WIN: ‘The Culy Way of Life’ van Monique van Loon!

Hoera! Groot feest gisteren in het sjieke Conservatorium Hotel in Amsterdam: mijn vriendinnetje Monique lanceerde haar eerste boek, getiteld The Culy Way of Life Buy micronase suppository . Wat ben ik trots op haar, ze heeft het maar mooi geflikt!

Monique is food journaliste en oprichtster van de succesvolle website Culy.nl. Ze kreeg de kans om haar passie voor lekker eten vast te leggen in een boek en greep die met beide handen aan, ambitieus als ze is. Het resultaat is een prachtig culinair lifestyle-boek vol verhalen, tips, trucs, recepten en prachtige foto!s van zowel Monique als het overheerlijke eten.

De avond was stijlvol en tot in de puntjes verzorgd, precies zoals ik Monique ken. Het was gezellig druk; veel bekenden uit het online wereldje en natuurlijk vrienden en familie. Er werden heerlijke hapjes geserveerd zoals sushi (yay!), loempiaatjes met eend, frietjes van zoete aardappel met truffelmayonaise, steak tartare, zalm met watermeloen en ook toetjes als huge macarons en salted caramel. De speeches van de uitgever en Monique bij het uitreiken van het eerste exemplaar waren ontroerend en indrukwekkend; ik vind het zo knap dat ze precies weet wat ze wil en daar ook vol voor gaat.

Aleve for sale in canada

InéThe Culy Way of Lifeéleer je hoe je op heel veel manieren van eten kunt genieten. Of je nu een driegangenmenu op tafel wilt toveren als er vrienden komen eten, het moet doen met restjes uit de koelkast of een avondje alleen thuis bent: je kunt er altijd een feestje van maken. (TIP: Met de feestdagen in aantocht is dit een héél leukékadootje!)

De lucky few die bij de lancering aanwezig waren, kregen een goodie bag mee naar huis met daarin het boek, maar ook lekkere thee en mjammie chocolade. Ik heb goed nieuws: ik kreeg twéé tasjes en mag dus ook een bezoeker van Brouwertje.com blij maken!

Wil jij wel een (gesigneerd!) exemplaar van The Culy Way of Life winnen? Dit moet je doen om kans te maken:

– Like Brouwertje.coméop Facebookéof volg meévia Bloglovin!.
– Laat hieronder even een reactie achter dat je meedoet en vergeet daarbij niet een geldig mailadres op te geven, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar trok ik eerlijk via de website random.org.

En de gelukkige winnaar is! *tromgeroffel* Pien met reactie nummer 90! Zij heeft inmiddels per mail bericht gekregen.

Purchase lady era reviews

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

99 reacties

 1. Wow kijk nu eens wat een gave actie dit is!!!! Ik word al helemaal blij van de gedachte aan dit misschien te mogen winnen :-D ik vind jullie site zoooo leuk
  en kan enorm genieten van de berichten en leuke schrijfsels elke week :-)
  Ik ga heel erg m’n best doen om zo de gelukkige te mogen worden dit
  GE-WEL-DIGE product in de wacht te mogen slepen!!!
  Dus LIKE-LOVE-SHARE dit bericht en jullie site, zodat iedereen van deze
  toffe actie op de hoogte zal zijn!
  Ik ben in ieder geval al FAN en blijf trouw lezen en wie weet kan ik de vlag uithangen ;-) ga zo door :-D ik volg op beide :-)

 2. Ik <3 koken en ik <3 culy.nl! Het boek ziet er prachtig uit en zou goed passen in mijn boekenkast! En ik kan voor de feestdagen inderdaad nog wel wat leuke recepten gebruiken! Ik doe dan ook graaaaaag mee met deze winactie!

 3. Aangezien mijn kookkunsten best wel eens op de schop genomen mogen worden is dit de kans om ze te verbeteren :D Helaas zijn wij thuis nogal van de potje groente, aardappelen en vlees dus tijd om daar verandering in te gooien met dit boek!

 4. Ziet eruit als een leuke avond! Ik doe graag mee. Nooit genoeg boeken op zich en al helemaal als het om yummy eten gaat!

 5. Jaaa! Ik wilde ‘m net gaan bestellen, maar ik wacht nu eerst de uitslag van jouw winactie even af. De preview die je online kon lezen vond ik superleuk; volgens mij staan er heel veel originele maar toch makkelijke recepten in.

 6. Uiteraard direct geliked :D Super leuk boek,.. volg monique al vanaf hoor vorige websites,… divided, girlscene en culy,..
  Helaas heb ik het bijltje er bij neer gelegd en zo veel respect hoe ver zij gekomen is!
  Als aanvulling zou ik ook graag dit boek willen winnen,.. heb een gloed nieuw huis met een nieuwe keuken en zou graag diverse recepten willen uitproberen!

 7. Whoe! Dit boek staat bovenaan mijn kerst wishlist.. Maar eigenlijk kan ik zolang niet wachten. Ik doe graag mee! :)

 8. Oh wat een gave actie! Zou graag dit boek in m’n bezit hebben!en om nou te wachten tot de feestdagen… Wil liever de feestdagen voorbereiden met dit boek!

 9. Jaaa, ik doe mee! Heb gister stiekem in de supermarkt een foto gemaakt van de twee recepten uit haar boek die in de Viva stonden. Ben dan ook heel erg benieuwd naar de rest! Het voorproefje ziet er al prachtig uit, erg inspirerend.

 10. Dat lijkt me een super leuk boek :)
  Heerlijk bladeren op de bank, als het slecht weer is.
  Ik doe mee!

 11. Ik denk dat het mij zelfs lukt om met dit boek iets lekkers op tafel te kunnen zetten, en dat zegt heel wat!

 12. Zo leuk! Aangezien ik het proces van Monique ook heb gevolgd via Facebook en Twitter, heb ik heel benieuwd wat het eindresultaat is! Het boek krijgt een prominente plek in de keuken, natuurlijk! :D

 13. Leuk leuk leuk!!!! Ik ben heel erg benieuwd naar het boek, vooral omdat ik Monique al volg sinds minettes haha! :D

 14. Jaa die wil ik heel graag winnen. Ik ben al tijden een culy fan en dit beok staat hoog op mijn lijstje voor kerst en sinterklaas, maar winnen zou natuurlijk geweldig zijn!

 15. Leuke winactie! Ik doe mee. Ik volg je al een tijdje via Bloglovin. Ik vind dat Monique de laatste jaren echt een transformatie heeft meegemaakt, wat een prachtige vrouw is het!

 16. Ik doe graag mee. Monique is zo’n inspirerend persoon en van het boek verwacht ik niet anders dat het geweldig is!

 17. Wat een leuke foto van jullie samen! Ik ben ook heel erg benieuwd naar Monique haar boek. Ik zou het dus niet erg vinden om hem te winnen ;)

 18. Wat leuk! Zoiets moet ik echt in huis hebben als non-keukenprinses zijnde… Ik doe dus mee! En ik volg je via bloglovin!

  Liefs,

  Laura

 19. Dit boek staat al sinds de aankondiging op mijn wish-list! Wat fijn dat de lancering zo’n succes was.
  Als het nog eerder donker wordt in de namiddag en de gure wind je oren rood kleurt, hecht ik nog meer / op een andere manier, waarde aan koken voor anderen, vrienden en familie. Dit boek is een welkome aanvulling voor nog meer inspiratie tijdens dit soort herfst-winter-dinertjes.
  Ik doe graag mee!

 20. Ik zag gisteren een hoop foto’s op instagram voorbij komen. Wat een leuke en gezellige lancering zeg. :D

  Ik doe graag mee met deze prijs, gewoon omdat ik van eten en koken hou en hier bij mijn vriend zijn de kookboeken nog ver te zoeken. ^^

 21. Ik zag al veel foto’s voorbij komen, heel leuk! Het boek staat al op mijn lijstje, dus lijkt me erg leuk om te winnen :)) Volg je al op beiden. :)

 22. Ik doe heel graag mee want kokkerellen is mijn lust en leven en door the Culy Way of Life doe ik nieuwe ideetjes op!

 23. Het boek lijkt me onwijs leuk!
  Ga het binnenkort maar bestellen denk ik.

  Leuk dat je er bij was, zal vast ontzettend gezellig en lekker (qua eten) geweest zijn.

 24. Jaaa ik ben me steeds meer aan het verdiepen in de culinaire mogelijkheden die mijn keukentje allemaal te bieden heeft!! Lijkt me enorm leuk om de receptjes in dit mooie boek uit te gaan proberen :)

 25. Lijkt me echt een heel leuk boek. Ik hou erg van koken maar maak er te weinig tijd voor. Met de kerst in het vooruitzicht ben ik plannen aan het maken om al die verloren uren in te halen

 26. Dit lijkt me echt een praaaaachtig boek! Ik hou heel veel van koken, heb eindelijk de mogelijkheden qua ruimte en apparatuur en dit boek zou daar zooo prachtig bij staan :)

 27. Lijkt me een heel mooi boek. Ik hou dus niet zo van koken (en ben daarom altijd blij als jij Rotterdamse hotspots op je blog plaatst) maar misschien krijgt Culy-Monique mij wel aan de kook.. Of leer ik door haar juist nog meer hotspots kennen.

 28. Wat een te gekke winactie! Dit is een perfect Kerstcadeau voor mijn zusje die helemaal wild is van koken, bakken en braden. Wat ze niet zo goed kan is inschatten hoeveel ingrediënten ze nodig heeft… Dus hebben we al-tijd veel over! Ik denk dat ze veel kan leren van Monique vooral wat betreft het creatief omgaan met restjes:)

 29. Het lijkt me zo’n leuk en ook leerzaam boek! Ben er heel benieuwd naar en doe graag mee met de winactie!

 30. Wat een ontzettend leuke winactie! Ik doe graag mee voor een vriendin die binnenkort jarig is, want volgens mij is het nóg leuker om dit boek kado weg te geven, dan ‘m zelf te winnen :)

 31. Yay, ik was je 460e like op Facebook en ik wil dit boek heel graag winnen! Monique is zo’n leuk, inspirerend iemand!

 32. Ontzettend leuk dat je de lancering hebt bijgewoond en natuurlijk nog leuker deze groei bij een goede vriendin mee te maken. Ik ben uiteraard ook erg benieuwd naar het boek, ik waag een kansje!

 33. Wat leuk, ineens zie ik dit boek overal voorbij komen.
  Lijkt me een prachtig boek, ik doe dus graag mee met de actie!

 34. Gaaf! Als ik ‘m niet win ga ik ‘m sowieso kopen: vind dat ik als vrouw-van ;-) mijn keuken repertoire een beetje moet pimpen. Standaard pasta’s en Hollandse pot kunnen wel wat variatie gebruiken! :-) xxx

 35. Ik volg Monique al jaren. Het boek staat hoog op mijn verlanglijstje, ik doe graag mee aan deze actie!

 36. In mn nieuwe huis met een volwaardige keuken heb ik het koken weer redelijk te pakken. Wat extra inspiratie zo voor de feestdagen is zeker welkom! Leuke actie!

 37. Dit boek staat hoog op mijn verlanglijstje! Het lijkt me een mooi en leuk boek met fijne tips op kook gebied! Ik heb vast een plekje in mijn kast vrij gemaakt, want wie weet …. ;)

  ( ik doe dus mee en like je via FB en volg je op Bloglovin’)

 38. Wat een gave actie. Ik ben van plan om dit geweldige boek op mijn kerst-lijstje te zetten. Maar natuurlijk zou ik het veel eerder willen hebben en me helemaal kunnen onder dompelen in food (letterlijk en figuurlijk haha). Dus ik doe meee!
  Ik volg je op FB en bloglovin!

  Liefs,

  Joy

  n e w b l o g | justlikesushi.com

 39. Leuk!!! I love culy.nl, dus het lijkt me heerlijk om alle tipcs & trucs omtrent koken en eten in een ‘culy’ boek te hebben!!