Dit was mijn week 12

Zoals vorige week al gezegd was deze week relatief rustig. En dat was heerlijk! M!n diary is daardoor wellicht wat minder spannend, maar goed, je kunt niet alles hebben. Ik zal het komende week weer goedmaken. ;)

Maandagavondmaaltje: pasta met kipfilet, champignons, spinazie en aubergine in de verse tomaat-mascarponesaus van de Appie. Die is lekkerrr!

Daarna lekker The Blacklist kijken op de bank. Ik ben nu echt bijna bij.

Hoe leuk is het om thuis te komen na een drukke werkdag en dan een spontaan, superlief kaartje op de mat te vinden van vriendinnetje Jolien. Love it!

Dinsdagavond begon ik samen met Johan aan Suits seizoen 4 deel 2. Daar vlogen we deze week dus doorheen. Wat een BAZENSERIE is dat toch!

Zo zit ik erbij op de redactie. Met de twee Laura!s op de achtergrond. :)

Woensdagavond at ik alleen en dat betekent negen van de tien keer dat ik sushi afhaal of laat bezorgen. Deze keer maakte ik onderweg naar huis een pitstop bij mijn favo sushitent Sushi Qube! Mmmm…

Ik probeer gezonder te eten (weet je nog, die jurk…), maar dat gaat me nog niet altijd heel goed af, haha. Deze snacktomaatjes waren in ieder geval wél verantwoord.

Johan ging donderdag trainen met Guus Hiddink! Ik kreeg deze foto doorgestuurd, tof toch? Hij schreef er een leuk stukje over op de site van Metro.

Donderdagavond ging ik met mijn broertje Jesper naar Ajax in de ArenA!

Ik had kaartjes gekocht voor de achtste finales van de Europa League, waarin ze speelden tegenéDnjepr Dnjepropetrovsk. Onmogelijk om uit te spreken en helaas ook om te verslaan, zo bleek. Ajax won nipt met 2-1 (na verlenging), maar door de eerdere uitnederlaag in OekraA?ne was dat niet genoeg. Enorm zuur, gadver.

Na Ajax was ik vet laat thuis, maar m!n wekker ging vrijdagochtend weer genadeloos vroeg. Gelukkig verliep de werkdag redelijk soepel en kon ik thuis gelijk aanschuiven voor een perfect vrijdagavondmaaltje: biefstuk met ovenfriet. Goed begin van het weekend!

Zaterdag rommelden we wat aan in huis, keek ik series en was het daarna date night! Eerst eten bij Bazar in de Witte de Withstraat.

Homework

Zo leuk altijd daar, de inrichting is heel kleurrijk en gezellig. Het Noord-Afrikaanse eten ook echt superrr lekker en heel goed betaalbaar.

Daarna gingen we weer naar de bios, deze keer voor Focus met Will Smith. Ik had er niet veel van verwacht, maar vond ‘m toch wel vermakelijk.

Zondagochtend: een grote berg was vouwen met een vrolijk muziekje op de achtergrond. De soundtrack van Facebook tracker, Phone call tracker. Assignment Frozen! Heerlijk keihard meeblA?ren met Let it gooooo

Met vriendinnetje Paulien, die lekker op vakantie was geweest naar Bali, sprak ik af om even goed bij te kletsen. En omdat zij zwanger is (hoe leuk!) en ik dus ga trouwen, hebben we nA?g meer te bespreken dan anders. We aten in het Wester Paviljoen (in Rotterdam, daar woont zij ook, zo handig) een lekker pastaatje.

Eenmaal thuis keken we nog Boer Zoekt Vrouw terug en toen was het weekend alweer voorbij!

Follow on Bloglovin

17 Comments

 1. Anne 23 maart 2015 at 09:53

  Klinkt als een lekker weekje!

 2. Josianne 23 maart 2015 at 10:00

  Ik vond Focus heel leuk! Ik had gedacht dat ‘ie iets anders zou zijn naar aanleiding van de trailer, maar ik vond hem zeker niet verkeerd!

 3. Suuz 23 maart 2015 at 10:14

  Heerlijk weekje weer hoor!! :-)

 4. Simone 23 maart 2015 at 10:29

  Heerlijke diary weer! Die eerste pasta ga ik zeker onthouden, klinkt goed!

 5. Stacey 23 maart 2015 at 10:32

  Wat een leuke week weer en wat een toffe foto van Johan bij de training!

 6. Bente 23 maart 2015 at 11:09

  Aahh zo balen van die wedstrijd afgelopen donderdag. Ik heb springend en tierend voor de tv gestaan!

 7. Naomi 23 maart 2015 at 11:50

  blijft leuk om te lezen. Tip qua gezond eten/kilootjes eraf: ik heb tegenwoordig doordeweeks saladeweek. Weinig koolhydraten dus en in combinatie met 3 á 4 keer sporten in de week vliegen de kilo’s eraf (4 kg in 3 weken). In het weekend eet ik gewoon koolhydraten (wel met mate) en dan is het goed vol te houden. Succes! Maar die jurk gaat echt wel lukken hoor!

 8. Ilse 23 maart 2015 at 12:00

  Fijn weekje alleen echt zo balen van Ajax! En gaaf dat je verloofde met Guus Hiddink mocht trainen!

 9. Sabien 23 maart 2015 at 12:59

  Ik ben fan van je spijkergilet! (De date night outfit :)

  1. Marieke 23 maart 2015 at 16:53

   Thanx! Een keer in Amerika op de kop getikt, kan fijn overal overheen. :)

 10. Nicetobeout 23 maart 2015 at 13:30

  Wat gaaf van Johan! En dat eten bij Bazaar klinkt goed! Als wij binnenkort eens een dagje Rotterdam doen ga ik dit zeker onthouden als eetspot.

 11. rachel 23 maart 2015 at 14:16

  leuke week weer en weer die sushi he ;’) heerlijk!!

 12. Yvon 24 maart 2015 at 15:45

  Bazaar!! Begin vorige maand was ik er ook, op aanraden, en ik vond het er zo leuk!
  Fijn week gewenst.:)

 13. Mylène 24 maart 2015 at 16:42

  Ik ben echt nét begonnen met seizoen 4 van Suits. Zooo’n leuke serie is dat. Oh man, Harvey <3

 14. Marcella 24 maart 2015 at 21:32

  Prima week, leuke dingen. Je datenight klinkt goed. En Suits is gaaf!

 15. annouska 26 maart 2015 at 19:56

  Aaaaaah sushi…. Lekker man :D

 16. Saskia 28 maart 2015 at 15:10

  Ja suits is gaaf. Moet seizoen drie nog afkijken.
  Ziet er verder uit als een prima week.