Wanted: interieurinspiratie

pinterest

Van interieur heb ik geen kaas gegeten. Ik moet ook eerlijk zeggen dat het me nooit écht heeft geboeid. Sinds ik op kamers ging, moest mijn huis altijd zo goedkoop mogelijk ingericht worden. En waar kom je dan gemakshalve bij uit? Juist, bij IKEA. Je koopt wat dingetjes uit dezelfde lijn en voilé, het past enigszins bij elkaar. Niks creatiefs aan, maar hee, het voldeed.

Toen ik bij Johan introk, heb ik wat van mijn spullen meegenomen en die in zijn huis neergeplempt. Het paste totaal niet bij elkaar, maar goed, we zouden daar toch niet lang meer wonen. (Dat dat wel even anders zou lopen, wisten we destijds natuurlijk nog niet.)

Vervolgens wilden wij ons huis een kleine opknapbeurt geven om de kans op verkoop te vergroten, dus schakelde ik de hulp in van Jolien. Zij heeft er echt oog voor (zie hierboven, dit is haar eigen leuke huisje). Zij kan dingen voor zich zien; plukt in mijn ogen ‘prullaria! uit de rekken om die vervolgens enorm stijlvol naast elkaar te zetten en een instant ‘wauw!-effect te creéren. Een gave, vind ik dat.

Maar nu moet ik het toch echt zelf gaan doen. Volgend jaar zomer is ons nieuwbouwhuis klaar dat helemaal leeg wordt opgeleverd. Ik moet, samen met Johan natuurlijk, zelf gaan bepalen welke vloer we nemen en welk kleurtje we op de muur willen. We sparen hard voor een nieuwe bank, een bed, een tv-meubel, gordijnen, mooie lampen. En natuurlijk voor leuke accessoires! Ik vind dat best spannend, gaat het me lukken om ons grotemensenhuis helemaal naar m!n zin in te richten?

Cheap paroxetine dosage Where can i buy cytotec in abu dhabi

Pinterest is mijn life saver op dit vlak. Ik gebruik het normaal weinig, maar voor events als een bruiloft of in dit geval een nieuwe inrichting is het ideaal. Ik pin naar hartenlust alle interieurstijlen en losse spullen die ik mooi vind op mijn Nieuw huis-bord, in de hoop dat ik volgend jaar genoeg inspiratie heb opgedaan om dat soortéwoon- en slaapkamers enigszins te kunnen namaken. Of tegen die tijd in ieder geval een soort van eigen stijl te hebben ontwikkeld.

Ging ik vroeger voor goedkoop, wil ik nu echt wel wat geld uitgeven aan mooie stukken. Voor het eerst voelt dit als een ‘echt! huis. Ik heb een heuse hypotheek, dit huis is voor de helft van mij. Ik gooi straks geen honderden euro!s per maand meer weg, maar investeer het in ons eigendom. In onze toekomst. Hoe volwassen is dat?! Buy cannabis seeds toronto

7 Comments

 1. Ilse 20 december 2015 at 16:48

  Wat leuk zeg! Ik ben ook inspiratie aan het opdoen want mijn vriend en ik gaan volgend jaar ook samenwonen. :)

 2. rachel 20 december 2015 at 17:24

  oooh ik vind dat heerlijk he, opnieuw inrichten en doen!! pinterest staat idd genoeg op, ben benieuwd hoe mooi jullie het allemaal gaan inrichten en aankleden maar denk dat dat helemaal goed gaat komen :D

 3. Maud 21 december 2015 at 09:32

  Hoi Marieke, 28, 29 en 30 december is er speeddaten met interieurstylisten bij IKEA Delft. Heel laagdrempelig en superleuk! Kijk even op de site. Groetjes Maud

 4. Puck 21 december 2015 at 11:16

  Huizen inrichten vind ik wel heel leuk, maar ook heel moeilijk, want hoe mooi sommige plaatjes ook zijn, met al dat speelgoed (van kleine èn grote kinderen) ziet zo’n huis er toch net weer iets anders uit.
  Succes en veel plezier saampjes!

 5. Mrs. T. 21 december 2015 at 19:54

  Goede meubels kopen dus. Zou zeker bij Goossens gaan kijken, want daar werkt manlief. ;-)
  En verder vind ik het vooral zonde dat zoveel interieurs zo op elkaar lijken / rechtstreeks uit de showroom lijken te komen. Echt persoonlijke touches zie je weinig. Maar goed, dat is natuurlijk mijn bescheiden mening.
  Succes!

 6. Noelle 23 december 2015 at 13:55

  Heerlijk om een eigen huis in te richten naar je eigen smaak. En het hoeft ook niet in 1 keer goed. Wij zijn na bijna 2 jaar nog steeds bezig met het inrichten. Ik vind hier en daar steeds dingetjes die erin passen en pas die dan aan. Ben benieuwd naar een house tour in de future!