Let’s get married #7: De laatste details

Nog maar drie weken. Drie! Het is ongelofelijk hoe snel de tijd momenteel gaat. De dagen vliegen voorbij en de bruiloft komt steeds dichterbij. Ik ben bijnaaaa mevrouw Van Boven! Wat klinkt dat onwerkelijk, haha… In ieder geval vond ik het weer tijd voor een trouwupdate.

Haar & make-up
Onlangs heb ik bij make-up artist Thessa, die ik ken via haar blog, in de stoel gezeten voor mijn proefmake-up en -haar. Wat verstaat zij haar vak goed; ze had direct door wat bij mij paste en maakte er iets heel moois van. Dat komt helemaal goed de 29e!

Nagels
Ik ben een nagelbijter, helaas. Maar op onze trouwdag moeten mijn handen er natuurlijk tiptop uitzien, vanwege die ring die aan mijn vinger zal pronken, dus besloot ik maatregelen te nemen. Ik bezocht een nagelstyliste in Rotterdam die gellak bij mij aanbracht; een wat dikker laagje dan gewone lak dat twee weken blijft zitten. Bijten lukt nu niet (of het voelt in ieder geval heel ‘zonde!), dus groeien mijn nagels als kool. De dag voor de bruiloft ga ik er weer naartoe en zal ik perfecte, lange nagels van mezelf hebben. Whoehoee!

Fotografe
Onze dag wordt in foto!s vastgelegd door, hoe kon het ook eigenlijk anders, Mariét Mons. Zij heeft al eens prachtige portretfoto!s van mij gemaakt en ik voelde me heel erg op mijn gemak voor haar camera. Na een kennismakingsgesprek klikte het met Johan ook en dus was de keuze niet moeilijk! Ik kan nu al niet wachten op de ongetwijfeld geweldige fotoreportage.

Videografe
Wij vinden het een toegevoegde waarde om naast foto!s ook bewegende beelden van onze grote dag te hebben. We kozen vooré Colchicine treatment for gout Jazzy Hartog, die ik ook al heel lang online kende. Zij maakt geweldige trouwclips en is er de hele dag bij om alles te filmen. Ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat!

Uitnodiging
Ons mooie kaartje bovenaan deze blog is ontworpen door de getalenteerde nichtjes Elle & Pip van CoeurBlonde Toprol xl for sale Alesse birth control online . Ik ken Elle nog van Sanoma, ze heeft me een keer vervangen tijdens mijn vakantie, en ik hou van hun stijl. Het moest een gezellig kaartje worden met als thema ‘eiland! (vanwege het prachtige aanzoek op Magnetic Island in Australié). En dat is ze heel goed gelukt!

Jurk
Nadat ik mijn jurk uitgekozen had, werd ie in mijn maat besteld. Een paar weken geleden moest ik ‘m komen passen en werd ie helemaal op mijn lijf afgespeld. Hij was nog steeds zo mooi als in mijn herinnering, maar opeens vond ik het megaspannend: zou Johan ‘m wel mooi vinden? Die zenuwen horen erbij denk ik, haha… Op 20 augustus pas ik ‘m voor de laatste keeréen moet ie, als het goed is, perfect zitten. En dan krijg ik ‘m mee naar huis!

#brouwertjevanboven
Omdat we allebei enorme social media-verslaafden zijn, vonden we het wel leuk om een eigen hashtag in het leven te roepen. Dat is #brouwertjevanboven geworden! Zo kunnen we op de dag zelf en na afloop alle berichtjes en foto!s terugvinden.

Draaiboek
Met onze ceremoniemeesters Pien en Daan zijn we afgelopen week nog even naar de locatie geweest om het draaiboek en de laatste details door te spreken. Het was geweldig om daar weer rond te lopen en te beseffen dat de volgende keer in onze trouwkleding zal zijn, met iedereen die we liefhebben om ons heen. Mooier kan gewoon niet.

Nog maar drie weken!

22 Comments

 1. rachel 08 augustus 2015 at 12:50

  ooooh spannend meis :D tijd gaat inderdaad super snel maar ja wat wil je ook met even een verhuizing tussendoor hihih, nog heel even en dan is het indeed mevrouw van boven :D

 2. Ilse 08 augustus 2015 at 12:53

  Echt ontzettend leuk en het lijkt me ook heerlijk om al die voorbereidingen te treffen. En de tijd vliegt inderdaad voorbij!

 3. Shirley 08 augustus 2015 at 12:59

  O, zo snel al! Wat spannend allemaal. Geniet nog even van de voorpret!

 4. Debby 08 augustus 2015 at 13:21

  Super spannend!!! :D nu al benieuwd naar de foto’s hihi.

 5. jessica 08 augustus 2015 at 14:04

  Wat een leuke update!!! Geniet van de laatste voorbereidingen word een prachtige dag. Ik ken Elle nog via mijn studie, de wereld is klein. Super leuke items hebben ze!

 6. Cindy 08 augustus 2015 at 15:46

  Wat een fijn vooruitzicht. En dan vandaag de bruiloft van jullie fotografe. Ik heb eens op haar site gekeken: Prachtige foto’s! En Thessa, wat lijkt ze mij een toffe vrouw, ik volg haar ook via haar blog. Veel geluk de 29e!

 7. Andrea 08 augustus 2015 at 21:10

  Spannend zeg!! Geniet van de mooie dag!

 8. Sabine 09 augustus 2015 at 00:00

  Geweldig leuk zeg! Ik kijk ook ontzettend uit naar mijn bruiloft! Niet dat ik al gevraagd ben trouwens, maar dat is maar een klein detail ;) Geniet ervan!

 9. Betty 09 augustus 2015 at 08:58

  Oohhh wat gaat het snel! Super spannend! Ik volg al je updates op de voet, ben zo benieuwd hoe alles is! Nog maar drie weken, die vliegen vast voorbij!

 10. Stéphanie | Expeditie Aardbol 09 augustus 2015 at 09:45

  Oooh spannend zeg! Ik zou ook een beetje onzeker worden van de jurk haha. Maar hij gaat vast geweldig vinden :)!

 11. Nicetobeout 09 augustus 2015 at 20:03

  Leuk een eigen hashtag! En gaaf dat jullie een videograaf in de hand nemen. Wij hebben een oom alles laten filmen, ook leuk :)

 12. Sheelagh 10 augustus 2015 at 09:08

  Oeh spannend! Geniet er van, voor je het weet is het voorbij. Echt, nog nooit een dag zo snel voorbij gevlogen!

 13. Puck 10 augustus 2015 at 15:41

  Spannend! Zo veel plezier toegewenst op jullie dag. Goed dat jullie ook video’s laten maken, die mis ik echt van onze trouwdag. Foto’s zijn mooi, maar die brengen het gevoel niet terug dat je die dag kreeg.

 14. Roelie 12 augustus 2015 at 23:17

  Zoooooooo benieuwd naar DE jurk! En natuurlijk ook HET pak :)

 15. Mieke 14 augustus 2015 at 09:28

  Oeh, het gaat echt opschieten! Inmiddels zelfs nog maar twee weken. Echt super leuk, jullie dag wordt vast fantastisch! Heel veel succes met de laatste voorbereidingen en veel plezier met de laatste voorpret!

 16. Danielle 14 augustus 2015 at 12:04

  Hihi zo leuk dat er zoveel ‘bekende’ bloggers meewerken aan jullie mooie dag. Dat gaat vast helemaal goed komen, yessss!

 17. annouska 14 augustus 2015 at 12:18

  OIh wat vliegt de tijd ineens. Leuk om trouwens te lezen dat je via het net zoveel leuke en fijne mensen voor bepaalde zaken hebt kunnen vinden. :D Ik hoop dat jullie een prachtige dag gaan beleven!

 18. Sheila 14 augustus 2015 at 14:13

  Super leuk! Ik zou zo mijn trouwdag weer over willen doen, want die dag vliegt voorbij. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de foto’s straks. Maar ga er vooral ontzettend van genieten!

 19. Annemieke 16 augustus 2015 at 19:32

  En alweer een week voorbij. ;-) Wauw, wat gaat het snel, maar onwijs leuk. Geniet van elke moment!

 20. Annemieke 16 augustus 2015 at 19:34

  Klein detail trouwens, wat ga je doen met je naam in je header? ;-)

  1. Marieke 16 augustus 2015 at 20:15

   Brouwertje.com blijft bestaan, maar mijn naam wordt Marieke van Boven-Brouwer! :)

 21. Marcella 19 augustus 2015 at 22:01

  Morgen weer je jurk aan dus, wat leuk! Het is nu echt bijnabijnabijna zover hé, zoooo benieuwd hoe jullie eruit zien op de grote dag! Veel plezier met alle voorpret, zo te lezen is alles perfect geregeld.