Dit was mijn week 36

Mijn hemel, wat gaat de tijd toch snel. Ik hou het gewoon niet meer bij! Over twee weken heb ik de Dam tot Damloop gewoon al achter de rug, wow! Dat betekent dat ik nu echt even goed moet nadenken over mijn hardlooprondjes, want ik moet mezelf niet overbelasten natuurlijk. Ik wil vlammen de 21e!

Anyway, hetéwas een drukke week, maar ook weer een erg leuke. Ik heb echt de liefste en leukste mensen om me heen! Love it.

Maandag at ik alleen en maakte ik een superrr lekkere pasta alla norma naar recept van Lin Viber spy, Phone spy. . Zij gebruikt penne, ik deze keer spaghetti omdat ik dat nog had liggen. Ik ben echt dol op ricotta op m’n pasta.

Dinsdag at ik weer Italiaans, maar dan met Paulien in een restaurant. We kozen voor Gusto, waar ik al eens eerder had gegeten en wat uitstekend bevallen was.

Weédeelden twee voorgerechten: gepofte paprika met prosciutto, gerookte buffelmozzarella & knoflook +émet geitenkaas gevulde abrikozen in pancetta &ébalsamico. Als hoofdgerecht koos ik gegrilde tonijn met tagliatelle en het toetje deelden we weer: taart met citroen en merengue. Mmmm!

Woensdag was het hardlooptijd, maar we waren ons standaard rondje om het Vroesenpark een beetje zat. Daarom kwam Johan met het briljante idee om na het eten naar het strand van Monster te rijden. Het was nog goed weer, dus so we did! Zo mooi altijd, de zonsondergang bij het strand.

Ze hebben er een prachtig wandel- en fietspad aangelegd waar je ook heerlijk kunt hardlopen. Als je wil bijna tot Scheveningen volgens mij. Wij hielden het bij 7 km, want het werd al snel donker, maar we gaan zeker binnenkort terug. Verandering van route doet rennen!

Helemaal blij met mijn nieuwe (en dus nog héél erg witte) Nike Air Force 1’s. Ik ben een addict, ik weet het.

Door mijn UP24 loop ik nog steeds elke dag van en naar het station in plaats van de tram te pakken. Goeie zaak dus! 10.000 stappen blijft echter wel een pittige opdracht, dat haal ik eigenlijk alleen op dagen dat ik erbij hardloop.

Yesss, eindelijk kon ik in een nieuw boek beginnen. Ik kwam maar niet door de vorige heen, maar wilde ‘m perse niet wegleggen. Nu weer lekker op volle kracht vooruit. Hemelen Order lady era review How much shatavari to take for menopause van Marion Pauw is tot nu toe een topboek.

Donderdagavond deden Johan en ik vrij weinig, behalve The Following kijken. We zijn er helaas doorheen, er zijn (nog) niet meer seizoenen dan twee.

Vrijdag had ik onwijs gezeik met m’n treinen. Er was koper gejat op mijn traject, dus Intercity Direct ging maar tot Schiphol. Er reed verder helemaaléniets naar Amsterdam, dus moest ik wel een bus nemen. Net als honderden anderen. DE HEL.

Na een drukke werkdag/-week kwam ik ’s avonds doodmoe thuis en wilde ik niets liever dan op de bank ploffen, maar ik wist dat ik er niet meer vanaf zou komen als ik daaraan toe zou geven. Ik kleedde me dus direct om voor een run en liep een heerlijke 11 km op mijn nieuwe, fantastische LunarGlides 6. Goed begin van het weekend!

Zaterdag was een geweldig leuke dag, zo heb ik ze graag. Johan en ik hadden lekker de hele dag samen, dus gingen we eerst weer eens naar de bios.

A Most Wanted Man was een tikkeltje lang(dradig), maar op zich wel heel interessant. Ook bijzonder om de overleden Philip Seymour Hoffman nog te zien spelen.

’s Avonds aten we bergen sushi bij Sumo. Serieus, er is echt weinig lekkerder dan een goeie California Roll.

Vervolgens fietsten we richting Erasmusbrug en dronken we een cocktail bij Bar & Brasserie Water.

Ik had de rode, genaamd Berry Forest. Errug smakelijk. :)

De Wereld Haven Dagen waren in volle gang, dus namen we een kijkje bij de soort van botenparade op de Maas. Het optreden van Anita Meyer op een boot hadden we écht niet willen missen… ;)

Daarna was er vuurwerk! We ontvluchtten de drukte door aan de ‘verkeerde’ kant van de brug te gaan staan, maar we hadden alsnog prima uitzicht. Ik hou echt van vuurwerk, zo gaaf.

Zondagochtend vertrok Johan heel vroeg naar Praag voor het Nederlands elftal en keek ikéHow I Met Your Mother. Daarna reed ik naar mijn goede vriend Henk-Jan die in mijn home town Culemborg woont. Hij is sinds een tijdje fanatiek aan het sporten en hardlopen geslagen, dus we moesten natuurlijk een keer samen een rondje rennen.

Echt te gek om in mijn oude stadje te lopen. Langs de Lek over de dijk is echt een hele mooie route. Henk had een rondje uitgezet, maar omdat het heel lekker ging, breidden we ‘m onderweg uit.

BAM! ‘Even’ Henk z’n persoonlijke record van 5 km verpulverd. Het was echt leuk om samen te rennen, gaan we zeker vaker doen.

We aten een goed vullende en zeer smakelijke lasagne…

En hadden, vonden we, wel iets goddelijks als Tony’s verdiend. Het einde van een prrrima weekje, op naar de volgende!

Follow on Bloglovin

22 Comments

 1. Sophie 08 september 2014 at 09:13

  Lekker hardgelopen! Mooie afstanden :-) Ik heb zelf twee keer 6 gerend, van de week 7,5 knallen! En je nieuwe Lunarglides zijn prachtig! Hoe lopen ze? En je Air Force, aaah!

 2. Nuria 08 september 2014 at 09:29

  Oooh al dat heerlijke eten!! Ziet er weer goed uit!

 3. Linda 08 september 2014 at 09:37

  Bekend beeld, ik loop altijd aan de andere kant van het water ;-) Bij Schalkwijk!
  Een leuke diary weer!

 4. Mirne 08 september 2014 at 09:53

  Oeh, veel Italiaans eten! Lekker!

 5. Jacqueline 08 september 2014 at 10:00

  Het water loopt me nu al in de mond bij het zien van die taart

 6. Stephanie | Expeditie Aardbol 08 september 2014 at 10:07

  Oooooooh dat eten!! Wat fijn om te zien dat er toch nog meiden zijn die lekker pasta eten en er van genieten :)

 7. Maaike 08 september 2014 at 10:22

  Wat ziet dat eten er lekker uit bij de Italiaan! En mooie nikies ook <3

 8. Dianne Overbeeke 08 september 2014 at 10:39

  Lekker al dat eten!! Wat een mooi gezicht met dat vuurwerk bij de Erasmusbrug!! Jammer dat ik dat heb gemist.

 9. Wanda 08 september 2014 at 10:47

  Het is nog vroeg op de ochtend maar krijg spontaan zin in eten!

 10. Manon 08 september 2014 at 13:00

  Oh lekker al dat eten

 11. Paul 08 september 2014 at 13:30

  Het eten ziet er allemaal lekker uit. En good old Anita, zingt ze nog iets anders dan het onvermijdelijke “Why, tell me why”?

  1. Marieke 08 september 2014 at 13:40

   Ja, hitjes van anderen. ;)

 12. Yvon 08 september 2014 at 14:08

  Mmm, heerlijk weer!
  De mooie luchten en de prachtige omgeving waar je steeds in rent, dat zou geloof ik voor mij wel een reden (een van de) zijn om terug naar Nederland te gaan.
  Fijne week!

 13. Bente 08 september 2014 at 16:32

  Lekker bezig met dat hardlopen! Komt de 21e en tijdens de halve marathon vast helemaal goed!

 14. Josie 08 september 2014 at 18:11

  Spagetti, cocktails.. sushi #honger. Haha!

 15. Henk-Jan 08 september 2014 at 19:08

  Whoohoo, check dat PR dan! Next stop: 10km. :P

  1. Marieke 09 september 2014 at 08:26

   Zeker! Dat gaat je lukken Henk!

 16. annouska 08 september 2014 at 19:19

  De wereld haven dagen vind ik altijd zo leuk om te bezoeken, echt een ware uitje in je eigen stad. En ik krijg stiekem wel trek van je sushi ;)

 17. Stephanie 08 september 2014 at 21:57

  Zoveel lekker eten :3 yumm!

 18. Betty 09 september 2014 at 14:28

  Wat zien jouw eet- en drinkfoto’s er toch altijd heerlijk uit! Krijg er zo’n trek van!!

 19. Marcella 10 september 2014 at 21:44

  Heerlijk gegeten weer. Pasta met ricotta lijkt me lekker, moet ik ook eens doen. Dat boek van Marion Pauw heb ik nog niet gelezen, ik heb net Jetset uit. Die viel wat tegen, dus je maakt me nieuwsgierig naar Hemelen. Maar eerst lees ik een ander tof boek wat direct spannend was. Like!

 20. Maurits 15 september 2014 at 19:11

  Oeoe ricotta op de pasta. Dat lijkt me lekker!!!! Ok, niet zo lekker als de SUSHI!! :D