Duimen voor Ajax – Schalke

De kans is klein, maar hij is er! En daarom wil ik jullie vragen even heel hard met mij mee te duimen, vandaag om 18.00 uur. Het zou namelijk zomaar kunnen dat ik dit jaar mijn zo geliefde Klaas-Jan Huntelaar ga zien spelen, en nog tegen Ajax in de ArenA ook!

Al jaren liep ik met de gedachte dat ik eens naar de Amsterdam ArenA wilde voor een Champions League-wedstrijd van Ajax. De passe-partouts voor de (eerste) drie thuiswedstrijden van dit seizoen zijn al evenéin de verkoop, maar ik kon niemand vinden die alle potjes met me mee wilde. Te duur, geen zin, te veel gedoe, geen Ajacied… Allerhande smoesjes kwamen voorbij. ;)

Vorige week was ik dat zat. Ik besloot met mijn clubcard gewoon spontaan een passe-partout te kopen en mocht die van een collega gebruiken om een tweede aan te schaffen. Jippie! Dus nu ben ik in het bezit van drie keer twee kaarten voor CL-duels waarvan de speeldata en tegenstanders nog niet bekend zijn. Haha!

Maar ik ben ervan overtuigd dat ik, nu ik de kaarten ook echtégekocht heb, voor alle drie de wedstrijden wel iemand kan vinden die me wil vergezellen. Want één wedstrijdje, tsja… ‘dat is toch wel heel cool!, hoor ik opeens om me heen. En: ‘Als je niemand kunt vinden, offer ik me graag op!! Eén wedstrijd is natuurlijk een stuk beter betaalbaar dan een passe-partout.

Vandaag om 18.00 uuréis de loting en Ajax zit in pot 3. Schalke 04, de club van mijn held Klaas-Jan, zit in pot 2. Het zou dus zomaar kunnen dat die twee teams bij elkaar in de poule komen en onder toeziend oog van mij de strijd aangaan om te mogen overwinteren in de Champions League! Mennn, wat zou dat gaaf zijn.

Ik heb eens bekeken wat voor mij een droomloting zou zijn. Ik stem voor:

FC Barcelona
Schalke 04
Ajax
AS Monaco (al maakt deze me niet zo heel veel uit)

Ik zeg: dat worden sowieso een paar mooie avondjes in de ArenA! GeA?nteresseerden mogen achter in de rij aansluiten… ;)

——-

Update 18.40 uur: Purchase maxalto Ik zat er helaas flink naast, haha! Heb alleen Barcelona goed. De ploegen waartegen Ajax het moet gaan doen zijn:

FC Barcelona
Paris Saint-Germain
APOEL Nicosia

Beeld: Android tracker, Spyware iphone. Eerlijkefoto.nl

Cannabis seeds ottawa ontario Follow on Bloglovin

10 Comments

 1. Linda 28 augustus 2014 at 07:08

  Mijn zwager had vorig jaar passe partout gekocht en doordat hij geopereerd werd tijdens de tweede wedstrijd ging vriendlief naar Ajax Barcelona. Hij vond het super hoop dat jij dat ook vindt

 2. Bente 28 augustus 2014 at 08:28

  Wat tof dat je naar de wedstrijden gaat! je vind vast leuke metgezellen :)

 3. Nuria 28 augustus 2014 at 08:36

  Haha, geweldig!! Ik ben benieuwd naar de loting!

 4. Benthe 28 augustus 2014 at 09:52

  Ik ben niet zo’n voetbalfan, maar de keren dat ik bij een grote wedstrijd ben geweest.. Erg gaaf!

 5. Ingrid 28 augustus 2014 at 10:31

  Hier een mede-mega-grote-voetbal-fan! :) Dus als je niemand kunt vinden, wil ik best mee…

  Moet alleen kijken of ik dan daarna nog terug in Limburg kom… ;-) dat is altijd de ellende met late wedstrijden in Rotterdam of Amsterdam.

  Toch maar eens verder Tinderen met die leuke jongen uit Rotterdam (wie weet…) en jij hebt ervaring met verhuizen naar die errug leuke stad!

 6. Cindy 28 augustus 2014 at 11:59

  Wat leuk! Ik ben vorig jaar een keer, op Valentijnsdag nota bene, met mijn vriend naar PSV geweest, omdat ik dat wel een keer wilde meemaken. Echt superleuk. Nu heb ik jaren gewerkt bij RBC Roosendaal (geen grote club geweest, maar was echt enorm leuk om zo erbij te zijn), dus ik weet wel iets van voetbal af.

 7. Dollie Brouwer 28 augustus 2014 at 19:32

  Je vader zat te glimmen toen hij mij vertelde wie de tegenstanders waren!!!! xxxx mama

 8. Stephanie 29 augustus 2014 at 00:53

  Hihi tof. Ik ben geen voetbalfan (behalve met het WK, ha ha), maar mijn vader & broertje zijn helemaal gek van Ajax en kijken vaak voetbal.
  Tof om een echte wedstrijd te zien, zelfs mij lijkt dat leuk ha ha!

 9. annouska 29 augustus 2014 at 22:25

  Oeh wat leuk dat je een paar van die top clubs mag zien in de arena. Ik hoop bij Feyenoord ook een paar leuke wedstrijden te kunnen zien.

 10. Ingrid 30 augustus 2014 at 10:17

  Wat ik me afvroeg nog, ben je ondanks dat Ajax niet tegen Klaas-Jan speelt wel blij met de loting en het passe-partout? Veel plezier alvast!