Dit was mijn week 16

Daar zijn we weer! Wat vliegen de weken toch voorbij, niet normaal. Dit weekoverzicht is niet superrr boeiend, want ik had niet veel afspraken en was ook een dag ziek thuis. Blehh. Gelukkig ben ik alweer helemaal opgeknapt en klaar voor een nieuwe week!

Order lady era review

De hoofdredacteur van Veronica Magazine Cannabis seeds uk seller (en tevens mijn leidinggevende) Debby was jarig en trakteerde! Ze had zelf goddelijke chocoladesnacks gemaakt met koek en marshmallows erin, OMG. Ik heb er te veel van gegeten.

Dinsdag heb ik niks bijzonders gedaan, alleen gewerkt en ’s avonds op de bank gehangen. Maar woensdag was wel leuk; we hadden een borrel met onze redactie! We gingen naar Roest in Amsterdam waar we eerst onze honger stilden met friet en bitterballen.

Daarna lekker aan de wijn! Het was nog lang zonnig op het terras buiten (als je uit de wind zat dan). Hier een selfie met mijn directe collega’s Fons en Laura.

Het was behoorlijk druk bij Roest, we waren niet de enigen die aan het einde van de dag nog wat zonnestralen wilden meepikken.

Op de terugweg naar huis na de borrel had ik opeens enorme buikpijn. Die zette ’s nachts door en maakte meéstraalmisselijk. Ik hebégeen oog dichtgedaan en ook donderdagochtend ging het nog niet veel beter met me. Misschien toch iets niet goed gevallen of een koutje gevat? Ik moest me helaas ziek melden.

Ik heb het grootste deel van de dag in bed gelegen en bijgeslapen. Toen het wat beter ging, keek ik een paar afleveringen New Girl.

Vrijdag was ik nog wel wat gammel, maar besloot ik gewoon weer te gaan werken. Op het station kocht ik de LINDA. Write my essay die deze maand volledig in het teken staat van bruiloften! Die mA?est ik natuurlijk hebben. Ik heb zA? veel zin in de onze, niet normaal.

Johan was thuis en kon dus koken. Zo luxe om na je werk direct aan te kunnen schuiven. Mijn trein had weer eens enorme vertraging, maar deze macho nacho’s met gehakt warenéhet perfecte comfort food. Ik zal deze week even een (zeer makkelijk) receptje plaatsen, want ikéheb er al een aantal vragen over gehad.

We begonnen aan een nieuwe serie op Netflix: The Missing! Over een jongetje datétijdens een vakantie in Frankrijk verdwijnt en zijnévaderédie jarenlang obsessief naar hem blijft zoeken. Mijn collega’s raaktenéer niet over uitgepraat, dus ik moest ‘m gewoon kijken. We hebben nu drie afleveringen gezien en zijn hooked.éEnorm spannend!

Zaterdag was het heerlijk weer, dus gingen we even de stad in voor wat inkopen en een lunch op het terras. Bij Staal at ik een lekkere salade met gerookte zalm. Ik hou zo van de zon!

’s Avonds gingen weéhet nieuwe (tijdelijke) huisévan m’n schoonzusje en zwager bewonderen. Ik vergat foto’s te maken, maar je moet me maar op m’n woord geloven als ik zeg dat we goed gegeten en net zo goed gedronken hebben. ;)

Ik ben groot fan van Rituals en dit is mijn nieuwste aanwinst: een XL-geurkaars metédrie lonten.éHij ruikt heerlijk en ziet er ook gaaf uit, vind ik.éHij weegt een kilo!

Gezond snacken! Het is altijd even een klus om een mango te slachten, maar dan heb je ook wat. Mmmm! Ik heb ‘m helemaal in m’n eentje opgegeten.

Johan was werken bij Feyenoord-Go Ahead Eagles, dus ik had het rijk alleen. Ik ruimde het huis op, deed boodschappen en keek wat afleveringen New Girl.

Zondagavond maakte ik geweldige risotto met heel veel paddenstoelen, naarédit recept van Pien. Ik gebruikte alleen een klont boter in plaats van mascarpone en voegde nog wat extra champignons toe. Perrrrfect!

Follow on Bloglovin

11 Comments

 1. Marcella 20 april 2015 at 08:11

  Oeh, goed idee om weer eens mango te kopen. Ik ben er gek op. Laatst heb ik een ananas gegeten, ook zo yummie! Die serie The Missing klinkt goed, ook maar eens naar kijken. We hebben gisteren de laatste aflevering White Collar gekeken, dus we zijn op zoek naar een nieuwe serie! Je macho nacho’s klinken erg goed, dus ook ik kijk uit naar je recept. Fijne nieuwe week!!

 2. Thessa 20 april 2015 at 08:52

  Fijn weekje! Toevallig ben ik opzoek naar een nieuwe serie, denk dat ik ook maar ga beginnen aan The Missing, klinkt goed namelijk :)

 3. Bente 20 april 2015 at 09:03

  Balen dat je donderdag ziek was. Maar los van dat heb je volgens mij een prima weekje achter de rug!

 4. Nuria 20 april 2015 at 10:17

  Mmmm, die risotto ziet er heerlijk uit!

 5. Danielle 20 april 2015 at 11:02

  Al dat heerlijk eten, ik had al trek… maar nu nog veel meer! En dan in combinatie met New Girl natuurlijk! Oh en de nieuwe LINDA. ga ik ook snel even halen :)

 6. Maaike 20 april 2015 at 12:25

  Ziet eruit als een gezellig week. Wel minder dat je even ziek was, maar toch! Heerlijk ook die bitterballen <3

 7. Ilse 20 april 2015 at 12:34

  Balen van die dag ziek zijn maar gelukkig is het weer over. Heerlijke week zeg met die terrasjes, lekkere snacks en series.

 8. Kim 20 april 2015 at 15:04

  Ik wist eigenlijk niet dat er alweer mango te koop was! Ga snel in de winkel kijken de volgende keer.

  Ondanks dat je je week niet zo boeiend vond, vind ik het toch leuk om te zien! Fijn dat je nu weer bent opgeknapt.
  Fijne dag, liefs.

 9. Lonneke 21 april 2015 at 12:39

  Die serie ben ik ook heel erg benieuwd naar.
  En mango.. veel werk, maar wel erg lekker. Balen dat je ziek bent geweest.

 10. Nicetobeout 22 april 2015 at 13:48

  Gelukkig voel je je weer wat beter! Ik ben nu erg benieuwd geworden naar The Missing. Ga hem zeker even checken!