ABC’tje

Ik doe niet vaak aan tags, maar soms zie ik er eentje voorbij komen die toch wel heel leuk is. Zo ook ‘My Alphabet! die ik bij Shirley las! Een mooie manier om de persoon achter de blog weer een beetje beter te leren kennen. Ik besloot hem ook maar eens in te vullen. Lees je met me mee?

Age: Over the counter equivalent to effexor 30 *slik*

Best friend Aldactone costo Colchicine order online : Dat vind ik een moeilijke. Ik heb niet echt één beste vriend(in). Dat zijn er een paar, die allemaal zo verschillend zijn. Stuk voor stuk passen ze op hun eigen manier heel goed bij mij. Degene die echter al het langst in mijn leven is, is Paulien. Sinds we klasgenootjes werden in de brugklas zijn we vriendinnen. En dat is ondanks alle ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt nooit verwaterd. Love it!

Chore you hate: Ik heb dus echt een hekel aan dat hele huishouden, haha. Maar stofzuigen vind ik de meest rottige klus. Gelukkig heb ik een heel lief vriendje dat dat niet zo heel vervelend vindt. Dan doe ik de was wel, prima taakverdeling. ;)

Dreamhouse: Doe mij maar een dik appartement in New York. Of een mooi landhuis in Italié. Maar als het dichter bij huis moet, dan een ruim, oud pand met strakke inrichting en een mooie tuin hier in Rotterdam.

Essential start of your day: Ik MOET snoozen. Ik snap niet hoe mensen bij het loeien van de wekker direct uit bed kunnen stappen. Ik moet echt even rustig wakker worden. Daarna check ik nog even de social media en dan ga ik er pas (met veel moeite) uit om te douchen, aankleden en ontbijten. Ik ben echt geen ochtendmens.

Favorite colour: Ik denk blauw. En roze.

Gold or silver: Zilver! Ik draag alleen maar zilveren sieraden. Vind ik het mooist en dat staat mij denk ik ook het best.

Height: 1.73m ofzo. Niet bijzonder klein of groot volgens mij.

Instruments I play: Helemaal niets. Ik ben echt a-muzikaal, ik kan geen noot lezen. Vroeger wilde ik graag dwarsfluit leren spelen, alleen maar omdat ik dat zo’n mooi instrument vond. Volgens mijn ouders had ik echter al genoeg hobby’s en daar hadden ze stiekem ook wel een beetje gelijk in.

Job Title: Content Specialist (redacteur) Showbizz / Seks & relatie. Voor de vrouwensites van Sanoma (met name Grazia.nl, Vrouwonline.nl en Viva.nl) schrijf ik over deze twee onderwerpen, met de nadruk op Showbizz.

Kids: Geen. Maar in de toekomst zou ik graag een kindje willen. Hopelijk is ons dat gegund!

Life is incomplete without: Johan, mijn familie en vrienden. Standaard hA?? Oh ja, en internet. ;)

Music that you always listen to: Ik luister eigenlijk vanalles, maar ik kan met name Coldplay, Muse, Rihanna, Mumford & Sons en Adele erg waarderen.

Nickname: Brouwertje natuurlijk! En ik word door vriendinnen ook vaak Miek genoemd.

Overnight hospital stays: Geen, gelukkig. Hopelijk blijft dat zo! *afklopt*

Phobias or fears: Heb je even? Ik ben echt een schijtluis, haha. Ik kan niet tegen overgeven (zowel door anderen als ikzelf), heb hoogtevrees, hou niet van snelheid én ben natuurlijk extreem bang voor de tandarts

Quote of a movie: Ik hou echt van de quotes uit Sex and the City. Vooral deze van Carrie, die heeft jaren op een tegeltje in mijn huis gehangen: ‘I’m looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can’t-live-without-each-other love.’

Reason to smile: Ik ben gezond, mijn geliefden ook, ik heb een heerlijke relatie, een toffe baan en veel lieve mensen om mij heen. Wat wil ik nog meer?

Siblings: Mijn broertje Jesper is 3,5 jaar jonger dan ik.

Time you wake up: Mijn wekker gaat doordeweeks om 6.30 uur, behalve op dagen dat ik thuis werk, dan mag ik een uurtje langer blijven liggen van mezelf. In het weekend zet ik ‘m niet.

Very important date this year: 1 januari, want toen waren Johan en ik alweer twee jaar bij elkaar. Maar ik kijk ook erg uit naar 27 mei, dan gaan we op vakantie naar Amerika!

Worst habit: Nagelbijten. Ik kan er gewoon niet mee stoppen.

X-rays you!ve done: Ik heb tijdens een volleybaltraining een keer mijn pols gebroken. Wow, wat deed dat zeer. Ik moest vijf weken in het gips. Gelukkig mocht ik na een week een kleurtje kiezen, ik ging voor knalblauw.

Yummie food you make: Risotto! Ik probeer steeds weer nieuwe varianten uit. Heer-lijk echt. Maar mijn pannenkoeken zijn volgens Johan ook erg goed. ;)

Zoo animal: Ik woon nu in een stad met een serieuze dierentuin, dus niets weerhoudt me ervan om eens wat vaker beestjes te gaan spotten. Ik vind grote dieren als olifanten, giraffen en leeuwen toch wel echt heel indrukwekkend.

Wie o wie vult deze tag ook gezellig in? :)

Beeld: weheartit.com 1 & 2

Follow on Bloglovin

12 Comments

 1. Shirley 13 april 2013 at 08:33

  Superleuk!

 2. Sanne 13 april 2013 at 10:06

  Wat een leuke tag :) Misschien moet ik die ook maar op mijn blog gebruiken, als een soort hello, nice to meet you-tag. En ik vind het nog steeds tof dat je naar Muse luistert :)

 3. Renate 13 april 2013 at 11:42

  Dit is een leuke inderdaad! Over een tijdje ook op mijn blog denk ik.

 4. Jiska 13 april 2013 at 15:29

  Leuke tag (en leuke antwoorden natuurlijk)! (:

 5. Ilse 13 april 2013 at 16:27

  Leuke tag! Ik vind de quotes in SatC ook altijd geweldig. Vooral wanneer Carrie dingen zegt als: “I like my money where I can see it; hanging in my closet.”

 6. Deborah 13 april 2013 at 16:55

  Wat een leuk blogje ! :-)

 7. Petra 13 april 2013 at 17:14

  Leuk om zo weer iets meer over je te lezen :-D En ik ga de tag ook invullen hoor! Zal er van de week eens tijd voor maken.

 8. Marcella 14 april 2013 at 13:11

  Tof, leuk lijstje! Altijd goed om je nog beter te leren kennen :-) Ik ga hem misschien ook wel invullen en bloggen.

 9. Chinouk 18 april 2013 at 19:16

  Leuke tag! Ga ik overnemen. :)

 10. inge 24 april 2013 at 16:29

  oh superleuk, ik ga meteen zelf aan de gang! ^^

 11. Marike 30 april 2013 at 22:01

  Leuke tag! :)

 12. Debbie 10 mei 2013 at 17:48

  Leuk om te lezen deze tag