Dit was mijn week 17

Jeminee, wat was het een heftig weekje. Johan en ik leefden een beetje langs elkaar heen door werk en afspraken, en er kwam ook nog allerlei andere drukte bij. Maar goed, we hebben nu natuurlijk een extra dagje weekend dat wel even héél goed uitkwam. Ik geef helemaal niets om Koningsdag, ik ben gewoon blij met m’n vrije dag, haha… We gaan wel even in de stad kijken met vrienden, maar verder hebben we geen plannen.

Deze week stond ik weer in het colofon van Veronica Magazine. Ik tipte de film De Ontsnapping, waar ik heel nieuwsgierig naar ben.

Maandagavond stond er weer een Amsterdamse date met de GirlsLove2Run Crew op het programma, dus at ik achter m’n bureau. Uiteraard sushi, lekker makkelijk. :)

Groepskiekje!

Rotterdam was ook weer present! Een ren-selfie met Lin en Madelon. Ik had het zwaar, want (zoals jullie vast al hadden gemerkt) ik heb al vrij lang niet meer gesport. Gek genoeg ben ik het helemaal kwijt en kan ik die knop maar niet omzetten.

Na de hardlooptraining gaf crew buddy Anna een yogales. Ik had nog nooit geyoga’d en vond het heerlijk! Dat zweverige hoeft van mij niet zo, maar de oefeningen zelf waren pittig en ik hadéeen voldaan gevoel na afloop.

De Rotterdamse trams hebben tegenwoordig Wi-Fi! Daar kan de NS nog wat van leren.

Woensdagavondéging ik met collega’s naar de film. Van tevoren aten we een snelle hap bij de Burger Bar, waar je je eigen burger kunt samenstellen. Mijne had avocado en cheddarkaas erop, mmmm!

We gingen naar Avengers: Age of Ultron. Ik had nog nooit een Avengers- of Marvel-film gezien, ik vond het niet echt geweldig. Lastig te volgen ook. Maar goed, gezellig was het wel!

Cheap carbozyne

Donderdag was het weer feest op het spoor. Zucht.

’s Avonds gingen we op tijd naar bed. Voor het slapen gaan keken we nog een aflevering van The Missing. Spannend!!!

Vrijdag was ik vrij! Ik deed ’s ochtends nog wel wat werkdingetjes en handelde wat bruiloftszaken af. Ook hadden we een afspraak bij de bloemstylist. We hebben onze wensen besproken, nu is het wachten op de offerte.

Ik was nog nooit op Katendrecht geweest, maar dit is echt een leuk stukje Rotterdam. Mooi uitzicht op Hotel New York en de hoge woontorens.

En je hebt er Fenix Food Factory, een soort foodhallen waar je lekker kunt eten en drinken.

Wij haalden een broodje bij Jordy’s Bakery en aten die buiten in de zon op.

Daarna ging ik naar de kapper. Het was weer broodnodig, mijn haar was net stro. Altijd gezellig bij Mima en Emir van Order lady era side Beauty to Go!

Vrijdagavond pasten Johan en ik op nichtje Fleur van 7 jaar. Ze wilde graag pannenkoeken eten, dus die maakten we samen. Of naja, na twee stuks was ze het wel zat en ging ze liever PlayStation’en met Johan.

FIFA is natuurlijk veel leuker!

Zaterdag = boodschappendag! En ook administratie- en dingen-op-een-rij-zet-dag.

Avondeten moest makkelijk, we hadden allebei geen zin om te koken. Het werd een goedgevulde maaltijdsalade met gerookte kip, avocado, komkommer, cherrytomaatjes, paprika en feta.

We ploften op de bank en keken de film Colchicine tablets for sale uk Camp X-Ray met een mooie rol van Kristen Stewart als bewaker in Guantanamo Bay.

Zondag moest Johan werken bij FC Groningen-Feyenoord, dus die was het grootste deel van de dag weg. Ik rommelde wat aan in huis en ging ’s middags naar de verjaardag van vrienden Pien en Daan die bij ons om de hoek wonen. Pien had lekkere lasagne gemaakt, mmmm!

Fijne Koningsdag allemaal!

Follow on Bloglovin

10 Comments

 1. Madam Elisa 27 april 2015 at 08:58

  Weer een leuk overzicht :D Tja NS en op tijd rijden blijkt nog een hele kunst te zijn.

 2. Bente 27 april 2015 at 09:05

  Ohja, donderdag was het inderdaad genieten in de trein! Lekker druk ook <3

  Ik ben ook heel erg blij met het extra vrije dagje :) betekend ook meteen een korte werkweek!

 3. Nicetobeout 27 april 2015 at 09:29

  Hmmm die lasagne en maaltijdsalade zien er lekker uit! Wij zijn ook verslaafd aan The missing. En Camp x Ray moet ik ook nog zien. De ontsnapping trekt mij dan weer niet zo, heb ook niet zoveel met Nederlandse films.

 4. Kim 27 april 2015 at 10:24

  Mooie foto’s zeg. Altijd direct een veel vrolijker weekoverzicht wanneer het zonnig is geweest. Ondanks mijn onsportiviteit zou ik bijna willen gaan sporten na het zien van de “sportfoto’s” in je blog! :-)

 5. Ilse 27 april 2015 at 12:34

  Druk weekje zo inderdaad!
  Ik blijf er jaloers op hoeveel sushi jij eet, daar kan ik echt wat in veranderen.
  Balen dat het sporten niet zo wil.
  Jij ook een hele fijne koningsdag! :)

 6. Nuria 27 april 2015 at 17:37

  Mmm, die burger ziet er goed uit zeg!!

 7. Lin 28 april 2015 at 08:57

  Hoogste tijd om eens de verse ah sushi te proberen!

 8. rachel 28 april 2015 at 10:53

  ik hoef niet met de ns maar ik snap dat mensen en stront ziek van kunnen worden :( er is elke keer wel weer wat!! verder leuke week weer meis :D

 9. annouska 02 mei 2015 at 13:53

  Wat een drukke week weer. Die salade van jou ga ik even opslaan en misschien morgen wel maken, anders maandag want hij klinkt echt te lekker!

 10. Lin 04 mei 2015 at 16:04

  Oh ik mis je diary!