Bye bye Micra

Daar gaat ie dan… Met pijn in mijn hart heb ik mijn allereerste echte eigen autootje op Marktplaats gezet. Begin mei stap ik over op private lease en ga ik een heuse Fiat 500 rijden. Wat ik écht te gek vind! Ik heb nooit veel om auto’s gegeven, maar dat Fiatje… oi oi oi, wat vind ik dát een leuk bakkie.

Maar dat betekent dat ik na zeven jaar afscheid neem van mijn groene monster. Lang leve mijn blog, want ik wist uit mijn hoofd niet meer precies hoe lang ik ‘m al had. Vol trots schreef ik al die jaren geleden (time flies!) over hoe blij ik was dat ik een eigen auto had, waarmee ik kon gaan en staan waar ik wilde. Wat heb ik er veel plezier van gehad!

Vakmensen hebben me heel vaak gezegd wat een degelijke auto’s Nissan Micra’s zijn. Ik was de tweede eigenaar, hiervoor was ie van een oud opaatje dat er alleen boodschappen mee deed. Ook ik heb er niet megaveel mee gereden, dus staat de kilometerstand pas op 60.000. Bovendien heb ik onder meer de accu, banden en startmotor laten vervangen, dus hij kan nog jaren mee!

Op Marktplaats vind je alle info. Interesse? Doe een mooi bod! Of weet je iemand die nog wel een fijn autootje kan gebruiken? Spread the word!

UPDATE 11-04-2016: Hij is verkocht! Aan iemand die er heel blij mee is en dus vast goed voor ‘m zal zorgen. Het einde van een tijdperk en het begin van iets gloednieuws!

4 Comments

 1. rachel 09 april 2016 at 14:43

  ik zal het rond roepen meis en eventueel even delen op fb

 2. Ilse 09 april 2016 at 17:25

  Ik snap wel dat dat een beetje pijn doet, zitten toch bepaalde herinneringen aan. Als ik iemand hoor over een nieuwe auto dan stuur ik zo door naar jouw advertentie!

 3. Joyce 09 april 2016 at 20:10

  Ik snap echt heel goed dat je het erg vind. Ik heb mijn auto een jaar geleden verkocht en ik heb zo’n spijt ervan. Ik denk nog even na over jouw autootje, misschien is het wel wat voor mij…

 4. Eva 17 april 2016 at 12:32

  Oehh wat fijn dat ie verkocht is en een fiat 500! Hoe tof :D