Dit was mijn week 46

Sorry dat mijn weekoverzicht even een dagje moest wachten, maar mijn ontmoeting met Klaas-Jan vond ik toch een stukkie belangrijker, haha. Ik kon niet wachten om mijn verhaal te delen, dat begrijpen jullie vast! Maar hier dan alsnog: dit was mijn week 46.

Het was een rustig weekje, want ik wist dat het weekend bomvol zou zitten. Ik had weinig afspraken, alleen eentje met mijn kapper, dus veel doordeweekse plaatjes zitten er niet bij. Maar het weekend maakte alles goed!

Maandagochtend begonnen we met een brainstorm in het Lloyd Hotel in Amsterdam. We smulden van het lekkere ontbijtbuffet, mmmm! Zo wil ik mijn werkdag elke dag wel starten!

!s Avonds liep ik weer een rondje hard. Het was de bedoeling om 7 km te lopen, maar het ging zo lekker, dat ik er nog een paar km aan vast plakte. Ik tikte de 12 km aan en voelde me superrr voldaan.

Dinsdag haalde ik lekker sushi af bij Sushi Qube. Dit blijft echt m!n favoriet onder de all you can eat-ketens. Altijd vers en de rolletjes zijn niet te groot. Wanneer mag ik weer?!

Mijn bol.com-bestelling kwam binnen: het boek Ei van Anna Drijver, waar ik erg nieuwsgierig naar was geworden, en een nieuwe kleine Moleskine-agenda voor 2015. Time flies!

Woensdag ging ik eindelijk weer naar de kapper, maar ik vergat een foto te maken helaas. Verder deed ik vrij weinig; Johan was werken bij het Nederlands elftal tegen Mexico en ik keek het op tv.

Donderdagavond moest ik eigenlijk gaan hardlopen, maar ik kon me er niet toe zetten. Ik was zo moe! Dus keken we lekker Orphan Black seizoen 1 af. Spannenddd! Johan vindt het toch niet écht geweldig, maar ik wel. Erg benieuwd naar seizoen 2!

Vrijdag was ik vrij, jeeej! En met een reden: ik mocht voor mijn werk op perstrip naar Disneyland Parijs! Het leuke: Johan mocht gezellig mee. :) We vertrokken vroeg naar Rotterdam CS voor een ontbijtje.

En daar stapten we op de Thalys. Zo handig; in zo!n 2,5 uur ben je al op Gare du Nord in Parijs.

Aan boord werd een lunch geserveerd, maar ik vond het helaas niet lekker. Ik koos pasta met kip, maar kreeg koude bami met een koud sateetje en koude pindasaus voorgeschoteld. Beetje jammer.

Yay, Mainstreet U.S.A.! Uiteraard ga ik deze week nog uitgebreider bloggen over ons tripje naar Disneyland, maar hier alvast wat snapshots. Het was er al kerst!

Het kasteel van Doornroosje blijft magisch, zeker !s avonds met al die lichtjes. Wauw!

We mochten de nieuwe attractie Ratatouille uitproberen. En wat is die leuk! (Net als de film trouwens.)

In de bistrot Chez Remy kregen we een diner voorgeschoteld én de ratten uit de film (Remy en Emile) waren er! In het park moet je altijd uren wachten om met de Disney-figuren op de foto te gaan, nu viel het mee. Ik stond tussen de kleine kinderen, maar ach! boeiend! Ik ben nu eenmaal zo!n blij ei.

We hadden de GoPro meegenomen om vast te oefenen voor Australié. Zo leuk! Filmpje volgt ook deze week.

Merry Christmas everybody! Beter te vroeg dan te laat. ;)

Tijdens het kerstdiner op zaterdagavond waren de prinsessen er! En die waren natuurlijk megapopulair. Het lukte me om met Assepoester en haar prins op de foto te gaan.

En zelfs met Mickey! Hij droeg nog z!n beste pak ook, echt geweldig.

Belle was er ook met haar Beest. Hoe gaaf moet het zijn om die rol te mogen spelen?! Dat zou ik best eens willen, een dagje Belle zijn. Wauw.

Nog meer prinsen en prinsessen!

We sliepen in Hotel New York, op loopafstand van de parken. Ideaal! Na het kerstdiner even lollig doen in de yellow cab College essay help in de hal.

Zondagochtend vertrokken wij al eerder dan de rest van de groep, want we moesten naar Nederland-Letland. Bij Gare du Nord aten we nog een croissantje.

Weer in de Thalys! Het boek van Anna Drijver leest erg makkelijk weg.

Helaas hadden we door een ongeluk bij Rotterdam enorme vertraging en reed de Thalys om naar Utrecht. We hadden geen tijd meer om eerst naar Rotterdam te gaan en onze koffers te droppen, dus gingen we rechtstreeks naar Bijlmer ArenA.

Gelukkig net op tijd! Hup Holland Hup! Wat was het een leuke wedstrijd, we wonnen met 6-0 en Klaas-Jan Huntelaar scoorde twee keer.

Order lasunadi

Gezellig samen met Carola! Ben zo blij dat ik met haar mee mocht.

Want we mochten in de rust en na afloop van de wedstrijd ook naar de spelershome…

Buy zyban online in china

… waar een droom van me werkelijkheid werd. Je hebt er alles over kunnen lezen in mijn vorige blog, maar mennn! Dit was echt bijzonder. De ontmoeting met Klaas-Janéwas kort, maar heel krachtig!

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

26 reacties

 1. Tja, eigenlijk is 2014 dan ook wel een beetje klaar nu hè. :P
  Je staat met KJH op de foto en je hebt zelfs al kerst gevierd, dus veel beter kan het jaar eigenlijk niet meer worden. :D

  1. Jawel, want ik mag nog naar Australië! En als ons huis nou nog even snel verkocht wordt, kan het helemáál niet meer stuk. ;)

 2. Leuke week! Ik heb toevallig gisteren dezelfde agenda gekocht. Ik was opnieuw naar de zwarte hard cover met zo’n zelfde weekindeling, maar die blijkt niet te bestaan.

 3. Wat een fantastische week zeg, ik ben dubbel jaloers ; en naar Disneyland -met superleuke foto’s- en naar het Nederlands elftal en dan ook met Klaas-Jan op de foto!

 4. Wat blijft Disney toch heerlijk! Liep er vorig jaar in het begin van December nog als een blij ei rond :)
  Tja, die foto met Klaas-Jan. Geweldig toch
  Fijn weekoverzicht weer

 5. Zooo jaloers op je ontmoeting met Huntelaar! En ook op je Disney tripje, ik ben vorig jaar december geweest maar zou het niet erg vinden om alweer te gaan hoor, blijft magisch.

 6. Wat een leuke week! Ik ben heel erg blijven hangen bij de foto’s van de prinsessen. Dat wil ik ook! Hoe briljant moet het zijn de hele dag in zo’n jurk rond te lopen?

 7. Ahh die foto’s van Disneyland! <3 En wat leuk dat je met Huntelaar op de foto staat, zoiets vergeet je nooit meer :)

 8. Wow, dat weekend maakt zeker veel goed! <3 Ik dacht dat jij pas nog in Disneyland geweest was? Supervet dat je er gewoon voor je werk heen mocht. En dat je met Klaas-Jan Huntelaar op de foto mocht! Ik had die blog even gemist maar heb hem net nog even gelezen, ik vind het een heel lief verhaal, haha.

 9. Wat een fijne week weer! Echt super, Euro Disney. Ik mag volgend jaar ook weer eens, na ongeveer 15 jaar. ;)
  En ja, natuurlijk blijft het ook super gaaf dat je Klaas Jan hebt ontmoet!!

 10. Oeh, Disney is echt magisch! Ik ben er nog nooit geweest, maar je hebt een bestemming toegevoegd aan mijn lijstje. Het lijkt me er superleuk en moooi!

 11. Oh, Disney! Daar ben ik voor het laatst geweest toen ik een jaar of 7 was haha :’) Lijkt me wel echt weer superleuk! Zo te horen heb je een goeie week achter de rug.

  Heb de rest van je blog ook even bekeken. Ik volg!