NEW IN: LunarGlide 6 + win ai??i??100 shoptegoed!

Ik had ze mezelf beloofd. Zodra ik het hardlopen weer goed had opgepakt en het vertrouwen helemaaléhad teruggevonden, mocht ik nieuwe schoenenékopen en wel het laatsteémodel van mijn lievelings aller tijden: de Nike LunarGlide 6. Ik stond nét op het punt ze aan te schaffen, toen ik een mailtje kreeg van de website Shopalike.nl. Of ik misschien wilde samenwerken?

Ik vind het heel leuk om zulke mailtjes te krijgen, maar ga er eigenlijk alleen op in als de betreffende site of webshop ook echt bij mij en mijn blog past. Toen ik een kijkje naméwas ik direct overtuigd. Yep, dit is cool!

Op Shopalike.nl zijn een heleboel merken en (bekende) webshops samengevoegd tot één huge assortiment. Het aanbod is groot: kleding, schoenen, cosmetica, horloges, tassen en nog veel meer. Superhandig, want je hebt alles bij elkaar en kunt dus ook in één oogopslag prijzen vergelijken.

Ik mocht wat uitzoeken op de site en dacht eigenlijk direct aan één ding: de LunarGlides 6! Snel tikte ik de zoekterm in en jawel: een hele pagina vol met mijn favoriete hardloopschoenen. Ik hoefde dus niet meer verder te zoeken, dit werden ze. Yay!

Ik vind veel kleurencombinaties mooi, maar ik koos voor de zwarte versie. Naast erg stijlvol zijn ze, met het oog op de herfst en winter, ook wel lekker veilig in die kleur. Gisteren kwamen ze binnen en uiteraard wilde ik er direct een testrondje op rennen, tot het opeens met bakken uit de hemel kwam. Tsja, ze zijn dan wel zwart, maar ook nog gloedjenieuw en ik vond het echt megazonde om er al meteen mee door de plassen te banjeren. Haha!

Ze staan dus nog ongeschonden in de woonkamer en zo af en toe werp ik er een verliefde blik op. Ze zijn zoooo mooi! Binnenkort ga ik ze echt uitproberen, can!t wait.

Winnen!
Het leuke van dit alles is dat één van mijn lieve lezers ook lekker mag gaan shoppen op Shopalike.nl. Ik mag namelijk !100 shoptegoed weggeven! Ook nieuwe hardloopschoenen nodig? Vette Air Max!jes misschien? All Stars? Leuke kleding? Een mooi sieraad? Een toffe tas? Het kan allemaal!

Wat je moet doen om kans te maken (zoals altijd):

– Like Brouwertje.comé Generic hyzaar reviews op Facebookéen/of volg meévia Bloglovin!.
– Laat hieronder even een reactie achter dat je meedoet en vergeet daarbij niet een geldig mailadres op te geven, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Deze actie is inmiddels verlopen. De winnaar trok ik eerlijk via de website random.org.

En de gelukkige winnaar is! *tromgeroffel* Rachelémet reactie nummer 153! Zij heeft inmiddels per mail bericht gekregen.

Cheap duricef cefadroxil

Follow on Bloglovin Homework

LEES OOK:

178 reacties

 1. Jaa, ik wil heel graag meedoen. Ben net weer begonnen met hardlopen en heb nieuwe schoenen nodig.

 2. Wat we gave Nikes zeg! Hele leuke actie ook, ik kan wel een nieuw paar schoenen gebruiken!

 3. Supergave schoenen!!!! Die kan ik wel gebruiken nu op 9 november een 10km wedstrijd ga rennen, waarbij heeeel zenuwachtig voor ben

 4. Ik heb het hardlopen voor t eerst opgepakt. En na een half jaar strugglen heb ik van de week voor t eerst 30 min hardgelopen. Zulke schoenen als beloning kan ik ook wel gebruiken :)

 5. Te gekke actie! Ik doe dan ook graag mee! Op bloglovin’ volg ik je al een tijdje en via FB nu ook…
  Nieuwe hardloopschoenen kan ik ook zeker wel gebruiken, de mijne zijn inmiddels 8 jaar oud…

 6. Wow deze zijn echt gaaf. De kleuren spreken mij heel erg aan! Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie!! Ik volgde je al op facebook en bloglovin! <3

 7. Wat een toffe schoenen, ik vind deze misschien nog wel mooier dan de witte versie. Ik volg je al weer een tijdje op bloglovin en doe graag mee met de winactie.

 8. Supergave schoenen, die zou ik ook wel willen. Ik doe graag mee en ik volg je via Bloglovin.

 9. Heel cool! Ik doe mee! ik kan altijd nieuwe schoenen gebruiken! De zwarte zijn ook erg mooi! Ik heb mij laten verleiden door de witte, al moet ik ze nu wel het weekend wassen!

 10. Wat een mooierds! Ik doen mee, ik kan in de aanloop naar de marathon van Rotterdam wel een paar nieuwe schoenen gebruiken!

 11. Wauw, wat zijn ze prachtig! Ik wil ook heel graag nieuwe hardloopschoenen maar nu er allerlei studiekosten bij komen moet ik een beetje aan mijn budget denken ;). Je winactie komt dus eigenlijk als geroepen! Ik volg je op Facebook en Bloglovin’ en doe heel graag mee!

 12. Haha, het kan dus niet anders dat ik hier aan mee moet doen. Nog geen 2 dagen geleden schreef ik een stuk over keuzes maken voor een paar zwarte enkellaarsjes. Dit shopbedrag zou niet alleen enorm helpen, ik kan dan zelfs 2 paar kiezen…..mijn (luxe) leven wordt in 1 klap een heel stuk makkelijker.
  Heel veel plezier met jouw Nikies, zien er supercool uit!

 13. ze zijn werkelijk waar prachtig! ik had deze kleurencombo nog niet gezien en heel eerlijk vind ik het jammer dat het niet mijn type schoen is want ze zijn zo mooooi!

  ik wil zelf heel graag of de adidas boost proberen of de nieuwe nike zoom elite 7…. ohhh *verliefd*

 14. Mooie schoenen! Ik vind het haast jammer dat ik een neutrale loper ben, haha! Ik doe graag mee met je winactie, ik ga namelijk in september weer voltijd studeren, na drie jaar te hebben gewerkt. Dus shoptegoed komt goed van pas in deze krappere tijden.

 15. Oh wauw! Ik heb me ingeschreven voor Start to Run op 6 september en ik heb hele oude hardloopschoenen en ik zou echt heel graag nieuwe hardloopschoenen kunnen gebruiken, die gewoon fatsoenlijk en goed (en vooruit, ook mooi) zijn. Ik ga daarna ook mee doen aan mijn allereerste wedstrijd ooit. Dit zou geweldig zijn! Gave actie Marieke!

 16. Oooh die zijn mooi! Ik ben ook echt aan nieuwe hardloopschoenen toe. Op mijn Mizuno’s zitten nu zo’n 1100 kilometer dus je kunt je wel voorstellen hoe de demping nu is… Maar wil hier nog wel even op blijven lopen tot aan de halve van Amsterdam en dan lekker verder trainen op nieuwe mooie schoenen.

 17. Ja, ik wil! Gisteren voor het eerst bootcamp les gehad, en helemaal enthousiast. Maar… al jaren niet gesport en dus gebrek aan goede sportschoenen, broek, shirt en zelfs sportbeha. Help me!

 18. Gaaf! Ik ben ook echt helemaal verliefd op de LunarGlides 6, maar vind dat ik eerst nog wat meer kilometers moet hardlopen met mijn huidige hardloopschoenen! (de LunarGlides 4) Ik doe graag mee met de winactie! Heb je geliked op Facebook en volg je al een tijd via Bloglovin! :)

 19. Ohhh die zijn zo mooi! Ik volgde je eigenlijk alleen op Instagram, nu dus ook op Facebook. Als ik de Dam tot Dam goed uitloop, mag ik van mezelf ook nieuwe schoenen kopen. Ik wil precies dezelfde haha! Vind de witte ook prachtig, maar deze zijn inderdaad wat beter geschikt voor ons kikkerlandje :-)

 20. Supergave schoenen! Een nieuw paar hardloopschoenen zou niet misstaan in mijn backpack naar China; even zorgen dat ze op tijd zijn ingelopen zodat ik ze op 2 november 21,1 km mee door Shanghai kan nemen!

 21. Ze zijn zo mooi! Ik heb m’n oog laten vallen op de knalroze lunarglides6. Ze zijn zo mooi!

 22. Marieke een geschenk uit de hemel. Ik wil ook zooo graag gaan sporten bij hart for her net als je moeder maar daar moet je sportschoenen voor hebben. En je raad het al die heb ik niet nhet zou zoooo mega goed uitkomen deze prijs want dan kan ik een paar fitnes schoenen uitzoeken. Nu maar duimen dat ik de prijs win. Fijn weekend en veel plezier met je kekke nikes xxx dickij

 23. Wat een prachtige schoenen! Ik kan ook wel een nieuw setje kicks gebruiken, ik doe mee dus en volg je op Bloglovin :)

 24. Omdat ik nu toch wel wat km’s per week loop ben ik al een tijdje op de loop voor een nieuw paar schoenen! Maar het is toch altijd een investering ! Zo’n waardebon van 100 euro maakt het extra gemakkelijk ;)

 25. Je Lunarglides 6 zijn echt te gek. Wat een leuke actie!! Ik doe ook graag mee.. Als ik € 100,- win zou ik ook echt sportschoenen gaan kopen. Heb eentje echt nodig! :)

 26. Ja ja ja! Leuk, mooie shoes, en inderdaad, ik heb nieuwe lopers nodig voor de 7heuvelenloop.
  AnneM

 27. Super gaaf deze actie! Leuk dat je regelmatig leuke dingen mag weggeven. De tas vorige week was ook al zo mooi

 28. Ik ben nu zwanger, maar straks wil ik wel weer rondjes Vroesenpark lopen en lekker bootcampen waardoor die schoenen ideaal van pas zullen komen.

 29. Ik zit momenteel een beetje ine en hardloopdipje en kan wel een schop onder m’n kont door een paar mooie nike’s gebruiken (of gewoon aan m’n voeten). Wanneer ik zou winnen zou ik van het shoptegoed denk ik ook de nike lunarglide kopen. Schrijf je ook een revieuw op je site hoe deze schoenen bevallen?

 30. Shoppen! Altijd goed! Nadat ik na ziekte weer ben aangekomen tot een gezond gewicht kan ik wel weer wat nieuwe spullen in een andere maat gebruiken! :)

 31. Ik vind dat ik het ook wel verdien met al mijn sporten. Doe graag mee voor het shoptegoed!!!! xxxx

 32. Hele mooie schoenen! Ik doe graag mee met de winactie, ik heb al eens rondgekeken op de site en zou waarschijnlijk voor een paar sneakers gaan aangezien de mijne helemaal versleten zijn!

 33. Gaaf, ik doe ook mee!
  Om een reden die je zelf al noemde: mijn huidige hardloopschoenen zijn groen met zilvergrijs en aangezien als het kouder wordt graag in lange tights met printjes of kleur train heb ik wat neutrale schoenen ‘nodig’.
  Ik heb geen facebook maar volg je wel op bloglovin.

 34. Oeh tof! I’m in. Net een uur geleden voorgenomen om ook eens een hardlooppoging te gaan wagen dus zulke vette sneakers zijn dan een goed begin!

 35. Jaaaaaaaaaaa ik doe mee!! Super leuke actie, €100,00 shoptegoed kan ik heel erg goed besteden.

 36. Een verdiend cadeau aan jezelf na de 16km van vorige week! Op naar de 17km op je nieuwe schoenen?! En wat betreft de win-actie, count me in. :-)

 37. Ooooh, hebben! Ik ben net begonnen met hardlopen om mijn laatste zwangerschapskilo’s eraf te krijgen en nieuwe hardloopschoenen komen dus zeeeeeeer van pas!

 38. Leuk zeg. Ik heb vanochtend mijn rondje ook weer gelopen. Zag dat mijn zolen weer wat beginnen te slijten, dus ik ben toe aan nieuwe. Met al dat hardlopen doe je niet eens heel lang met hardloopschoenen helaas.

 39. WAAAA! Fantastisch! Ik ben ook echt toe aan nieuwe hardloopschoenen dus maak graag kans! Ik volg je op facebook en bloglovin´

 40. Wauw, wat zijn ze mooi! Daar ga je zeker gelukkige kilometertjes op maken! Ik doe overigens graag mee aan de actie

 41. Wat zijn ze mooi! Heel gaaf zo met die kleurencombinatie. Niks motiveert meer dan nieuwe hardloopschoenen of -kleding.
  En ik doe heel graag mee met de winactie. Super leuk!

 42. Ah, ik heb er vandaag ook bij staan zwijmelen. Maar de website heeft veel meer dan dat alleen! Ik ga er zeker iets op bestellen, helemaal als ik ook nog eens win ;).

 43. Wow heel gaaf! Mijn nikes heb ik met veel liefde gedragen, maar nu zie je het air max gedeelte door de zool heen. De zool is zo ver afgetrapt dat het doorzichtige plastic van het air-stuk erdoorheen komt! Heel veel succes, ik volg en like je op bloglovin.

 44. Wauw! Leuke actie! Ben ook erg benieuwd hoe ze zijn & hoe ze lopen natuurlijk! Misschien helpt het winnen van nieuwe hardloopschoenen mij ook weer me hardloop motivatie op te pakken!

 45. Toffe schoenen! Dat lijkt mij ook wel wat, dus ik doe graag mee. Ik volg je al een poos op bloglovin.

 46. Ah wat een toffe site, ik kende hem helemaal nog niet.

  Nou ben ik al een tijdje op zoek naar nieuwe schoenen, maar nog niet echt kunnen vinden. En degene die ik zag waren boven mijn mini budget. Dus ik doe graag mee want ik zag een paar super mooie enkellaarsjes op de site die ik graag zou willen. :D

 47. Jaaa, hier doe ik graag aan mee. Ik heb inderdaad nieuwe hardloopschoenen nodig. Maar ook nog wel wat andere spullen…

 48. Leuk dat je de zwarte hebt genomen ipv de witte! Ze zijn idd prettttty! En je bent goed bezig met hardlopen idd! Toevallig dat er dan net een samenwerking voorbij komt voordat je ze wilde halen :D
  Ik doe uiteraard ook mee met de winactie!

 49. Wauw, jij hebt geluk gehad met de samenwerking! ;) Ik heb een aantal maanden met een flinke knieblessure gelopen en ben nu eindelijk naar de fysiotherapeut gestapt. Na een aantal pijnlijke behandelingen mag ik het hardlopen weer oppakken; maar niet met mijn favo nike free schoenen.. Nieuwe schoenen zijn dus dringend welkom! :))

 50. Jaaaa, wat een leuke winactie. Ik doe normaal nooit mee met winacties maar omdat ik vind dat deze jou echt op je lijf is geschreven en je het dus ook voor de juiste redenen doet, doe ik mee. Daarnaast ook omdat ik een doel heb gesteld vóór mijn vakantie naar LA 20kg te verliezen en mezelf te trakteren op nieuwe sportkleding die ik in de Hollywood Hills direct kan testen :)

  1. Oja en ik volgde je al op Bloglovin. Op Facebook als het goed is ook, maar ik doe nu 99 days of freedom, dus kan dat niet checken… Sorry!

 51. Toffe actie! Je nieuwe hardloopschoenen zijn echt mooi! Ben benieuwd hoe ze je bevallen :) (Daar volgt wel een verslag van toch?!)

 52. TOP ACTIE! Ik volg je al een hele tijd op facebook en geniet iedere keer weer van nieuwe posts op je blog. Deze prijs is wat iedere vrouw wil ontvangen. ‘If you’re a queen, you’re powerless, so I’d probably demote myself and go shopping’.

 53. Jaaaaaaa ik doe mee! Heel erg cool, en ook hier inderdaad nieuwe hardloopschoenen nodig. En nieuwe All Stars! ;-) En eigenlijk altijd wel iets… oeps

 54. Jeetje! Je hebt wel de mooiste hardloopschoenen op aarde uitgezocht zeg!
  (ik doe mee aan de actie!)

 55. Wauw leuk zeg! Ik zag je bij iemand op Facebook voorbij komen, en denk eens even kijken… Heb je natuurlijk ook gevolgd op bloglovin, zelf vind ik dat overzichtelijker qua artikels dan op facebook!! Heb al heel veel leuke artikels van je gelezen! Enne, natuurlijk doe ik graag mee met deze leuke actie…. Een fijn weekend gewenst! Groetjes ilse

 56. Wauw wat een mooie schoenen die ik erg graag zou willen hebben.
  Het is ook nog van mijn fijne merk Nike waar ik echt van hou en vrolijk van wordt want Nike schoenen zijn echt erg goede schoenen.

 57. Wat zijn ze mooi je nieuwe lunarglides! Ik heb even snel gespiekt op de site en zag al veel te veel leuke schoenen dus een beetje shop te goed is zeer welkom ;)

 58. Super gaaf (dit is de eerste keer dat ik op je site zit)
  Maar ik ben sinds een tijd ook bezig met een gezonder levensstijl (probeer het althans). Heb al een beetje op de site rond gesurft en ze hebben echt van alles en nog wat, zou graag iets sport gerelateerds willen halen of iets leuks. Doe graag mee, natuurlijk!

 59. Wauw, supergaaf je nieuwe aanwinst.
  Ik maak graag kans op dit shoptegoed en volg je via facebook.

 60. Ik doe natuurlijk mee, want mijn Nikes zijn ook aan vervanging toe. Net als jij heb ik zo mijn favorieten: Nike, Ajax en Klaas-Jan <3 Love them all enne natuurlijk ook jouw blogs ;)

 61. Leuke winactie! Ik heb jouw blog al een heel tijden geleden geliked, want ben trouwe volger. En ik volg je natuurlijk ook via bloglovin :D

 62. Tuurlijk doe ook ik heel graag mee. Toch geweldig om shoptegoed te winnen. Keertje gaan winkelen zonder je portemonnee te openen.

 63. Ik zou graag meedoen om dit shoptegoed te winnen, maar ik zit niet meer op facebook (problemen gehad) Kan ik zonder dat ook meedoen??

 64. Wat een gave LunarGlides 6! ook helemaal mijn ding!
  We gaan weer beginnen met hardlopen en met een paar stoere beauty’s krijgt mijn motivatie een flinke boost!
  Ik maak graag kans op dit shoptegoed, zodat ook ik weer lekker fit kan worden !
  The best feeling of the world

 65. Super tof, ik doe mee!
  Ik had ze eigenlijk alleen nog maar in het wit gezien maar deze zijn ook echt leuk!

 66. ik doe mee!
  ik heb zeker een nieuw paar all stars nodig omdat ik laatst met veel pijn mijn witte heb moeten weggooien, ik was helemaal door de zool heen..
  heb alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse

 67. Leuk, nieuwe hardloopschoenen maken mij ook altijd blij! Ik doe graag mee en volg je (al even) via bloglovin! Liefs, Tess

 68. Oh wauw, bij zo’n post zie je gelijk hoeveel mensen je blog lezen! Ik ook & ik doe ook graag mee ^^ liefs!

 69. Ik doe meeee! Hihi.. Dringend nieuwe schoenen nodig, want ik loop nu op free’s en flex.. Boven de 10km en ik merk steeds dat mijn knieën enorme klappen krijgen.. Als ik niet op pas loop ik zo blessures.. Dussss tijd voor nieuwe babies!!

 70. Wauw leuke sneakers! Ik doe graag mee om ook gave Nike sneakers te halen! I love it! Fingers crossed.

 71. Ik doe heel graag mee met deze super prijs. Ik zou graag willen beginnen met hardlopen want helaas is een betaalde sport voor mij niet haal baar.
  Lekker hardlopen in de natuur en alles om je heen even vergeten.

 72. Wat een leuke actie en wat een keuze op de website; ik doe graag mee. Bloglovin: melissavanstipdonkmaas / FB: melissa.vanstipdonkmaas

 73. Ik doe ook graag mee! Nike schoenen zijn een van de weinige waar mijn zooltjes lekker in passen. En naast dat lopen ze gewoon heerlijk en zien ze er natuurlijk stuk voor stuk allemaal super uit! Jup als baby had ik al een nike verslaving (door m’n oom).

 74. Door jou heb ik besloten weer te gaan sporten en een doel te hebben: over 5 jaar wil 10km hardlopen (ik kan nu geen 100 meter volhouden haha).
  En voor dit doel heb ik nieuwe schoenen nodig en natuurlijk een heel nieuw outfit.

  Dus ja, ik doe mee

  ps. ik volg je al op bloglovin.

 75. Lekker bezig met die 17km Marieke. Doe je goed! Denk dat ik mezelf ook maar is moet aanpakken, want tempo is eruit ;-) Perhaps new shoes are the answer?

 76. Wauw, supertoffe winactie!
  Wat een ontzettend gave schoenen! Mijn huidige hardloopschoenen zijn al bijna aan vervanging toe, dus ik zou wel weten waar de 100 euro heen zou gaan haha!

  Liefs Mirte

  P.S Ik volg je op zowel facebook, bloglovin en instagram!

 77. Hey,
  Wauw, wat een gafe winactie! Ik zou heel graag een paar nieuwe sneakers willen hebben! Alvast heel erg bedankt en fingers crossed…
  Xoxo Joanne

 78. Ja ik doe heel graag mee! Na mijn betaling in december wil ik heel graag de laatste pondjes eraf lopen…
  En dat kan natuurlijk perfect met die mooie schoenen…mijn oude asics zitten de gaten in…

 79. Wauw heel cool!! Net als jij heb ik een behoorlijke schoenenverslaving, dus deze winactie klinkt mij heel fijn in de oren!

  Veel renplezier op je nieuwe schoenen ;)

 80. Wat een bof dat je op deze manier deze leuke schoenen kon krijgen! Maar maak je je geen zorgen dat ze niet bij je voeten passen voor het hardlopen? Ik moet zelf altijd van die hele stomme hardloopschoenen kopen omdat die het beste bij mijn ‘loopstijl’ passen!

  1. Hoi Nicole, ik heb de twee eerdere modellen van de LunarGlide ook gehad en die zaten perfect. Vandaar dat ik het wel aandurfde met deze!