Brouwertjes Baby: Moederdag

Het is alweer even geleden dat ik een mamablogje tikte. Dat komt omdat er eigenlijk heel weinig te melden valt. We hebben ondertussen wederom een menstruatie achter de rug, boeh. Die was net zo stom als de vorige, maar kwam deze keer wel op tijd waardoor ik niet écht hoop heb gehad.

Toch blijft het niet leuk, zeker als je diezelfde dag te horen krijgt dat een heel goede vriendin in verwachting is van haar tweede kindje, terwijl dit eigenlijk nog niet echt gepland was. Natuurlijk, ik gun het haar enorm, zij en haar vriend zijn (na de eerste schrik) dolblij. En ik leef heel graag met haar mee, ik wil alles weten. Maar op de achtergrond sluimert dan toch die gedachte: wanneer mag ik ook?

Het is vandaag Moederdag en ik merk dat ik social media een klein beetje mijd. Al die blije mama!s met de meest lelijke, maar met de beste bedoelingen in elkaar geflanste knutsels hoef ik even niet zo nodig voorbij te zien komen in mijn timeline. ‘Zou ik volgend jaar ook Moederdag mogen vieren?! vroeg ik hoopvol aan Johan. Hoewel ik helemaal niet zo van dit soort dagen ben, ik vind dat papa!s en mama!s elke dag bijzonder zijn, lijkt het me wél heel leuk als je kleine kroost je vol trots een zelfgemaakte pastaschelpjesketting overhandigt (zoals bij mijn vriendin Marlies) en je daar dus de hele dag nA?g trotser mee rondloopt.

Maar goed, zoals ik al veel van deze blogjes heb afgesloten: we wachten maar weer af! Gek genoeg hebben Johan en ik allebei een goed gevoel over de meest recente poging. Dat zegt natuurlijk helemaal niks, maar van een positieve instelling is nog nooit iemand slechter geworden. Het is in ieder geval zo dat ik dit jaar geen moeder meer zal worden, realiseerde ik me deze week. Als ik nu zwanger raak, wordt ons kindje (als alles goed gaat) pas in 2017 geboren. Jeetje, wat klinkt dat ver weg! Argumentative essay Is zyloprim over the counter Viber tracker, Localizador gps movil.

Share Button

LEES OOK: