Gekocht

Cheap shatavari herb

Natuurlijk zaten jullie allemaal met smart te wachten op het vervolg van mijn Verkocht-blog. Want als wij dat ene leuke huis in Kralingen hebben laten schieten vanwege een crappy fundering, waar gaan we dan naartoe als wij per 1 augustus ons leuke huisje moeten verlaten? Nou, dat vertel ik je maar wat graag!

Nadat die vorige woning afketste, schreven we ons héél last minute in voor een superleuk nieuwbouwproject in Rotterdam. Een project dat we al eerder hadden gezien, maar ja, we waren al heel ver met dat andere huis. Op de avond voor de sluitingsdatum meldden we ons toch nog snel aan en gingen we dus mee in de loting. Want jawel, er waren veel meer geA?nteresseerden dan wij.

De volgende avond waren we erbij. Ik zweer het, ik heb nog nooit zoiets zenuwslopends meegemaakt. Met klotsende oksels wachtten Johan en ik ons lot af. Wij wilden dit zA? graag! Er waren 90 gegadigden voor 36 koopwoningen. Zouden wij één van de gelukkigen zijn die een bouwnummer toegewezen kregen?

Ik zal jullie niet langer in spanning houden; het antwoord was JA! Als 23e kwam ons lotnummer uit de bak, onze nagels waren inmiddels afgekloven, en onze derde voorkeur bleek zelfs nog vrij! Dolgelukkig grijnsden we naar elkaar: volgend jaar hebben wij een gloednieuw huis met alles erop en eraan, helemaal naar onze eigen smaak. Een hele eengezinswoning, met drie slaapkamers, een grote zolder én een tuin op het zuiden. En dat op zo!n tien minuutjes fietsen van het centrum van Rotterdam. Gevalletje Kon. Niet. Beter.

En dus hebben we ons de afgelopen weken bezig gehouden met badkamers en keukens. We verdiepten ons in alle meerwerkopties die het project biedt, bouwtekeningen en natuurlijk hypotheken. Terwijl de verkoop van ons huidige huis in de afrondende fase was, moesten we ook als een gek aan de bak voor het nieuwe huis. Dat, klein detail, pas volgend jaar zomer klaar is, dus moest er tussendoor ook nog even een huurhuis worden gezochtévoor een jaar. En vergeet niet dat we ook nog gaan trouwen!

Dat huurhuis is gevonden, deze week krijgen we de sleutel en gaan we beetje bij beetje op ons gemak verhuizen. De hypotheek voor het nieuwbouwhuis is rond, dus dat is ook een prettige gedachte. Begin augustus kunnen we ons dan volledig op de bruiloftégaan richten, die op 29éaugustus plaatsvindt. Waarna we tijdens onze College essay help huwelijksreis op Bali even héél hard gaan chillen en bijkomen van deze chaos.

Maar hee, ik klaag niet. Wat een mooie dingen hebben wij in het verschiet en wat hebben we zin in ons geweldige nieuwe huis! Na 3,5 jaar wachten valt dan nu tA?ch alles op zijn plek. Himalaya shatavari cost

LEES OOK:

29 reacties

 1. Wat tof Marieke, het is zo fijn dat jullie straks een huis hebben dat helemaal naar je eigen smaak is! Nu is het natuurlijk eigenlijk even te veel in een, maar geniet van alle mooie vooruitzichten, je bruiloft, het zien opbouwen van je huis en je huwelijksreis.
  Heel veel geluk alvast in jullie nieuwe tijdelijke huur woning!

 2. Gefeliciteerd!! Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn zeg, op die spanning van de loterij na natuurlijk!
  Geniet er van!

 3. wow wat een ontwikkelingen, heerlijk! Dan besef je toch dat je een hartsikke rijk leven heb, geniet ervan!

 4. Gefeliciteerd! Doet me denken aan zo´n acht jaar geleden toen ik ook nét ingeloot was voor een koopwoning! Inmiddels is die alweer verkocht, maar toch ;) Geniet ervan en ook van alle voorbereidingen!

 5. Spannende tijden… Jammer dat je nog even moet wachten tot het huisje af is, maar wel fijn dat je niet in de dubbele stress zit. Gewoon even kort in je huurhuis, zonder al te veel gedoe.

 6. Wat een fijn bericht. Gefeliciteerd. En nu trouwen en happy blijven samen in jullie stulpje.

 7. Wat fijn dat het na zo’n lange tijd en na zo’n hoop gedoe toch gelukt is!

 8. Gefeliciteerd wat een leuk nieuws allemaal! Gaaf jo dat jullie gaan trouwen en fijn dat jullie het huurhuis hebben gevonden x

 9. Wieeehoeoeee wat geweldig! Prachtig dat jullie zo’n gloednieuwe woning hebben gekregen (Of nou ja, “gekregen”, je betaalt er natuurlijk ook voor). *CONFETTI*

 10. Wat leuk nieuws! Gefeliciteerd! Hele leuke tijden komen er dus aan. En als je nog tips nodig hebt over Bali, weet je me weer te vinden ;). Heb daar overigens ook mijn huwelijksreis gevierd.

 11. Wauww Marieke, wat onwijs tof dat jullie een prachtig huis hebben gekoxht! Nieuwbouw lijkt me ook heel fijn, dan kan je het naar je eigen smaak inrichten. Fijn vooruitzicht lady, ondanks de drukte! Succes met de verhuizing naar het huurhuis!

 12. Wat gaaf dat jullie een huis hebben gekocht! Het is vast een hoop geregel, maar je gaat er iets heel moois voor terug krijgen!