Het beste verjaardagskado: nieuwe Nikies

Generic name for toprol Geriforte online stopwatch

Als je een paar jaar samen bent, wordt het steeds lastiger een leuk verjaardagskado te verzinnen voor je liefje. Dan kun je ervoor kiezen om dan maar niets meer voor elkaar te kopen, maar dat vind ik ongezellig. Je bent maar één keer per jaar jarig, dan mag je elkaar best iets leuks geven. Ik hou van kadootjes!

Dus wij doen nog steeds (naja, zA? lang zijn we nu ook weer niet bij elkaar, maar je snap het idee) aan kado!s. Het is wel zo dat we elkaar inmiddels een beetje helpen bij het verzinnen van een presentje, maar dat geeft niet. Dan krijg je tenminste iets wat je echt wilt hebben. ;) Vorig jaar kreeg ik een te gek horloge en dit jaar werden het Nike Air Maxjes!

Ik ben, zoals jullie vast weten, dol op sneakers. Ik heb er best veel – al valt het vergeleken met mijn echt aan sneakers verslaafde collega nog best mee. (Sorry Lau!) Vanwege de bruiloft in het vooruitzicht mag ik van mezelf alleen nog het hoognodige kopen, dus nieuwe Nikies zitten er even niet in. Hoe slim is het dan om, als je ze in een te gekke kleurencombi vindt, die maar gewoon voor je verjaardag te vragen!

Vandaag ben ik jarig en word ik 32 jaar. Vorige week kochten Johan en ik mijn kadootje al samen in de stad, maar Cheap naprosyn 250mg no way dat ik ze al aan mocht. “Je bent nog niet jarig, dus ze bijven in de doos”, kreeg ik te horen. Aaargh! Ik ben zo iemand die haar nieuwe kleding of schoenen direct aan wil zodra ze de winkel uit loopt. Maar helaas, ik moest flink wat geduld opbrengen en laat ik daar nu net niet zo veel van op voorraad hebben…

Maar vanmorgen was het zover! Ik kreeg mijn kado op bed en heb ze uiteraard direct aangetrokken. Zielsgelukkig stapte ik ermee door de supermarkt. En het meisje bij de kassa van de Albert Heijn maakte mijn dag nA?g leuker door me bij het kopen van wijn en bier te vragen of ik wel ouder ben dan 25… Score!

Follow on Bloglovin

15 Comments

 1. Natasja 07 maart 2015 at 16:01

  Haha, dat zijn de beste kassameisjes! ;-) Toffe stappers en vooral, van harte gefeliciteerd!

 2. Simone 07 maart 2015 at 16:32

  Oh wauw!! I love them! En natuurlijk van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 3. Eva - eighty7 07 maart 2015 at 16:46

  Coole kicks! Gefeliciteerd en hele fijne verjaardag!

 4. Mieke 07 maart 2015 at 16:53

  Gefeliciteerd met je verjaardag!! De Nikies zijn echt super!
  Enne… Wij geven elkaar na elf jaar ook nog steeds een cadeautje bij verjaardagen! Niks leukers dan een cadeautje geven èn krijgen!

 5. Jolien 07 maart 2015 at 17:09

  Wat een prachtig cadeau! Gelukkige verjaardag!

 6. Sabien 07 maart 2015 at 17:24

  gefeliciteerd! Te gekke nikes! (Heel soms gebeurt de ‘mag ik je legitimatie zien?’ vraag mij ook en dan loop ik zo hard te stralen dat ik direct door de mand val…)

 7. Rianca 07 maart 2015 at 17:30

  Wauw die zijn echt heel erg gaaf! En van harte gefeliciteerd natuurlijk!!

 8. Kimberly 07 maart 2015 at 21:09

  Ik las het al op Twitter, dat ze vroeg of je ouder was dan 25! Super leuk voor je haha, zeker op je verjaardag! En wat een te gekke sneakers <3

 9. Simone 07 maart 2015 at 21:48

  Haha dat heb ik ook altijd aan de kassa alleen dan vragen ze of ik 16 jaar of ouder ben. (Ik ben 26). Ook altijd erg leuk (het begint steeds leuker te worden!). Ik vind je nikeys erg leuk!! Gefeliciteerd met je verjaardag!

 10. Ilse 08 maart 2015 at 00:06

  Oeps, een dagje te laat maar nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  En wat een tof cadeautje zeg! :)

 11. Maurits 08 maart 2015 at 09:33

  Gefeliciteerd met je verjaardag!

 12. Angela 08 maart 2015 at 11:46

  Gefeliciteerd !! Gave schoenen

 13. Rianne 08 maart 2015 at 21:48

  Gaaaaf! Gefeliciteerd nog! :D

 14. Nuria 09 maart 2015 at 10:25

  Hahaha, wat vet dat ze je nog steeds vragen naar je leeftijd!! Je nike’s zijn hekel stoer!