Dit was mijn week 41

Jeeej, het was zo’n lekkere week weer! Ik blijf het maar zeggen, maar ik ben gewoon heel blij met hoe mijn leven nu (in balans) is. Ik werk hard en heb veel reistijd, maar doe ook leuke dingen met de liefste mensen. Ja, ik ben een gelukkig mens! (Alleen nog even ons huis verkopen, wie o wie?)

Gisteren is in Amerika seizoen 5 van The Walking Dead begonnen, vandaag is de eerste aflevering hier op Fox te zien. Mijn collega mocht een kijkje nemen op de set en sprak met hoofdrolspeler ‘Rick Grimes’. Zooo vet, ik was echt wel een tikkeltje jaloers.

Ik had maandag een enorme Tony’s-craving en kon de zeezout/karamel (mijn favo) die ik bij AH To Go zag liggen niet weerstaan. Maar ik deelde ‘m wel met collega’s hoor. ;)

Johan en ik waren allebei laat thuis en hadden geen zin om nog boodschappen te gaan doen en zelf te koken. Dus bestelden we sushi bij Sumo, mmmm. Altijd goed!

Dinsdag werkte ik thuis, want ik wilde ’s avonds nog één poging wagen tot het lopen van 20 km. ’s Ochtends kwam het echter met bakken uit de hemel… Ai.

Gelukkig was het tussen de middag alweer droog. Ik liep naar het leuke kaasboertje op de hoek voor een belegd broodje.

Om 17.00 uur klapte ik mijn laptop dicht en ging ik rennen. Je hebt er alles al over kunnen lezen, maar mennn… wat ging het goehoed! Vol zelfvertrouwen naar de halve marathon zondag.

Woensdag kreeg ik geheimzinnige post… Ik mag eind oktober naar een heus Pretty Little Liars-diner van Netflix! Je snapt dat ik daar véél zin in heb als fan.

’s Avonds at ik weer sushi, maar dan in Utrecht bij Hasekura met goede vrienden Henk-Jan en Naomi. Erg gezellig, zoals altijd.

Donderdag kwam de laatste Sp!ts uit en dat was verdrietig. Johan heeft er met veel liefde ruim acht jaar voor gewerkt en ik heb er ook iets speciaals mee. Door een artikel in die krant, jaren geleden alweer over dat al hun journalisten op Twitter te vinden waren, ben ik o.a. Johan gaan volgen. Hij volgde me terug en de rest is geschiedenis (naja, die geschiedenis duurde wel ff hoor… ;)). Inmiddels zijn we alweer bijna vier jaar samen!

Dus Sp!ts: bedankt dat je me in contact bracht met de liefde van mijn leven!

Donderdag was het ook Nationale Krokettendag! En ik ben dan zo’n muts die dan ook echt een kroket wil bij de lunch, daar had ik ’s ochtends al zin in. Het was overigens pas de eerste keer in ruim een jaar Veronica Magazine dat ik in de kantine iets uit het vet nam. Best knap toch?!

’s Avonds kon ik mijn pakketje ophalen dat Adidas me had gestuurd. Een doos vol superrr toffe goodies voor de Ajax Foundation Run van zondag! Te gek!

En ik keek nog lekker een aflevering Under the Dome S02 op de bank.

Het einde van Sp!ts betekent ook een gloednieuwe, mooiere, dikkere en betere Metro! Johan nam ‘m ’s avonds laat al mee naar huis en hij ziet er top uit. Vooral de opmaak aan de binnenkant is een stuk rustiger.

Vrijdag was ik vrij, whoei! Ik liep ’s ochtends (jaja…) een testrondje op mijn nieuwe knalroze Adidas Energy Boost 2 om te kijken of ik ze bij de Ajax Run aan zou kunnen doen. Ze liepen heerlijk.

Rondslingerende hardloopschoenen, dat krijg je met twee hardlopers in één huis.

We gingen een kadootje kopen voor mijn jarige schoonvader en lunchten lekker bij Brasserie Swaen. Ik nam een gezonde en smakelijke salade met gegrilde tonijn.

’s Avonds een pastaatje om alvast wat koolhydraten binnen te krijgen voor zondag. De nep-carbonara van Pien, met prei, spekjes, champignons en crA?me fraiche, smaakte ons goed!

Mijn schoonvader met Engelse roots werd zaterdag 65 jaar en dat moest gevierd worden! We kregen een jummie high tea/brunch voorgeschoteld met sandwiches, quiches, scones, cheesecake, brownies, muffins en nog veel meer. Ik heb m’n buikje rondgegeten, mmmm!

’s Avonds aten Johan en ik een snel pizzaatje voordat we naar de film gingen.

Het werd Gone Girl Antivert otc price , waar we al veel goeds over hadden gehoord. En inderdaad, wat een topfilm! Absolute aanrader, lekker spannend met gave twists.

En zondag was het zover: de Ajax Foundation Run! Samen met een paar meiden uit de Order tofranil side GirlsLove2Run Crew liep ik de 10 km.

Het was een fantastische dag, waar ik je morgen alles over ga vertellen met nog veel meer foto’s, maar dit mA?est ik alvast laten zien: Lin en ik gingen met niemand minder dan held Edwin van der Sar op de foto… IN DE AJAX-KLEEDKAMER!

Maxalt migraine cost

Als klap op de vuurpijl liep ik ook nog eens een hartstikke lekkere run met de finish in de Amsterdam ArenA. Wat een ongelofelijke topdag!

Follow on Bloglovin

23 Comments

 1. Linda 13 oktober 2014 at 08:08

  Wauw, goed bezig met hardlopen! Die Ajax run leek mij heel erg leuk, maar ik had zo een spierpijn dat het mij niet verstandig leek

 2. Kim 13 oktober 2014 at 08:35

  Echt super tof die foto met Van der Sar! Fijn ook dat de run goed ging, die marathon gaat volgens mij wel lukken! :)

 3. Maike 13 oktober 2014 at 08:51

  Wat heb je weer een superleuke week gehad en gave dingen meegemaakt! Deze artikelen blijven echt mijn favoriet op je blog :-)

  1. Marieke 13 oktober 2014 at 09:35

   Leuk om te horen Maike, thanx!

 4. Simone 13 oktober 2014 at 09:03

  Oh wauw!! Die foto met Edwin van de Sar, super tof! En tony’s zeezout/caramel, dat zou ik elke dag wel lusten, mmm

 5. Dagmar 13 oktober 2014 at 09:43

  Wauw wat een heerlijke week vol fijne momenten en zo gaaf dat het hardlopen je zo lekker afgaat! Echt super, je bent echt lekker aan het vlammen! Veel succes deze week

 6. Maaike 13 oktober 2014 at 09:53

  Leuke foto met Edwin van der Sar!!

  (en weer lekkere voedsel foto’s)

 7. Manon 13 oktober 2014 at 10:02

  Je hebt lekker gegeten, behalve de sushi dan die vind ik niet zo lekker.

 8. Nicetobeout 13 oktober 2014 at 10:40

  Ben erg benieuwd naar Gone Girl, al is het wel een hele lange film toch? En naar de set van The Walking Dead, gaaf, ik zou ook jaloers zijn haha.

 9. Patricia 13 oktober 2014 at 13:16

  Lekker weekje weer! Gaaf joh, die run.. zo eindigen in de ArenA. En dan ook nog eens met vd Sar op de foto, whoa! Jouw dag was vast top!

  Gisteren had ik mn allereerste hardloopwedstrijd. Harbourrun, de obstacle run dwars door de Rotterdamse haven. Ik leef nog maar dat is ook alles: bont en blauw en spierpijn als een idioot. Maar wel mooi uitgelopen die 11 (en nogwat) kilometer met 22 obstakels. Trots (op mezelf en m’n team). (Sorry.. dat wilde ik even kwijt:$)

  1. Marieke 13 oktober 2014 at 13:39

   Supergoed joh! Daar mag je zeker trots op zijn! :)

 10. Saskia 13 oktober 2014 at 13:23

  Zeezout karamel; ook mijn favoriet, Yum!
  Ziet er verder uit als een drukke maar leuke week weer!

 11. rachel 13 oktober 2014 at 13:27

  zeggg1x sushi oke…maar hallooo zeg 2x moahhaah maak me helemaal gek!! lekker eten weer meis en gaaf man eindigen in de arena :D heb weer genoten van je weekje ;)

 12. Yvon 13 oktober 2014 at 14:29

  ‘De rest is geschiedenis’, nu ben ik wel benieuwd naar die geschiedenis. Het klinkt als een leuk verhaal!

  Leuk weer om te lezen, dit soort blogs blijven toch favoriet.

 13. Tamara 13 oktober 2014 at 15:16

  Zo jammer dat de spits gestopt is. Vond het een fijne krant. En wat gaaf zo hardlopen voor de ajax foundation! En dan ook nog met van de sar op de foto!

 14. Joyce 13 oktober 2014 at 19:29

  Leuke week Marieke! Succes met de laatste halve marathon-voorbereidingen, maar dat komt helemaal goed!

 15. Maaike 13 oktober 2014 at 19:42

  Hmmm een broodje kroket! Krijg er nu zelfs honger van haha.

 16. Mrs. T. 13 oktober 2014 at 19:47

  Ik geloof dat ik dat verhaal over Spits en Johan niet kende of vergeten was, maar wat bijzonder zeg! Leuk dat er zoiets moois uit is voortgekomen.

 17. Lauriëtte 13 oktober 2014 at 21:25

  Ik vind het knap hoor dat je zo goed de balans kan behouden met een fulltime job! Je doet daarnaast nog zoveel in een week, knap! :)

 18. Mieke 13 oktober 2014 at 21:56

  Wat een fijne week weer! En echt zo goed bezig met hardlopen jij!

 19. annouska 15 oktober 2014 at 11:37

  Wauw een heus PLL diner, dat wordt genieten denk ik!

 20. Paul 19 oktober 2014 at 19:53

  Wat een ontzettend leuk verhaal over hoe Johan en jij elkaar hebben ontmoet. Ik snap dat je een goede herinnering hebt aan de Spits daardoor. En over je huis hoef je je geen zorgen te maken, aan de foto’s te zien raken jullie dat vast kwijt!

 21. Marcella 19 oktober 2014 at 21:57

  De weken vliegen inderdaad voorbij, maar wat deed je weer veel fijn leuks! Je herinnert me er elke keer aan dat ik echt weer naar de bios moet, want het is al zo’n tijd geleden. Binnenkort gewoon doen dus! Gaaf, die foto met v/d Sar!