Day In Pictures: 26/12 – 2e Kerstdag

Tweede Kerstdag! We gingen laat naar bed en sliepen deze ochtend dan ook lekker uit. Daarna was het tijd voor kerst met mijn familie in Culemborg. Dit is mijn tweede Day In Pictures!

Ook deze ochtend klap ik mijn laptop weer even open om wat werk te doen.

De zooi van gisteravond is allemaal weer fijn opgeruimd. De vaatwasser heeft een paar keer gedraaid en het gourmetstel zit weer in de doos. Ik had verwacht dat het hele huis nog naar gourmet zou stinken, maar het valt gelukkig mee! :)

De wijnschade van gisteravond valt ook mee; verschillende familieleden moesten nog naar huis rijden. De Sauvignon van Lindemans smaakt me altijd errug goed.

Ik ontbijt weer met kerststol met spijs en boter, mmmm…

We hangen lekker lui op de bank in joggingbroek.

En we gaan verder met Making a Murderer Email spy, Ubicar telefono por gps. . Bij elke aflevering die we kijken raken we meer gefascineerd én gefrustreerd. We hebben er nu zes gekeken en het is zo bizar. Echt, ga deze serie zien.

Ik loop vreselijk achter met blogs lezen, dus open ik mijn Bloglovin en scrolléik er een paar door. Onder het genot van een tosti ham/kaas!

Ik vind Red Bull light stiekem zo ongelofelijk lekker. Af en toe mA?et ik er gewoon eentje hebben.éJohan had er de avond ervoor een paar gekocht en er was er nog eentje over.

Ik doe m’n nieuwe jurkje aan en mijn sieraden van de bruiloft weer eens om! Nog steeds heel blij mee, goeie herinneringen. :)

Carselfie! Onderweg naar Culemborg.

Mooi uitzicht onderweg.

Afslag Culemborg! Hoe vaak ik die wel niet genomen heb sinds ik uit huis ben…

Mijn ouders hebben nog steeds de kerststal onder de boom die wij vroeger ook hadden. Zonder stal is een kerstboom voor mij niet compleet! Wij hebben er dus ook eentje staan.

Er liggen kadootjes onder de boom van pa en ma! Volgens inmiddels jarenlange traditie mogen wij met kerst altijd een geurtje kiezen.

Ik ging voor mijn lievelingsgeur Acqua di Gioia die ik ook tijdens de bruiloft op had. Toen zat er nog maar een héél klein beetje in het flesje, dus ik ben blij dat ik nu weer een nieuwe heb. Heerlijk!

Een andere traditie is dat wij één van de twee kerstdagen altijd naar de Griek in Geldermalsen gaan. Echt prima eten altijd daar, ik hou ervan. Ze hebben een speciaal kerstmenu waar genoeg lekkers op staat.

Levlen birth control cost

Ja, ook in een restaurant maken wij selfies. Twee van m’n lievelingsmannen naast elkaar: Jesper en Johan!

En ik ging zelf even op de foto met m’n moeder.

Order lasuna by himalaya

En nog een selfie met m’n schoonzussie Marisa!

De ober was zo vriendelijk om een familiekiekjeéte maken.

Ik at gehaktballetjes in tomatensaus vooraf, souvlaki als hoofdgerecht (ik had zo veel trek dat ik vergeten ben een foto te maken) en deelde een brownie met Johan. Mjammie!

Daarna ploften we bij m’n ouders op de bank voor een drankje en keken we het WK Darts op RTL7. Rond 21.30 uur gingen we maar eens op huis aan! Waar ik nu deze tweede Day In Pictures maak. Superleuk om te doen! Misschien doe ik het wel vaker, als ik weet dat ik een leuke dag tegemoet ga. Een normale werkdag lijkt me voor jullie niet zo boeiend…

Fijne zondag allemaal!

6 Comments

 1. Roelie 27 december 2015 at 10:42

  Leuk leuk vaker doen!!!

 2. Nuria 27 december 2015 at 11:28

  Altijd fijn om tradities in stand te houden! Ziet eruit als een geslaagde dag!

 3. Ilse 27 december 2015 at 16:41

  Fijne dag zo en heerlijk met de tradities. Zo’n DIG mag van mij wel vaker.

 4. Karin 27 december 2015 at 19:50

  Die Netflix serie ga ik zeker kijken. Ben reuze benieuwd. Thanks for sharing! :)

 5. Mieke 28 december 2015 at 17:24

  Jullie hebben fijne kerstdagen gehad zo te zien en te lezen aan deze DIP en de vorige. Leuk om mee te kijken!

 6. Marcella 04 januari 2016 at 11:23

  Zeker vaker doen Marieke, zo leuk!