoonhoesje vind ik erg leuk als coke fan. En wat leuk zo’n buitenbios! Alleen niet met dit herfstweer :(((

 9. Manon 25 augustus 2014 at 14:07

  Leuke week heb je achter de rug

 10. Paul 25 augustus 2014 at 15:25

  Als je American Hustle nog niet hebt gezien, dan moet je die zeker nog even inhalen thuis. Goede film!

 11. Maaike 25 augustus 2014 at 19:14

  Oh de Bling Ring lijkt me juist een leuke film! Wat jammer . Verder een leuke diary hoor! :)

 12. Mieke 25 augustus 2014 at 20:33

  Die burger… Ziet er echt goddelijk uit! :)

 13. Annemieke 25 augustus 2014 at 20:50

  Trots (en jaloers) op jullie km’s! Je run-dip is overgewaaid naar Utrecht. ;-) Nee, vandaag ook weer 7km aan getikt, heerlijk!

 14. Marcella 26 augustus 2014 at 21:05

  Veel gelopen, knap! En fijn veel films gezien. Ik kijk bijna alleen maar Suits, maar ga morgen naar de bios. Zin in!