[MiniMe] Ik ben 2 jaar moeder

Het lijkt pas vorige week dat ik het artikel schreef waarin ik vertelde dat ik 1 jaar moeder was. Guess what? Ik heb vanaf vandaag een peuter in huis! Mila is vandaag jarig en is 2 jaar geworden. En ook nu vind ik het leuk om terug te blikken op het afgelopen jaar als mama van dit lieve, mooie, maar soms ook heel eigenwijze meisje.

Laat ik beginnen met het feit dat ik nog steeds enorm geniet van het moederschap. Het overviel me in het begin enorm (in positieve zin) en ik heb nog steeds regelmatig een momentje dat ik overweldigd ben door mijn liefde voor dit kleine wezentje. Het blijft zo bizar hoeveel je van iemand kunt houden!

Ook het afgelopen jaar ging Mila’s ontwikkeling in een razend tempo door. Ik heb er ontzettend van genoten om haar te zien groeien, zowel letterlijk als figuurlijk. Ze ging natuurlijk lopen, wat op sommige momenten héél handig, maar op andere momenten ook weer niet zo praktisch is (lees: een dreumes die er vandoor gaat terwijl jij er even niet achteraan kunt).

Lees verder op MiniMe.nl >>