Verhuisd

Het einde van een tijdperk. Zo mogen we het passeren van de akte van levering en sleuteloverdracht van Johan z!n huis vorige week vrijdag wel noemen. Na 3,5 jaar te koop te hebben gestaan is die fijne plek nu van iemand anders. Wij zijn begonnen aan een nieuwe fase!

En die fase heet een tijdelijke huurwoning, waar we nu alweer bijna veertien dagen zitten. Het verhuizen ging erg soepeltjes, omdat we verspreid over een paar weken al het een en ander hadden ingepakt, weggegooid (veel!) en verhuisd. Op de laatste verhuisdag hadden we vele handjes hulp van lieve vrienden en familie, en waren we ondanks de razende storm zA? over. Toen was het slechts een kwestie van uitpakken en opruimen.

Het verhuizen viel ons alles mee. We hadden gedacht, vooral Johan, dat het ons zwaarder zou vallen. Hij heeft er bijna negen jaar gewoond, het was echt zijn eerste echte eigen huisje. Samen hebben we er ook van alles meegemaakt. Maar omdat we beetje bij beetje, heel geleidelijk ‘afscheid namen! van onze stek, waren we er bij de daadwerkelijke verhuizing al bijna helemaal aan gewend. Binnen een dag voelde het huurhuisje, dat meer dan prima is, al van ons.

En nu is het wachten en vooral heel veel geduld hebben. Ons nieuwbouwhuis moet nog gebouwd worden en de verwachting is dat dat ongeveer een klein jaar gaat duren. Volgend jaar zomer, voor de bouwvak, moet het hele blok klaar zijn en kunnen we erin! Ik vermoed dat we, zodra de bouw is gestart, wekelijks even gaan spieken hoe ver de mannen al zijn gevorderd.

Leuk detail is dat onze goede vrienden Celebrex 200 mg best price Pien en Daan Buy zyloprim no prescription , voor mijn bloglezers wel bekend, momenteel al bij ons om de hoek wonen en dat straks weer doen; zij hebben namelijk A?A?k een nieuwbouwhuis gekocht in dat blok! Ook zij werden ingeloot, wat een mazzel. Superleuk om dit met hen te kunnen delen en nog leuker dat we lekker bij elkaar in de buurt blijven.

In de tussentijd genieten we van het huurhuisje en ligt de volledige focus nu natuurlijk op de Purchase lasuna in english bruiloft. Want over slechts 3,5 week is het al zover… Aaahhh!

13 Comments

 1. Maaike 06 augustus 2015 at 12:02

  Van harte gefeliciteerd! (en wat toevallig die 2 hardlopers op de achtergrond =D)

 2. rachel 06 augustus 2015 at 12:03

  idd lekker genieten en op naar die wedding van jullie :D en vergeet vooral tussen door niet te chillen ;)

 3. Nicetobeout 06 augustus 2015 at 12:26

  Wat fijn en wat een zorg minder!! Nou wat een stormachtige verhuizing moet dat geweest zijn haha. Wat leuk dat jullie vrienden straks weer om de hoek wonen. Er komen dan vast weer veel leuke lekkere etentjes!

 4. Puck 06 augustus 2015 at 12:38

  Spannende tijden. Veel plezier met de laatste voorbereidingen voor de bruiloft!

 5. Ilse 06 augustus 2015 at 12:41

  Toch wel spannend om te verhuizen, veel plezier in jullie tijdelijke huis en hopelijk is jullie nieuwe huis snel klaar is.

 6. Natasja - Watzijzegt 06 augustus 2015 at 13:08

  Spannend, zo’n eigen huis en wow, jullie bruiloft komt snel dichtbij! Geniet nog even van alle voorbereidingen :D

 7. St├ęphanie | Expeditie Aardbol 06 augustus 2015 at 13:28

  Fijn dat jullie die periode hebben kunnen afsluiten, nu lekker genieten van jullie komende bruiloft en de wittebroodsweken, dan is het vast zo volgend jaar!

 8. Suuz 06 augustus 2015 at 14:25

  Aaah geweldig zeg!! klinkt helemaal goed :-) en nu inderdaad focus op de grote dag en natuurlijk de zalige huwelijksreis!!!!!!

 9. Stephanie 07 augustus 2015 at 00:55

  Leuk een nieuwe woning en nog leuker dat jullie vrienden dichtbij komen worden. Extra gezellig lijkt me! Oeh en bijna trouwen, spannend!

 10. annouska 07 augustus 2015 at 10:14

  Fijn dat jullie nu in een tijdelijk huur huis zitten, dezelfde oplossing die wij ook hebben. Ik ben erg benieuwd naar de bouw van jullie nieuwbouw huis!

 11. Andrea 07 augustus 2015 at 19:57

  Spannend allemaal. Fijn dat jullie je al zo snel weer thuis voelen!

 12. Meri 09 augustus 2015 at 10:43

  Wat lach je leuk op die bovenste foto! Veel liever, echter een mooier dan je fotolach op je selfies!

 13. Marcella 19 augustus 2015 at 21:58

  Fijn dat de verhuizing goed gegaan is en dat het ontwennen aan jullie oude huis meeviel. Spannend hoor, een huis laten bouwen! Lijkt me erg tof om dat stapje bij beetje te zien bouwen en dan ook nog met je vrienden om de hoek! Leuk Marieke, heerlijk vooruitzicht!