[MiniMe] Ik beken: ik draag m’n zwangerschapsbroek nog

Ik beken: zeven maanden na mijn bevalling draag ik mijn zwangerschapsbroek nog. Die lekker stretchy spijkerbroek van de H&M, met zo’n grote zachte band aan de bovenkant. Ik kan er maar geen afscheid van nemen en dat heeft verschillende redenen.

Ten eerste word ik nog altijd een beetje sentimenteel van mijn zwangerschapsbroek, die ik al in de 10e week kocht. Hij herinnert me aan een hele bijzondere periode in mijn leven, namelijk mijn eerste (en hoogstwaarschijnlijk ook laatste) zwangerschap.

Wat vond ik het een voorrecht om mee te mogen maken dat er nieuw leven in mij groeide, een mensje dat wij zelf hadden gecreëerd. Ik genoot van het getrappel van onze dochter in mijn buik en de band die ik toen al met haar had. Zo bizar dat mijn lichaam dat kon!

Lees verder op MiniMe.nl >>