Dit was mijn week 46

Het was een vrij saai weekje qua foto!s. Tenminste, doordeweeks! Ik deed t/m donderdag helemaal niets !s avonds en dat was zoooo fijn. Het weekend was wel weer megadruk, dus dat compenseerde de boel weer een beetje.

Mijn week begon zoals altijd met een ritje met Intercity direct. Er zijn onlangs een paar gloednieuwe treinen ingezet, hopelijk helpt dat vertragingen en storingen tegen te gaan.

Woensdag had ik veel zin in zoet en kocht ik bij de AH To Go op station Amsterdam twee zakken snoep voor in de redactiesnoeppot. Toen kwam ik erachter dat het Sint Maarten was, dus bleek het snoepen die dag nog geoorloofd ook! ;)

Donderdagavond: lekker Friday Night Lights op de bank. Ik ben er helemaal doorheen (vijf seizoenen) en baal als een stekker. Wat een topserie was dit! Aanrader!

Ik ging gelijk door met een andere serie: nieuwe afleveringen Modern Family Himcocid price ! Fijne ‘lekker-wegkijk-serie!.

Vrijdag was de laatste werkdag bij Veronica Magazine van mijn collega Fons. En dat vind ik HEUL stom. Er is een herstructurering van onze afdeling geweest en dat viel nadelig uit voor een aantal collega!s. Gelukkig heeft Fons alweer een nieuwe baan gevonden, maar ik ga hem wel echt missen! Net als de anderen die weg moesten. Nooit leuk als je topteam uit elkaar valt.

!s Avonds kwam Naomi gezellig bij mij! Johan was naar een concert, dus we hadden het rijk alleen. We hielden ons eigen sushifest!

En we chillden onder een dekentje op de bank terwijl we The Voice keken en goede gesprekken voerden. Net als vroeger, super fijn.

Totdat ik op Twitter las dat er een schietpartij was in Parijs. Die erger en erger werd, met explosies en een gijzeling. Wat uitmondde in een waar bloedbad. Ik had de tranen in m!n ogen en werd straalmisselijk. Wie doet nou zoiets?!

Johan kwam laat thuis en samen hebben we nog tot 1.30 uur naar CNN gekeken voor het laatste nieuws. Wat een horror.

Zaterdag moest mijn moeder optreden met haar koor, dus gingen we naar Culemborg. We aten eerst met z!n allen, gewoon lekker broodjes met allerlei beleg.

Sinterklaas was al geweest! We kregen allemaal een chocoladeletter, mmmm!

Selfie met mijn moeder vlak voor haar optreden.

Het koor zong diverse medleys van musicals, het thema was dan ook Musicals in Concert. Ik HOU van musicals, dus ik zong lekker mee.

Na afloop gingen we in een Culemborgs café nog even voor een drankje en een bittergarnituur, mmmm!

Het stadhuis van Culemborg blijft mooi, zeker als ie verlicht is.

Zondag vierde neefje Luuk zijn verjaardag, hij werd 4 jaar!

Cheap carbozyne testimonials

De taart was heerlijk!

Buy flagyl online without prescription

We moesten op tijd weer weg, want we gingen daarna naar Nijmegen, naar mijn nichtje Sabine en haar vriend Tim. Dat was een flink stukje rijden, maar onderweg vermaakten we ons met het live volgen van Henk-Jan die de Zevenheuvelenloop aan het rennen was. Hij ging als een speer en liep 1:25:35. Superrr knap!

Tim had goed gekookt! Als voorgerecht kregen we een bladerdeegpakketje met wilde paté en honing.

Hoofdgerecht was biefstuk met asperges, boontjes, champignonsaus en aardappeltjes. Het toetje was Vienetta-ijs en dat vind ik zA? lekker, dat ik gelijk aanviel en vergat een foto te maken, hihi.

Het werd een latertje (en ik viel in slaap op de weg terug), dus ik kon mijn weekoverzicht niet meer maken. Dat doe ik nu maandagochtend in de trein, dus hij is iets later dan je van me gewend bent. Fijne week allemaal!

5 Comments

 1. Thessa 16 november 2015 at 09:53

  Ziet er weer uit als een heerlijk weekje…en oh die sushi! Ik weet wat ik vanavond ga eten. NomNomNom.

 2. Ilse 16 november 2015 at 14:51

  Leuk weekje zo en door jou heb ik nu ontzettend zin in sushi!

 3. Nuria 16 november 2015 at 17:07

  Oh man, wat ziet die sushi er lekker uit zeg!

 4. Jesper Brouwer 16 november 2015 at 19:40

  Culemborg (L)

 5. rachel 17 november 2015 at 18:02

  gezellig en heerlijk weekje zo te zien weer :D en welja weer die sushi he ;)