Dit was mijn week 47

Winter is coming! Wat is het afgelopen week een paar keer slecht geweest qua weer zeg, brrr… Niks aan! Gelukkig bracht ik aardig wat tijd thuis door, lekker warm binnen met kaarsjes aan en de verwarming hoog. Toch ging ik een paar keer de deur uit, dit is mijn weekoverzicht!

Purchase keppra drug

Maandag: Modern Family kijken in de trein! Ik vind dit één van de leukste series, helemaal mijn humor.

Op het werk hebben wij een Expeditie Robinson-pool. Elke donderdag moeten we de winnaar voorspellen en wie aan het eind van de rit de echte winnaar het vaakst heeft genoemd, hoeft niet te betalen als we met z’n alleen gaan eten. Voor Fons wordt het lastig, al zijn ‘winnaars’ézijn er aléuit. Ikzelf doe nog volop mee! Ik twijfel nog tussen Kim en Klaas.

Om 12.00 uur hielden we 1 minuut stilte voor de slachtoffers van de verschrikkelijke aanslagen in Parijs.

’s Avonds kwamen blogvriendinnetjes Jolien en Lindsey bij me eten, maar gek genoeg ben ik vergeten daar foto’s van te maken.

Dinsdag hadden we een redactie-uitje als afscheid van collega’s Fons en Laura. Ik reed met collega Julie mee in haar Fiat 500. Ohhh wat wil ik die auto ook graag hebben! Zooo’n vette kar. Maar ja, mijn/onze financiéle prioriteitenéliggen momenteel even ergens anders…

We gingen bowlen! Altijd charmant, die bowlingschoenen.

We hadden vier banen tot onze beschikking. Stiekem vind ik bowlen altijd super leuk.

En normaal kan ik het ook best goed, maar dinsdag had ik mijn dag niet. Ik was de op één na slechtste van onze baan.

Skunk seeds #1

Het is traditie dat mensen die weggaan een eigen Ashwagandha online india Veronica Magazine-cover krijgen vol anekdotes en uitspraken.

Na het bowlen gingen we met een kleiner groepje nog even een happie eten. Daar lazen we dat de wedstrijd tussen Duitsland en Nederland niet door zou gaan wegens terreurdreiging. Ik werd er helemaal naar van, letterlijk en figuurlijk, en wilde zo snel mogelijk naar huis.

’s Avonds appte hoogzwangere Pien: ‘Staan jullie stand-by? Het zou vannacht weléeens kunnen gebeuren!’ We hadden met haar en Daan afgesproken dat wij, als ze ’s nachts naar het ziekenhuis zouden moeten, bij hen thuis zouden gaan zitten zodat hun zoontje Faas van 3 jaar gewoon zou kunnen doorslapen.

Om half 4 ging de telefoon en was ik klaarwakker. Het was zover!!! Snel aankleden en tanden poetsen, 5 minuten later stonden we bij ze in de kamer. Daan z’n ouders zouden onséom 6 uur komen aflossen, dus probeerden wij op de bank nog even wat te slapen. Dat lukte best goed!

Gelukkig had ik al gepland dat ik die dag erna thuis zou werken, dus dat kwam heel goed uit. We konden nog even twee uurtjes slaap pakken thuis voor we aan het werk moesten. Om 7.45 uur is lieve, mooie Suus geboren!

Ik haalde rond lunchtijd even een frisse neus en kocht een broodje bij de kaasboer op de hoek.

Pien mocht diezelfde dag alweer naar huis en natuurlijk gingen wij kleine Suus ’s avonds direct bewonderen. Wat een plA?A?tje is het!

Wat bijzonderéom zo’n warm bundeltje baby van pas een paar uren oud vast te mogen houden.

Ik had m’n vrije dag geruild en was nu op donderdag vrij in plaats van vrijdag. Ik rommelde wat aan in huis, ging even de stad in en at een klein beetje sushi als lunch bij Shabu Shabu To Go. Mmmmm!

Bij Zaraésnuffelde ik tussen de babykleding en wildeéA?lles meenemen. Zo schattig die minikleertjes! Ik ging uiteindelijk voor dit streepjestruitje en een grijs joggingbroekje.

Vrijdag: Grey’s Anatomy seizoen 12 in de trein! Ik kijk deze serie al zA? lang en vind ‘m nog steeds geweldig. Al bij de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen zat ik weer te grienen.

Johan was wel vrij en ging bij Suus op bezoek. Ik kreeg dit soort lieve foto’s doorgestuurd. *smelt*

Toen ik thuiskwam, bleek dat Sinterklaas langs was geweest en een kado in onze schoenen had gestopt!

Het was een Secrid Mini Wallet voor m’n pasjes! Ik sleep altijd (onnodig) een enorme, zware portemonnee mee en wilde al een tijdje zo’n kaarthouder kopen. Nu kreeg ik ‘m cadeau, superrr lief van Johan Sinterklaas.

Het nieuwe album van Adele kwam uit en helaas stelde ze ‘m niet beschikbaar op Spotify. Ik wilde ‘m toch graag hebben, dus kocht ik voor het eerst muziek via iTunes. Het is echt een te gekke plaat, ik hou zo van haar stem.

Zaterdagmiddag kwamen vriendin Paulien, haar vriend en hun dochtertje van 3,5 maand bij ons lunchen.

Het is echt een schatje en we hebben dan ook lekker met haar gekroeld.

Daarna gingen we even kadootjes brengen bij Suus en kregen we beschuit met roze muisjes. Mjam!

Ze heeft heel veel haar en dat staat zoooo leuk. Punkie!

Zondag moest Johan werken bij Feyenoord-FC Twente en hield ik een lazy Sunday. Of naja, ik heb lekker aan m’n blog gewerkt en de eerste twee Bali-blogs gemaakt. Deel 1 kun je hier lezen, deel 2ékomt deze week!

10 Comments

 1. Pien 23 november 2015 at 09:13

  Ohhh wat zijn we blij met jullie! Fijn zulke vrienden! En lekker veel Suus in je weekoverzicht! xx

 2. Danielle 23 november 2015 at 10:06

  Hallo Suus, leuk kennis met je te maken en welkom op deze wereld. Wat een knapperd! ;) En superlief dat jullie midden in de nacht op de stoep stonden, that’s what friends are for!

 3. annouska 23 november 2015 at 10:10

  Ah wat onwijs tof zo een pool! Jij ook gefeliciteerd met Suus, het is zo een schatje om te zien op de foto’s :D

 4. Simone 23 november 2015 at 10:20

  Ah, wat is Suus een schatje, wat een lieve foto’s allemaal. Super lief dat jullie er ’s nachts waren zodat Faas gewoon lekker door kon slapen.

 5. Puck 23 november 2015 at 11:08

  Het is wel een behoorlijke babyboom rond jullie met al dat klein grut. Toch maar eens kijken of je over je angst heen kunt komen om ook zo’n kleine brouwertje-van boven te maken. Kunnen ze allemaal samen spelen!

 6. Manon 23 november 2015 at 11:40

  Leuke fotos!

 7. Ilse 23 november 2015 at 16:56

  Wat een schatje die Suus en wat leuk dat jullie een Pool van Expeditie Robinson hebben, ik twijfel ook tussen Klaas en Kim.

 8. Lin 23 november 2015 at 18:19

  Wat een plaatje die Suus! Enne nu moet je nog maar eens macho macho’s maken ;)

 9. Marieke 24 november 2015 at 09:46

  Ah wat een leuke week! Jullie ook een beetje gefeliciteerd met de knappe Suus! (Ik vind het altijd zo leuk als baby’s zoveel haar hebben!)

 10. Nicetobeout 24 november 2015 at 11:43

  Wat een schatje die Suus! En wat leuk dat als je weg gaat bij Veronica zo’n leuke personal cover mee krijgt. Erg origineel en grappig.