Joehoe, hier een update!

Oh hello! Jemig, wat heb ik mijn blog de laatste tijd verwaarloosd. Al twee weken niet geblogd en afgelopen maandag zelfs geen weekoverzicht online. Tsssk. Kan echt niet Mariek. Of naja, eigenlijk wel. Because it!s my blog and I write if I want tooo! Hihi. Maar het is wel leuk om te merken dat ik word gemist in blogland.

Dus, even een update van het Brouwertje-front. Hoeéhet gaat? Nou, op zich hartstikke goed! Ik doe mooie dingen, loop verbazingwekkend genoeg nog steeds hard ondanks de intredende kou en ik ga nu echt bijna op vakantie. Ik zal even per onderwerp een stukkie tikken.

Werk
Het ding dat momenteel de meeste energie en tijd opslurpt is mijn werk. We zijn bij Veronica Magazine hele gave digitale dingen aan het doen, we gaan binnenkort een superrr toffeéapp lanceren en we zijn heel druk om alles te testen en fine te tunen. Kan er nog niet heul veel over kwijt, komt zeker nog als ik terug ben van vakantie. Mijn functie is inhoudelijk een beetje veranderd, waardoor ik bijna fulltime op die app zit en dat vind ik leukkk!

Blog
De drukte op mijn werk zorgt er wel voor dat ik echt geen puf meer heb om ook nog blogjes te tikken. Ik sla mijn laptop wel open, maar dan om lekker met mijn verstand op nul series te kijken in de trein. The Vampire Diaries, Modern Family, Grey!s Anatomy…éIk ben ze allemaal aan het inhalen. Onderwerpjes heb ik genoeg, alleen de zin even niet. Komt wel weer!

Cheap lincocin injection Purchase levlen online

Hardlopen
Ik heb me natuurlijk ingeschreven voor de CPC Loop in Den Haag op 8 maart, wat een goede stok achter de deur blijkt. Het idee dat ik begin volgend jaar weer een halve marathon moet lopen, keeps me going. En Johan, hij ook. Want als ik hem niet had, was ik veul vaker binnen op de bank blijven hangen, lekker warm en knus. Maar nee, we gaan rennen en vaak ook. Niet altijd even ver, maar we gaan. Ik vind het knap, vorig jaar liet ik het rond deze tijdéhelemaal versloffen, dus ik ben na elke run -kort of lang- weer trots op mezelf dat ik het heb gedaan.

Winter
Ik ben dus niet zo goed in herfst en winter. Ik ben echt een lente- en zomermeisje. Ik geniet van de zon op m!n bol, de sproetjes op m!n gezicht, de warmte in m!n lijf. (Zie bovenstaande vrolijke foto uit de serie die Mariét van me maakte!) Van in het donker van huis gaan en ook weer in het donker weer thuiskomen, word ik gewoon niet vrolijk. En dan heb ik het nog niet eens over de kou en regen. Bah. Maar goed, dat brengt mij op het volgende puntje!

Vakantie How to get synthroid cheaper
Nog slechts twee weken, mensen… Dan zit ik in het vliegtuig naar f*cking Sydney. HEEL ZONNIG SYDNEY! Australia, here we come! We zijn volop plannen aan het maken en voorpret aan het hebben. Het is echt aftellen nu, ik hoef nog maar 8 x te werken en dan ga ik vier (!) weken weg. Whaaaa!

Follow on Bloglovin

23 Comments

 1. Leonie 27 november 2014 at 23:04

  Aaah, ik kijk zo uit naar je Sydney verhalen. Ik hoor in februari of er ik zelf mag studeren en moet dit weekend mijn motivatiebrief inleveren. Ben ook heel benieuwd naar de app :o klinkt als een leuk projectje! En gewoon rustig blijven lopen en op de bank duiken na een drukke werkdag hoor, wij wachten wel ;)

 2. Laura 27 november 2014 at 23:15

  Wat een heerlijk vooruitzicht dat je over voor jou 8 werkdagen al naar Sydney gaat. Ik ben jaloers!

 3. Mandy 28 november 2014 at 00:05

  Fijn om te horen dat alles oké is en je het zo naar je zin hebt op je werk! :))

 4. Liliane 28 november 2014 at 01:45

  Alvast heeeel veel plezier in Sydney!
  en die foto van jou is echt mooi!

 5. Josianne 28 november 2014 at 07:33

  Oh Sydney, dat lijkt me echt fantastisch! Zeker om nu heen te gaan. Je bent trouwens echt goed bezig met het hardlopen, lekker tempo ook!

 6. Lauriëtte 28 november 2014 at 08:07

  Bijna! Ben zo benieuwd waar jullie allemaal naar toe gaan! Fijn om te horen dat het goed met je gaat! Straks als je in het zonnige Australie bent kan je gewoon de Nederlandse winter even vergeten!

 7. Carlijn 28 november 2014 at 08:13

  Jeuujjj een update, miste je ook al!! Maar heel begrijpelijk dat je hoofd savonds toe is aan ontspanning. Leuk dat je de CPC gaat lopen, ik twijfel er ook nog steeds over.
  Geniet van je mega gave vooruitzicht……. ik ben niet jaloers hoor!!

 8. Bente 28 november 2014 at 09:30

  Oooh wat fijn dat jullie vakantie zo dichtbij komt! En wat goed dat je nog zo op stoom bent met het hardlopen :) Bij mij wil het niet meer.. (dat hardlopen dus..)

 9. Marieke 28 november 2014 at 09:34

  Eerst: wat een práchtige foto bovenaan! Echt, wauw.
  Wat fijn dat het op je werk zo goed gaat! Begrijpelijk dat je dan zin hebt in series :)
  Super knap dat je nog steeds hardloopt! Ik doe het ook nog, maar helaas vaak maar één keer in de week. Ik doe nog wel aan andere sport, maar toch.
  En… wat fijn dat je bijna op reis gaat! Naar Australië nog wel! Joehoeeee! Kan niet wachten tot je terug bent en erover vertelt! Alvast héél veel plezier!

 10. Saskia 28 november 2014 at 09:53

  Fijn weer even een blog te zien van je.
  Die vakantie in he vooruitzicht: jaloersssssss!!

 11. Stacey 28 november 2014 at 10:43

  Je bent echt super goed bezig met het hardlopen, echt super! Lekker nu nog even knallen op werk en dan genieten van je vakantie, een super vooruitzicht. En bloggen moet je alleen doen als jij er zin en tijd voor hebt, wij wachten wel ;)

 12. Nuria 28 november 2014 at 10:54

  Spannend bijna Sydney!!!

 13. Robin 28 november 2014 at 11:05

  Het is je vergeven, van dat even niet bloggen, volgens mij herkennen we dat allemaal maar al te goed.
  Lekker dat je zo goed bezig bent met hardlopen. Lijkt me fijn om je hoofd dan even leeg te maken na de (leuke) drukte op je werk.
  Geniet van de voorpret voor jullie reis!

 14. Mylene 28 november 2014 at 11:28

  Wat fijn om te horen dat alles goed gaat. Ik miste je blogs inderdaad al. ;) Goed van je dat je nog steeds bezig bent met hardlopen. Ik kan me nog wel herinneren dat jij in de herfst/wintermaanden een hardloopdip had. Nu volhouden hè!!

 15. Jorien 28 november 2014 at 11:38

  Wat een heerlijk vooruitzicht heb je zeg! En goed dat je het hardlopen zo volhoudt. Heb dat zelf ook, als ik een doel heb waar ik naar toe kan werken blijf je toch gaan! En wat bloggen betreft: gewoon lekker doen waar je zin in hebt! Series kijken is ook heel fijn :)

 16. rachel 28 november 2014 at 11:40

  ooh echt lekker aan het aftellen dus :D heerlijk en ook ik kijk uit naar je fotos en uhh die marathon ga je zeker wel weer gewoon ff doen ;)

 17. Marcella 28 november 2014 at 17:07

  Leuk om weer een update van je te lezen Marieke, ik miste je updates ook. Wat een onwijs fijn vooruitzicht, Australië! Ik krijg vast veeeeel heimwee naar Nieuw-Zeeland ook met al jullie gave foto’s straks. Succes met de laatste loodjes en volop genieten straks! Heerlijk, zon!!!

 18. Stephanie 28 november 2014 at 17:38

  Jaaa de winter is echt om te huilen, ik kan er niets mee..
  Gaaaaf dat je naar Sydney gaat, geniet ervan!! Lekker de zon opzoeken :).

 19. Eline 28 november 2014 at 19:51

  Leuk dat je even een update gegeven hebt. En 4 weken naar australie, zucht…jaloers!

 20. Simone 28 november 2014 at 20:10

  Wat ontzettend tof dat je naar Sydney gaat, heel goed vooruitzicht. Hele héle mooie foto trouwens inderdaad!!

 21. Eva 30 november 2014 at 12:31

  Lekker bezig met rennen, wel goed dat je dat gewoon blijft doen ondanks de drukte! Ik ken ’t, dat de blog er een beetje bij in schiet – maar dat komt inderdaad wel weer, soms gaan andere dingen even voor. Fijn dat alles zo goed gaat en dat je bijna naar Australie gaat, mooi vooruitzicht!

 22. Jacqueline 01 december 2014 at 15:54

  Ik ben juist een herfst/winter meisje! ik vind het heerlijk om in de kou te rennen, dan heeft de lucht namelijk ook veel meer zuurstof!

 23. Andrea 05 december 2014 at 22:01

  Wat een heerlijk vooruitzicht zeg die vakantie. Lekker weg uit de kou. Enjoy!