Van Bovens op Bali #2: Sebatu

Na een paar heerlijke dagen in Seminyak was het tijd om verder te gaan. Op naar Sebatu, dat ongeveer 25 minuten rijden boven Ubud ligt. We hadden daar een enorm luxe suite geboekt, dus waren heel nieuwsgierig of het aan onze verwachtingen zou voldoen.

We zouden in totaal twee weken op Bali verblijven. Van tevoren had ik aan Jolien en Lindsey gevraagd welke plaatsen we dan het beste konden bezoeken. Ik wilde wel wat van het eiland zien, maar ook echt tot rust komen, dus 3 é 4 stops was genoeg. Seminyak, Ubud en Uluwatu was hun unanieme advies.

Toen we thuis zochten naar hotels en appartementjes in deze plaatsen (ik regel dat namelijk het liefst van tevoren al) stuitten we op het Puri Gangga Resort. Niet helemA?A?l Ubud, het gebied heet Sebatu, maar het zag er wel ongelofelijk mooi en luxe uit. Duur, dat ook! Haha. Ach, we waren op honeymoon, dus twee nachtjes kon heus wel, vonden we.

En oh oh oh, wat waren we blij met onze keuze. Het Puri Gangga Resort ligt middenin de prachtige rijstvelden, op een heerlijke rustige plek. Het resort heeft 20 luxe kamers in verschillende prijsklassen; wij deden het gelijk goed en boekten de allerduurste Pool Villa, mét privézwembad. Het dak boven de douche is open, er is een king size bed en een enorm bad.

Cost of maxalt mlt 10 mg

Als je ultiem wil relaxen, is Puri Gangga jouw plek. De mensen zijn super vriendelijk en helpen je met A?lles. Er is een spa, een (groter) gezamenlijk zwembad, een goed restaurant en een yoga centrum. Wij hebben er ongelofelijk van genoten om even in the middle of nowhere, zo voelde het althans, helemaal niets te hoeven. We namen een massage, lazen een boekje aan het zwembad en smulden van het pure eten en drinken.

Write my paper Buy zanaflex uk

Een bezoekje aan het nabij gelegen Tegalalang Rice Terrace (tussen Sebatu en Ubud in) is nog wel een enorme aanrader. De rijstvelden zijn super groot, je kunt er een prachtige wandeling maken. Wij deden dat !s ochtends vroeg, dan is het nog niet zo druk én nog niet zo heet.

We klommenéen klauterden, en keken onze ogen uit. Ik had die terrassen alleen nog op foto!s van anderen gezien, maar het is toch wel echt bijzonder om het met eigen ogen te kunnen aanschouwen. Dit is typisch Azié!

Volledig uitgerust lieten we ons door het busje van het resort afzetten in het drukke, bruisende Ubud. Op naar nieuwe indrukken en ervaringen!

LEES OOK:

9 reacties

  1. Dit ziet er wel heel goed uit! Toen ik op Bali was, vond ik het niet zo leuk. Komt ook omdat het een stop was op onze 3,5 maand reizen. Budget was dus veeeeel minder dan jullie (denk ik). Bali is echt genieten als je wat extra geld mee hebt.

  2. Wauw, dat ziet er heerlijk en relaxed uit! Bali komt op mijn bezoeklijstje en misschien ook wel op mijn huwelijksreis!

  3. Door jouw foto’s en verslag staat Bali nu ook op mijn must see lijstje. Wat een groen paradijs. Dacht eerst dat het niets voor mij zou zijn, maar nu ik dit allemaal zo zie en lees…

  4. Oh wauw wat geweldig! Mijn tante is regelmatig in Bali maar ik heb nog nooit de neiging gehad daar ook heen te gaan.. dat is nu wel anders!

  5. Heerlijk! Wij gaan in april 4 of 6 weken heerlijk de digital nomad uithangen met de baby op Bali dus ik zit me al enorm te verlekkeren aan je foto’s! (Hoewel wij niet 6 weken in een honeymoonsuite verblijven haha, dat wordt iets spartaanser!)

  6. Naar aanleiding van jouw post heb ik ook drie nachten geboekt in een Pool Villa. :D We vertrekken volgende week na onze bruiloft zondag, zo veel zin in! Kwam me weer even verlekkeren aan jouw foto’s. <3