Ben ik weer

Een week is alweer voorbij gegaan, het leven gaat zijn dagelijkse gang. Nog in het donker wordt de vroege Intercity direct weer gepakt, bomvol chagrijnige mensen die overal liever willen zijn dan daar in die trein. Dikke sjaals om, de handen diep weggestopt in de jaszakken. Lange broeken, dichte schoenen. Soms een wegwaaiende paraplu in bedwang houdend. Kortom: het tegenovergestelde van wat Johan en ik de vier weken ervoor hebben meegemaakt.

Het valt niet mee om na zo’n enormeédroomreis de normale sleur weer op te pakken. Australié was magisch, eigenlijk niet in woorden te vatten. Het voelde zo vrij, daar aan de andere kant van de wereld. Helemaal niets om je druk over te maken. Alleen wij tweetjes, alleen maar leuke dingen aan het doen.

Ik heb een boel verhalen en nog veel meer foto!s. Natuurlijk ga ik daarover bloggen, maar ik weet nog niet zo goed hoe. Het is zo veel! En ik wil jullie natuurlijk ook weer niet vermoeien met tientallen blogs over onze reis. Ik ga mijn gedachten en de kiekjes de komende tijd dus maar eens flink ordenen.

Ondertussen zijn we ook maar gelijk begonnen met het regelen van onze bruiloft. Want voor degenen die het gemist hebben op Instagram, Twitter en Facebook: ik ben op de mooiste plek ter wereld ten huwelijk gevraagd door Johan! Totaal onverwacht, een enorme verrassing, dus dat maakte de trip écht tot een onvergetelijke ervaring. Uiteraard komt er ook een stukkie online over Het Aanzoek, hihi.

Tot heel snel weer!

Synthroid online Follow on Bloglovin Buy diakofacboy Twitter spy, Localizador gps movil.

LEES OOK:

35 reacties

 1. Natuurlijk heb ik je via de verschillende social media kanalen al gefeliciteerd. Maar wat ben ik nieuwsgierig naar je blogs over de reis. Die vrijheid herken ik trouwens. Maar ik lees in dit stukje niets over de jetlag. Die valt bij jullie dus mee?

  1. Oh, daar hebben we de eerste paar dagen flink last van gehad. Vergeten te melden idd, haha… Maar inmiddels is ie gelukkig weg.

 2. Ooooh ik herken het wennen-probleem helemaal! Ik ben zo benieuwd naar je verhalen! :) En natuuuuurlijk naar Het Aanzoek! :D

 3. Oh ja, dat weer! Ik kom zelf net terug van drie maanden Azië, dus ik weet hoe je je voelt..
  En ik herken dat gevoel van vrijheid helemaal, op een of andere manier heeft Australië dat effect. Ben benieuwd naar al je verhalen en foto’s!

 4. Kom maar door met alle verhalen! :D Australië lijkt me zo mooi! En heel veel plezier met de voorbereidingen van jullie huwelijk!

 5. Laat die verhalen maar komen, de foto’s heb ik al gezien en die waren super mooi !!!!! xxx mama

 6. Ben heel benieuwd naar je voorbereidingen voor jullie huwelijk. Ik ben bijna 2 jaar geleden gevraagd en we hebben nog steeds geen idee wat we precies willen haha! Ik hoop dus op een beetje inspiratie ;-)

 7. Het lijkt me ook wel extra wennen om weer thuis te zijn van zo’n reis, omdat je ook nog eens op cloud nine zit door jullie verloving :)

 8. Gefeliciteerd met je verloving!
  Ik ben benieuwd naar je verhalen over Australië, want wat lijkt me dat een magisch mooi land.

 9. Gefeliciteerd met het aanzoek, lijkt me geweldig zo in Australië (het lijkt me sowieso geweldig hoor, ooit ten huwelijk gevraagd worden). Ik ben benieuwd naar je verhalen en je foto’s en alles!

 10. Jaa je bent weer terug! Vervelend om dat weer terug te zijn in koud en regenachtig Nederland, maar jullie hebben wel iets heel moois om naar terug te kijken. En natuurlijk ben ik ook ontzettend benieuwd naar je verhalen, en naar Het Aanzoek!

  Geniet van de napret :)

 11. Wauw! Wat leuk! Gefeliciteerd met de verloving!

  Naar je foto’s en tips voor Australië ben ik (en ik denk heel veel mensen met mij) heel erg benieuwd! Het fotoboek was al af zag ik via IG, dus kom maar op :)

 12. Voor ons leuk dat je er weer bent, voor jou wel erg balen dat de reis erop zit.
  En kom maar door hoor met die blogs over Australie! Erg leuk!

 13. Nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! :)
  En ik laat me verrassen door de prachtige foto’s.

 14. Dat is zeker omschakelen. Ik had er na Nieuw-Zeeland ook zeker moeite mee. Vandaar dat ik alsnog over onze laatste avonturen aan het schrijven ben. Dan is het net alsof het nog niet helemaal over is, haha. Geniet van je prachtige fotoboek en de fijne herinneringen Marieke!

 15. Fijn om weer een blogje van je te lezen, Marieke! Sinds ik het op social media heb gezien, wacht ik met smart op Het Aanzoek. Laat ons maar niet nog langer in spanning wachten, hihi.

  Ik vind het trouwens ook altijd maar stom dat je na een onvergetelijke reis/tijd/periode weer terug bent in de realiteit. Alles om je heen gaat ook maar door, terwijl je zelf nog in zo’n roes zit. Alsof die roze bubbel waarin je zit lek geprikt wordt. Maar goed, jouw roze bubbel wordt de komende maanden volgens mij alleen maar groter ;) Geniet ervan Brouwertje! x

 16. Ohhhh wauw! Gefeliciteerd!
  Ik zou blogjes over Australië te gek vinden: hoe meer hoe beter :)

 17. Al maak je 100 blogs over je reis: het kunnen me er niet genoeg zijn!! Ik droom graag nog een keer met je mee en voor jou is het toch ook weer een handig verslag om nog eens na te lezen ^_^ dus blog er maar lekker op los meid!