Liefde voor risotto

Ik ben echt verzot op risotto. Tot voor kort had ik er wel van gehoord, maar het nog nooit gegeten. Tijdens een etentje bij vriendinnetje Pien kreeg ik het voor het eerst voorgeschoteld: Oh Em Gee, wat lekker! Sindsdien ben ik dus hooked.

Ik heb het inmiddels ook een paar keer zelf gemaakt, zowel de variant van Pien als een ander receptje uit de Allerhande. Het kost wat tijd en vergt veel geduld (iets wat mij normaal gesproken vreemd is), maar dan heb je ook wat. Pure liefde.

Het is een sport geworden om online de lekkerste en meest simpele risottorecepten te vinden. Ik bewaar ze dan meestal op mijn Food-board op Pinterest, maar daar worden ze ondergesneeuwd door allerlei andere lekkernijen die ik tegenkom en vastpin. Ik vind het daarom handig om de risotto’s allemaal bij elkaar te hebben, op één plek. Mijn blog lijkt me daar uitermate geschikt voor en zo hebben jullie er ook nog wat aan.éKlik op het risottoplaatje van jouw keuze en je wordt doorgelinkt naar het bijbehorende recept.

Eet smakelijk!

Bactrim prescription cost
Cannabis seeds best shop

restjes-risotto Cheap ponstel medicine
herfstrisottoééé

 

17 Comments

 1. Eva 23 augustus 2012 at 14:28

  Oh ja risotto <3
  Ik ben vooral helemaal verzot op risotto met paddenstoelen. Zooo lekker!

 2. Pien 23 augustus 2012 at 14:39

  Heerlijk! Ik hou van risotto. Leuk dat ik je zo enthousiast heb gemaakt! Ik heb ook veel favorieten. Vooral risotto met champignons en een beetje truffelsalsa en de ristto met citroen (foto 9) zijn toch wel heel lekker! :)

  En het geheime ingrediënt is liefde! Dan lukt hij altijd!

 3. Dollie 23 augustus 2012 at 15:55

  Kom een keertje bij je eten!!! Wij hebben het nog nooit gegeten!! kus mama

 4. Indira 23 augustus 2012 at 17:30

  Ook ik heb het nog nooit op….

 5. Wanda 23 augustus 2012 at 18:33

  Ik kan je nummer 8 zeker aanraden! Staat hier maandelijks wel op tafel en het is iedere keer weer smullen!

 6. tineke 23 augustus 2012 at 21:31

  Shame on me! Ik heb het ook nog nooit gehad!

 7. Anna Teresa 24 augustus 2012 at 07:49

  Heerlijk. Voor mij is die van mijn Italiaanse vader natuurlijk heilig en het lekkerst, maar ik waag me ook aan anderen. Die volle smaak, die geur.. ik ga alweer watertanden.

 8. Marcella 24 augustus 2012 at 11:03

  Klinkt echt heerlijk, thnxxx voor de heerlijke inspiratie!!

 9. Saskia 24 augustus 2012 at 12:19

  Ik moet dit toch eens een keertje gaan proberen. Nog nooit gegeten ;)

 10. Leoni 25 augustus 2012 at 10:10

  Ziet er lekker uit. Zal binnenkort ook eens een poging wagen.

 11. annouska 27 augustus 2012 at 08:42

  Ohhhh ik hou echt van risotto, het blijft zo lekker om te eten. En vooral omdat je er zo mee kan variëren vind het leuk om het elke keer weer anders te maken!!

 12. Lnnk 27 augustus 2012 at 10:13

  Risotto moet ik ook eens gaan maken. Het is er nog nooit van gekomen op een of andere manier.

 13. Pingback: De pan van Pien » Blog Archive » Zoete risotto met chocolade

 14. Pingback: De pan van Pien » Blog Archive » Wat eten we vandaag? Paprikarisotto met pancetta!

 15. westmus 26 augustus 2013 at 18:47

  Wat een leuke manier om ze te verzamelen op Pinterest. Zou ik niet eens opkomen. Risotto, lang geleden dat ik het gegeten heb. Heerlijk! Weer een tip voor één van de volgende dagen. Super. Mmmm.

 16. SanneWierda 26 augustus 2013 at 19:03

  Zó lekker!
  Je moet ook eens de risotto van Dille&Kamille en dan de tomaten-variant proberen. Wat cherrytomaatjes erbij en wat parmezaanse kaas er overheen… Bon appetit!

 17. Pingback: De pan van Pien » Blog Archive Garnalenrisotto met bosuitjes! » De pan van Pien