Dit was mijn week 9

Op mijn weekoverzichten kreeg ik elke maandag altijd onwijs leuke reacties. Ik heb dat dan ook een flinke tijd volgehouden. De afgelopen paar maanden had ik echter een blogdip, dus ook de ‘Dit was mijn week’-blogs sneuvelden. Ik hadéeven geen zin meer om overal maar foto’s van te maken.

Nu ik blogtechnisch weer een beetje op de weg terug ben, vind ik het leuk mijn weekly diary’s weer nieuw leven in te blazen. Komt mede doordat ik een nieuwe lay-out heb, dat helpt ook altijd om de blogzin terug te vinden. Dus daar zijn we weer!

De nieuwe Veronica Magazine ligt altijd op dinsdag in de winkels en bij de abonnees op de mat, maar op maandag komt ie al op de redactie binnen. Eén van mijn favo actrices Reese Witherspoon stond er deze week onwijs mooi in!

’s Avonds mochten Johan en ik aanschuiven bij onze ceremoniemeesters Pien en Daan! Lekker luxe vind ik dat, als ik zelf niet hoef te koken na een lange werkdag. We kletsten gezellig bij en bespraken nog wat bruiloftsdingen. Zij zijn bijna even enthousiast als wij, superleuk. :)

Dinsdag vond ik dat ik weer eens naar de sportschool Purchase lady era 100mg moest. Ik stofte mijn lidmaatschapspas af en toog richting David Lloyd.

En het was super lekker! Wegens het pijntje in mijn knie deed ik het heel rustig aan op de loopband, maar ik redde het zonder veel problemen tot 7,5 km. Ik heb goede hoop voor de CPC Loop op 8 maart (komende zondag), die wil ik toch wel heel graag lopen.

Woensdag gingen Johan en ik weer eens naar de bios. We hadden onze Pathé Unlimited Card al even niet gebruikt, dus het werd wel weer eens tijd. Ook omdat er momenteel een paar erg goede films draaien. We gingen voor Kingsman: The Secret Service en die was geweldig leuk. Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten, maar dat Combivent generic name over the top Engelse superspion-thema pakte goed uit!

In de trein kijk ik momenteel The Blacklist seizoen 1. Johan is na een paar afleveringen afgehaakt, maar ik vind het tof! Een aflevering duurt zo’n 40 minuten, precies zo lang als mijn treinreis.

Donderdag ging ik weer sporten. Mijn knie voelde oké, dus durfde ik het wel aan. Het voordeel van de dure David Lloyd-sportschool is dat alles er tot in de puntjes verzorgd is. Inclusief grote tv-schermen waar ik Legia Warschau-Ajax op kon kijken tijdens het rennen (rustige 5 km) en crosstrainen!

Vrijdag was ik weer vrij, yes! (Voor nieuwe lezers: dat ben ik om de week.) Johan en ik maakten de optie die we op mooie trouwringen hadden genomen definitief. Weer een puntje van de bruiloftslijst afgevinkt!

En weéliepen weer eens een rondje door de mooie Markthal. Blijft heerlijk, al die geuren, kleuren en smaken.

Thuis maakte Johan zelf pizza, deze keer met verse tomaat, champignons, mozzarella, Parmaham en rucola. Mmmm!

Zaterdag was het weer bios-time! We gingen naar Wild, de film waarin Reese Witherspoon nu dus schittert. Erg mooi vond ik!

Eenmaal weer thuis zette ik mijn Adidas Ultra Boosts op de kiekévoor mijn blog. Echt fijn dat het nu weer langer licht is buiten, zodat ik mooie foto’s kan maken.

Micardis 40 mg price malaysia

’s Avonds maakte ik weer eens stamppot, dat was alweer even geleden en daar hadden we allebei onwijs veel zin in. Ik koos voor de variant met rucola, geitenkaas, zongedroogde tomaatjes, spekjes en pijnboompitten. Aanrader! (RECEPT)

De volgende dag mocht ik als intro van Pien mee naar De Proefparade van Mr. Goodiebag in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Daar presenteerdenéeen aantal (food)merken zich, waarmee je kon ‘speeddaten’.

Er werd volop geproefd, van lekkere hapjes en dito drankjes. Ik ben dan wel geen echte foodie, maar van eten en drinken hou ik wel! We kregen een volle goodiebag mee naar huis, altijd goed.

Pien en ik hadden nog ruimte voor een paar smakelijkeétapas, die we weer thuis in ‘ons’ Rotterdam aten bij La Cazuela.

Serranoham, tortilla, spinazie-kaaskroketjes, brood met aioli (knoflookalarmmm!) en salade met mango & avocado… Smullen maar!

Komende week is qua afspraken rustig, maar ik ga me ongetwijfeld geen moment vervelen. :) Volgende week weer een nieuw overzicht!

Follow on Bloglovin

24 Comments

 1. Lauriëtte 02 maart 2015 at 07:38

  Fijne week heb je gehad! Ik ben enorm benieuwd naar Kingsman en Wild, staan hoog op mijn watchlist! :)

 2. Josianne 02 maart 2015 at 07:59

  Wat een mooie nieuwe layout! En fijne week heb je gehad. David Lloyd is inderdaad een hele fijne sportschool; zo jammer dat ‘ie niet dicht bij mij in de buurt zit!

 3. Rosanne 02 maart 2015 at 08:58

  Fijne week weer, en wat fijn dat je om de week een vrije dag hebt nu! Ohh en Wild, die wil ik heel snel zien.

 4. Eva - eighty7 02 maart 2015 at 09:09

  Leuk! Wild lijkt me ook een erg leuke film, binnenkort maar eens kijken :)

 5. Shirley 02 maart 2015 at 09:18

  Leuk weer :D

 6. Stacey 02 maart 2015 at 09:30

  Dit is en blijft altijd een van mijn favoriete berichten om te lezen, dus super leuk dat je weer terug bent! Tot zondag bij de CPC :)

 7. Kirsten 02 maart 2015 at 10:31

  Leuk dat het weekoverzicht weer online staat! Fijne week weer :)

 8. Maaike 02 maart 2015 at 11:00

  Die zelfgemaakte pizza ziet er heerlijk uit! En wat een prachtige nieuwe schoenen heb je <3

 9. Suuz 02 maart 2015 at 11:01

  Leuk dat je weer terug bent! Fijn weekje weer :-)

 10. Danielle 02 maart 2015 at 11:03

  Whieeeeeee liefde voor Reese! Ik moet Wild ook echt zien! En The Blacklist is gaaf hè, wij kijken ook… hoewel ik bang ben dat vriendje binnenkort ook afhaakt haha!

 11. Wanda 02 maart 2015 at 11:22

  Dit soort overzichten blijf ik leuk vinden om te lezen! Leuk dat je in de trein naar The Blacklist kijkt! De enige serie die ik op het moment volg…

 12. Cindy 02 maart 2015 at 14:11

  Wat een fijne week. Leuk overzicht! De Markthal, daar wil ik ook graag heen, zeker nu ik gisteren bij Swan Market ben geweest.

 13. Marieke 02 maart 2015 at 15:09

  Wat leuk, je nieuwe layout! :) Dat geeft inderdaad meer blogzin :) Fijn weekje zo!

 14. Ilse 02 maart 2015 at 16:02

  Wat leuk dat je weekoverzicht weer back is, ik vind het altijd zo leuk om te zien hoe de week van iedereen eruit ziet. Goed bezig met de sportschool en heerlijk om 2x in een week naar de bios te gaan.

 15. annouska 02 maart 2015 at 16:49

  Oeh wat een heerlijke week. Ik ben vrijdag voor het eerst sinds een paar jaar weer vrij en ik kijk er zo naar uit. :D Geef mij die dag maas standaard vrij, lekker drie dagen weekend.

 16. Nicetobeout 02 maart 2015 at 18:06

  Yeey weer een weekoverzicht! Ik ben ook erg benieuwd naar Kingsman en Wild. Dus die ga ik snel zien. Wat ziet die pizza die jullie gemaakt hebben er goddelijk uit!! En genieten he al die voorpret.

 17. Dollie Brouwer 02 maart 2015 at 18:55

  De Black List is de favoriete serie van je vader en mij! Heerlijk elke maandagavond voor deze serie voor de buis!!!!

 18. Angela 02 maart 2015 at 21:54

  Ben blij dat je weekoverzichten weer terug zijn Marieke, want die vind ik altijd heel tof om te lezen! Ben erg benieuwd naar het recept van de zelfgemaakte pizza’s van Johan.. heb je daar toevallig geen receptje van?

  1. Marieke 03 maart 2015 at 09:25

   Hoi Angela, dit is het linkje naar de pizza: http://brouwertje.com/2013/02/03/home-made-pizza/
   Het is gewoon kant-en-klaar pizzadeeg van de Appie met tomatensaus er al bij. En dan lekker beleggen met waar je zin in hebt! De parmaham en rucola hebben we er pas na het bakken aan toegevoegd.

 19. Stephanie 02 maart 2015 at 22:48

  Leuke week zeg! En aaaah tapas <3 heerlijk! Heb pas nog tapas gegeten in Utrecht. En oh my, een Pathé Unlimited Card is het eerste wat ik aanschaf als ik mijn diploma heb behaald (scriptie) en ga samenwonen!

 20. rachel 03 maart 2015 at 11:50

  ziet eruit als een fijn weekje weer :D ik moet ook maar eens naar die markthal!! zie het nu zovaak voorbij komen en ben reuze nieuwsgierig geworden en altijd leuk weer een stukje dichterbij de bruiloft :D

 21. Sanne 03 maart 2015 at 18:41

  Ik ben afgelopen vrijdag naar Kingsman geweest, wat een briljante over-de-top film! Ik heb helemaal in een scheur gelegen :)
  Zo leuk om al die bruiloftsvoorbereidingen te zien! Wij hebben een jaartje langer dus doen het rustig aan maar het is zo leuk om te doen :)

 22. Yamina 05 maart 2015 at 17:16

  Super leuk dat je weer een week hebt bijgehouden! Van al dat lekkere eten loopt het water me in de mond.

 23. Marcella 06 maart 2015 at 21:35

  Leuk overzicht Marieke, tof om weer even met je de week door te nemen. Ik verhuis deze week naar Groningen en daar zit ook een Pathé. Ga ik zo’n Unlimited Card ook zeker overwegen! Gaaf dat jullie nu ringen hebben besteld!