Ik baal, want ik ben geblesseerd

Schreef ik in mijn laatste update nog dat ik zo lekker aan het hardlopenéwas, lig ik momenteel helaas even helemaal stil. Het was lang geleden, maar nu toch weer een feit: ik ben geblesseerd. Over slechte timing gesproken…

Rennen in de herfst en winter doe ik sowieso al niet graag, dat vertel ik jullie regelmatig. Ik was dan ook super trots op mezelf dat ik, met wat hulp van Johan, toch drie keer per week mijn hardloopschoenen aan bleef trekken. Ik liep niet altijd even ver en lang, maar ik ging toch maar! Vorige week gooide een meeting met Runner’s World echter dikke zwarte roet in het eten.

En dat is jammer, want het was namelijk een hele toffeémeeting. Het magazine had zo’n 20-25 bloggers die regelmatig over hardlopen schrijven uitgenodigd om ‘runfluencer’ te worden en een samenwerking aan te gaan waar beide partijen voordeel bij hebben. Wat het precies concreet gaat inhouden gaan we vanzelf zien, maar feit isédat die kick-off superleuk was. Gezellig ook vooral, met al die gelijkgestemden. Denk aan Lin, Zélia, Annemerel, Esmée Rogaine online purchase in india , Jessica, Jenny, Laura, Kirsten en nog veel meer cooleémensen!

We sloten de bijeenkomst af met -uiteraard- een rondje hardlopen. Hoewel het koud was, gaf het superveel voldoening. We kletsten honderduit, deden onderweg fanatiek de oefeningen mee en hadden erg veel lol. We beklommen trappen, deden kikkersprongen en trokken een eindsprintje. Naéeen jummieétoetjeégingen we weer op huis aan.

Order himcocid himalaya

De volgende ochtendéwerd ik wakker met een enorme pijn in m!n linker kuit. Ik dacht in eerste instantie natuurlijk aan vette spierpijn, hoewel ik het wel raar vond dat ik rechts nergens last van had. De dagen erna werd de pijn echter niet minder, ik kon zelfs amper lopen. Iedere stap deed zeer. Ik heb geen idee wat het heeft veroorzaakt, ik had tijdens de run en de stops nog nergens last van.

Ik maakte me wel flink zorgen; hoe lang zou dit gaan duren? Ik had de smaak juist zo goedéte pakken en wilde voor ik naar Australié afreis nog één keer een flinke duurloop doen. Remember Combivent order éde CPC Loop die op me wacht in maart? Helaas, dat is er niet meer van gekomen en gaat me tijdtechnisch ook niet meer lukken.

Ik kan gelukkig wél melden dat de pijn ietsjes is verminderd, door heel voorzichtige massages en een lading tijgerbalsem. Ik kan nu alleen nog maar duimen dat het helemaal over is wanneeréik in Sydney land, want na hardlopen in Central Park is rennen langs het Opera House nA?g een bucket list-dingetje dat ik wil afstrepen.

Op naar zonnige (en pijnvrije) kilometers Down Under!

Foto’s: Jasmine Janissen & Ramiro Ameneiro

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

17 reacties

 1. Nee! Wat erg! Combi massage, compressiekousen en heel veel rekken houden mijn kuiten redelijk stabiel, misschien heb je er wat aan…

 2. Echt balen zeg. En ook dat je niet weet hoe het is gekomen. Ik hoop echt voor je dat het volgende week een heel eind weg is!

 3. Wat balen van je blessure! Ik kijk nu al uit naar je blogjes van Australie. Het is voor mij enorme voorpret omdat ik volgend jaar september voor 6 maanden Sydney en nog 1 maand reizen down under ga! Hopelijk vind jij een aantal leuke hotspots waar ik heen kan :)

 4. Vervelend zeg, hopelijk is het niet iets waar je lang last van blijft houden. Voor die CPC-loop: balen, maar belangrijker is om nu rust te nemen zodat je straks wel weer met plezier en zonder pijn kan lopen! Misschien een idee om af en toe een stukje te zwemmen?

 5. Wat de fak, Miek! Dat is ruk!
  Waar in je kuit voel je het, spier of aanhechting/pees?
  En, just throwing this out there, maar heb je nog tijd om even snel een sportfysio ernaar te laten kijken voordat je naar Australië gaat? Sterkte, komt wel goed, die CPC ga je sowieso nailen. ;)

 6. Wat vreselijk vervelend!! Mocht het in Australie weer beter gaan (ik duim voor je mee!) heb ik nog een leuke hardloop tip; van Bondi beach naar Bronte beach gaat een wandeling/track langs de kust. Wat mij betreft de mooiste hardloop ervaring ooit!

 7. Wat vervelend Marieke! Eventjes iets rustiger aan doen (ik weet het het is lastig) neem je schoenen gewoon mee naar Aussie! Je kan daar vast en zeker weer rennen! Veel plezier!

 8. Oeh das wel heel erg shit! Veel sterkte en rustig aan! Dan kun je hopelijk nog die run langs Opera house afstrepen! Al is het maar heel rustig en voorzichtig.