Dit was mijn week 10

Ik moet duidelijk weer even wennen aan het feit dat mijn weekoverzichten terug zijn, want ik heb nog niet overal foto’s van gemaakt afgelopen week. Zo ging ik maandagavond sporten, maar hield ik het na 4 km op de loopband voor gezien. Mijn knie voelde toch niet goed en ik durfde niet verder. Ik besloot dan ook, met pijn in m’n hart, dat ik de 10 km van de CPC Loop van zondag niet zou doen. In m’n boosheid en teleurstelling vergat ik een foto te maken. ;) Maar de rest van de week ging fototechnisch beter, kijk mee!

Dinsdag is het altijd pannenkoekendag in onze bedrijfskantine. Ik was nog nooit gezwicht, maar nu had ik er echt zin in. Ik nam lekker én stroop én poedersuiker.

Voor een gezonde touch kieperde ik er mijn fruitbakje overheen. Mmmm! Superrr lekker! Ik ben echt DOL op pannenkoeken.

’s Avonds gingen Johan en ik weer naar de bios voor Birdman! Na de Oscar voor Beste Film waren we erg nieuwsgierig geworden. Het was op zich een mooi verhaal, gaaf gefilmd ook. Maar hij was me een tikkeltje te lang(dradig). Gelukkig hadden we veel eten bij ons. ;)

Woensdagavond: lekker Colchicine prices The Blacklist kijken op de bank. Toffe serie, heerlijk spannend!

Donderdag kreeg ik, heel attent, een verjaardagskaartje in de bus van Greetz. Waarschijnlijk omdat ik al heel lang vaste klant en grootverbruiker ben ofzo? Of zouden ze dat bij iedereen doen? Het enige minpuntje was echter dat ze twee dagen te vroeg waren, want ik was zaterdag pas jarig! Haha…

Soms is het Tijd voor Tony’s. Zoals donderdagavond. Johan kocht mijn lievelingssmaak karamel-zeezout. GODDELIJK!

Combivent price walmart

Die avond kwam er eindelijk een antwoord op de vraag: Wie is De Mol? Het was… Margriet (en ik had het fout)! Ik zat de hele avond met m’n laptop op schoot om opésocial media enéonze websiteéupdates te plaatsen, terwijl twee collega’s van me (verslaggever en cameraman) ter plaatse waren.

Zij spraken de Mol, winnaar, verliezer én Art, monteerden terplekke een superleuk filmpje en ik zorgde ervoor dat ie direct online kwam. Geweldig teamwork, ik stuiterde nog lang na in bed, het duurde even voor ik in slaap viel… ;)

De volgende dag had ik eindelijk het etentje met mijn ouders, broertje en schoonzusje dat al heel lang geleden was gepland, maar toen niet door kon gaan. We vierden ons voorgenomen huwelijk, het samenwonen van mijn broertje en zijn vriendin en mijn verjaardag in één bij restaurant Shizen in Vianen. Sushiiiii! Heel hip: bestellen gaat daar via een tablet.

Terwijl mijn pa zijn bestelling doorgaf, hielp ik mijn moeder met haar gloednieuwe iPhone. Ze is er dolgelukkig mee en kan nu dus ook op internet, WhatsApp en foto’s plaatsen op Facebook. Ben je al verslaafd, mam? ;)

De sushi was verrukkelijk!!!! Wanneer mag ik weer?

Zaterdag was ik dan echt jarig, whiehoeee! Ik mocht eindelijk de Nikies uitpakken die ik van Johan had gekregen en vorige week al samen met hem had gekocht.

We deden boodschappen, onder meer voor het lekkers dat ik wilde maken voor het beetje visite dat ’s avonds langskwam. Het werden brownies…

… met gezouten karamel! Zelfgemaakte gezouten karamel, welteverstaan. (Morgen meer!)

Tadaaaa! Ziet het er niet goddelijk uit? Nou, zo smaakte het ook…

Zondag kon ik dus helaas de CPC Loop niet doen, maar mijn goede vriend Henk-Jan Buy skunk seeds with paypal (met wie ik samen zou lopen) ging er uiteraard wel voor. Ik fungeerde als supporter én tassendrager. Hij had er zin in!

Ik wachtte hem op bij de finish en terwijl ik daar stond, zo lekker in het zonnetje, baalde ik nog meer van mijn blessure. Wat hangt er tijdens zo’n event toch altijd een leuke sfeer.

De winnaar van de 10 km kwam al binnen in een tijd van 31:43. OMG!

Henk liep super, zijn allereerste hardloopevenement ooit in 50:08. Veel respect, ik ben megatrots op hem! Om dat te vieren, pakten we in Rotterdam lekker een terrasje bij Booon. De eerste van het jaar, dat er nog maar meer mogen volgen! Ohhh, wat hou ik toch van de zon.

Brood met smeersels erbij, altijd goed!

’s Avonds maakte ik de overheerlijke preirisotto met geitenkaas, maar ook daar vergat ik dus weer foto’s van te maken. Maar gelukkig heb ik hier het recept!

Op naar een nieuwe week, waarin ik het sporten hopelijk weer voorzichtig kan oppakken.

Follow on Bloglovin

16 Comments

 1. Josianne 09 maart 2015 at 07:26

  Balen dat je knie niet goed voelde :( Zeker zo vlak voor een evenement is dat niet fijn! Wel echt supergoed van Henk-Jan, 50 minuten, echt knap! Nog gefeliciteerd met je verjaardag trouwens :)

 2. Anne 09 maart 2015 at 08:28

  Wat balen dat je de CPC moest missen. Ik heb nu ook last van een blessure en ik ben er echt helemaal klaar mee. En nog gefeliciteerd, trouwens!

 3. Simone 09 maart 2015 at 08:30

  Jou diary’s zijn en blijven de leukste! Ik hoor en lees altijd overal dat hardloopevenementen zo leuk zijn.. Misschien moet ik er ook maar eens aan geloven!

 4. Stacey 09 maart 2015 at 08:53

  Wat balen van je knie. maar wel verstandig dat je toch niet geforceerd bent gaan lopen! Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat een stof cadeau heb je gekregen, die zullen vast heel tof staan en heerlijk zitten :)

 5. Manon 09 maart 2015 at 09:12

  Een leuke week met veel lekkers!

 6. Rosanne 09 maart 2015 at 09:14

  Ahw, balen van je knie, maar je kunt extra trots zijn op Henk-Jan!

 7. Yamina 09 maart 2015 at 09:40

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Die brownies zien er goed uit. Jammer van de CPC maar je knieën zijn iets meer waard dus ik denk dat je een verstandige keuze hebt gemaakt.

 8. Maaike 09 maart 2015 at 10:06

  Oeh, heerlijk die brownies! Ik zat nog te twijfelen of ik Birdman wou zien, maar ik had al zo’n voorgevoel dat hij te langdradig zou zijn

 9. Nuria 09 maart 2015 at 10:21

  Wat een heerlijke week en wat een toffe nike’s heb je gekregen!

 10. Sylvia 09 maart 2015 at 10:31

  Haha, Rick en Marlijn waren vanaf het begin mijn ‘mollen’, dus m’n mond viel toch wel even open toen het Margriet bleek te zijn ;)

 11. Ilse 09 maart 2015 at 17:31

  Ik snap je frustratie over het niet mee kunnen lopen en vanwege je knie.
  Ik had mijn mol wel goed -voor het derde jaar-, ik was de hele avond hyper..

 12. Eva - eighty7 09 maart 2015 at 18:17

  Wat jammer dat je de cpc loop niet hebt kunnen doen. Volgende keer beter!! En die sushi, yummmm!

 13. Mieke 09 maart 2015 at 21:59

  Zo leuk dat je weekoverzichten weer terug zijn. Leuk om te lezen altijd!
  Zo te zien en te lezen heb je weer een fijne week achter de rug. Wel balen van je knie, hopelijk gaat die weer snel meewerken.

 14. Mylène 10 maart 2015 at 11:22

  Vaak vind ik weekverslagen niet zo heel erg interessant, maar de jouwe dus altijd wel #groupie. Echt balen van jouw knie! Maar wel verstandig dat je niet bent gaan lopen. Straks ben je alleen maar verder van huis terwijl het hardloopseizoen pas net is begonnen.

  1. Marieke 11 maart 2015 at 07:20

   Haha, thanx! Terwijl het ook maar gewoon random snapshots zijn. :) Misschien omdat je me ook persoonlijk kent, dat maakt (vind ik) een weekoverzicht altijd al iets interessanter.

 15. Marcella 18 maart 2015 at 20:02

  Ziet eruit als een heerlijke week Marieke! Jij was jarig op onze verhuisdag! Je nieuwe schoenen zijn te gek, mooi cadeau!