Dit was mijn week 37

Ohhh wat was het een enorm fijne week! Door de heerlijke nazomer konden we gewoon nog genieten van een heuse stranddag vrijdag. Want, ik was weer vrij! Jippie!

Maandag was ik shoe buddies met collega Rogier. We droegen dezelfde Vans! Hij vond ze bij mij leuker staan dan bij zichzelf.

Een mooie fotoshoot en leuk interview met de mannen van de nieuwe Nederlandse serie Bluf, deze week in Veronica Magazine.

Johan was maandag nog in Praag met het Nederlands elftal, dus at ik makkelijk op het station. De spaghetti met simpele tomatensaus van New York Pizza is aan te raden!

Dinsdag werkte ik lekker een dagje thuis. Zo fijn, dat extra uurtje slapen ’s ochtends.

Tussen de middag even naar buiten voor lekkere belegde broodjes vanéde kaasboer op de hoek.

De reden van het thuiswerken? Ik wilde ’s avonds een duurloop doen en aangezien het tegenwoordig weer vroeger donker is, moest ik daar op tijd mee beginnen. Om 17.00 uur klapte ik mijn laptop dicht, om 17.15 uur ging ik rennen. En ik verbrak mijn record!

Het was bepaald niet makkelijk, maar het ging: 18 km op de teller! Ik moet er niet aan denken dat ik nog 3,1 km verder moet, haha.

Donderdagochtend een ontbijtje in de trein met seizoen 9 van How I Met Your Mother.

’s Avonds had ik een date met Sanne in Delft! Ik had superrr veel pech met de NS (haat…), maar gelukkig was het etentje erg gezellig. We aten bovendien een mjammie groentelasagne, mmmm.

Vrijdag was ik dus weer vrij! Ik probeerde weer eens een ochtendrun, samen met Johan, maar het ging voor geen meter. Waarom kan ik dat niet?!?!?!

Het was geweldig weer, dus reden we naar Scheveningen voor een dagje ultiem chillen.

We hingen de hele middag lekker bij Spice Beachclub. Als lunch at ik een zeer smakelijke biefstuksalade.

Avondeten deden we bij Beachclub De Golfslag. Ik nam eindelijk weer eens mosselen en ze waren lekkerrr! Als je die érgens moet eten, is dat natuurlijk in Scheveningen waar de Mosselman woont.

Het waaide flink, dus de kiters konden hun lol op.

WA?t een fijne dag was dit, samen met de liefste BF ever!

Zaterdag sliepen we uit, deden we boodschappen en aten we ’s avonds mijn makkelijke macho nacho’s met guacamole. Zoooo heerlijk!

Johan moest ’s avonds werken, bij Feyenoord-Willem II, dus keek ik de allerlaatste afleveringen van HIMYM. Het einde was totaal NIET wat ik ervan had verwacht, mennn. Ik moest mijn gevoelens echt evenévan me af bloggen.

Zondagochtend: weer een poging tot een morning run en wéér mislukt. Benen als lood en moeilijk ademen. IK WIL DIT KUNNEN!

Pien en Daan wilden even de stad in, dus pasten Johan en ik op Faas. Het makkelijkste baantje ooit, want die druif sliep als een blok. Johan ging aan het werk (op de achtergrond), ik begon op de bank lekker aan Pretty Little Liars S05.

Als bedankje kregen we chocolade met de schattigste verpakking ooit! De bonbons met gezouten karamel-vulling zijn al op (goddelijk!), die andere ga ik ook snel proeven.

We aten vroeg, ik maakte de noedelsoep met gerookte kip & cashewnoten van Mireille. Gezond en lekker!

’s Avonds reed ik naar de kust voor een shoot met de getalenteerde fotografe Mariët. Ik vind haar foto’s altijd geweldig mooi en kon wel wat nieuwe (portret)foto’s gebruiken voor mijn social media-profielen en de blog. Het was supergezellig en ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat!

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

32 reacties

 1. Wat een heerlijke week heb je weer gehad zeg! Super knap dat je de 18 km hebt aangetikt! Misschien dat het daardoor vrijdag ochtend wat minder goed ging?
  En ik zie dat je je macho nacho’s met kip maakt, wat een goed idee! Want ik gebruik dus altijd gehakt. Volgende keer wissel ik het eens af :)

 2. Wat slim dat jij je duurloop doet op de dag dat je thuiswerkt. Bij mij is het vaak afhankelijk van het weekend, maar nu tot aan half oktober (wanneer ik m’n eerste halve marathon ren), komt dat eigenlijk niet goed meer uit. Laat ik ook maar een dag thuiswerken!

 3. Ik heb me laten vertellen dat sommige mensen ochtendrenners en anderen avondrenners zijn. Dus misschien niet zo heel gek dat je ’s ochtends niet lekker gaat als je zo’n getalenteerde avondrenner bent ;)

 4. Lekker weekje weer. Ik vind het ook heel lastig om op te staan te ontbijten en te rennen. Dus ik ren gewoon laat in de ochtend na dat ik wat dingen gedaan heb.

 5. Wat een fijne week, vooral dat dagje Scheveningen klinkt heel goed.
  ’s Avonds rennen lukt mij dan weer niet zo goed. Ik ren het liefst in de ochtend. Dan heb ik het ‘gehad’ en heb ik een hele nieuwe dag voor me in het verschiet liggen.

 6. Ik ben zo jaloers op je vrije vrijdagen eens in de twee weken! Wat heerlijk zeg, en wat lekker dat jullie de hele dag op het strand hebben doorgebracht:)

 7. Wat een hoop foto’s! PLL is leuk :-D Ik ga ook mar eens beginnen aan HIMYM, maar het einde klinkt allemaal iets minder leuk :’) En wauw, 18 km, you go girl! Ik kan ’s morgens ook echt niet lekker rennen..

 8. Ik vind het altijd juist heerlijk om in de ochtend te sporten haha :) Maargoed het kan zijn dat jij een avondrunner bent inderdaad :) Ik krijg alweer zin om uiteten te gaan van je foto’s hmm!

 9. Wat heerlijk, zo’n zomers foto-overzichtje! Nu het niet meer zo achterlijk warm is (en het ’s avonds snel donker wordt) kan ik dit weer ook wel waarderen ;-)

  Gaaf ook die fotoshoot! Ik ben heel benieuwd! Heb even op de website van Mariët gekeken en het zijn inderdaad prachtige foto’s!

 10. Wat haal jij toch altijd het meeste uit een week. Hoop dat mij dat ook blijft lukken als ik straks fulltime aan de slag ga. Heelrijk nog zo’n dagje strand in september. x

 11. Wat een zalige week! Super stoer die 18km! Trots! En dat dagje Scheveningen wat lekker zeg! Mosselen zijn heerlijk! Maar die macho nachos! OH MY!!!!

 12. Ik kijk altijd uit naar je weekoverzicht! Erg leuk om te lezen! Ook je vorige blog gelezen over de motivatie om te sporten. Steeds als ik jouw stukjes over hardlopen lees krijg ik zin om zelf te gaan lopen.. Ik kan helaas alleen nog geen 3 km rennen zonder te stoppen!

  1. Goed om te horen Isa! En wat betreft hardlopen: ik kon in het begin nog geen 2 km rennen. En nu al 18! Dus geduld hebben en langzaam opbouwen, dan komt het goed!

 13. Altijd leuk om je foto’s te zien en te lezen hoe je week vergaan is. En je bent een superbikkel met je 18! Die 3,1 loop je er echt zó bij, trust me! Dat gaat alleen al op adrenaline :) Maar eerst zondag de DtD als mooie tussenstop. See you there!

 14. Wat heerlijk, zo’n dagje aan het strand! En je hebt echt goed gegeten zo te zien, yum! Ik zag al een prachtige foto van jou op Instagram. Wauwww Marieke!