Dit was mijn week 24

Whoei, wat was het een leuke week! Ik hoefde namelijk maar twee dagen te werken, donderdag vertrok ik op uitnodiging van online reisorganisatie JUST AWAY voor vier dagen naar Toscane. Het is nu zondagavond en ik ben gesloopt van alle indrukken, maar wat was het gaaf! Komende tijd natuurlijk uitgebreid verslag van deze trip op mijn blog, maar nu eerst zoals jullie gewend zijn een weekoverzicht vol snapshots.

Ik begon de week relaxt vanwege een vrije 2e Pinksterdag. Lekker op de bank met The Vampire Diaries. Ik zit er echt he-le-maal in, ik kijk ieder vrij moment. Ik ben smoorverliefd op Damon en zou Jeremy er ook wel bij willen hebben. Mjam!

Als avondeten probeerde ik de wrap van Leonie, gevuld met kipfilet, avocado, feta, zongedroogde tomaatjes en mango. Die was verrassend smakelijk!

Dinsdag probeerde ik zelf iets uit. Ik maakte een dikke hamburger van een bruin (spelt)broodje, een klein beetje ketchup, slamelange, rundertartaar (gekruid met paprikapoeder, peper & zout), cheddarkaas, tomaat en geprakte avocado. En ook dit was lekkerrr! Ga ik zeker nog eens maken.

Daarna besloot ik een rondje te gaan hardlopen om de Kralingse plas. Blijft zo’n mooi gebied!

Helaas ging het niet heel goed. Ik wilde 12 km proberen, maar misschien was dat iets te snel na mijn PR van zaterdag. Zo goed als het toen ging, zo bagger liep ik nu. Stom!

Het briefje bij de deurklink, waar ik het in mijn Purchase trazodone for insomnia Verslapen-blog over had. ;)

Woensdag at ik mijn broodje en bakje fruit weer lekker aan het water op. Heerlijk om er tussen de middag even uit te zijn! Nadeel is alleen wel dat ik daarna moeite heb om weer naar binnen te gaan…

Lang leve Skype! Nu Johan in Brazilié zit, maken we daar veel gebruik van. Ik mis ‘m echt enorm.

En toen was het eindelijk tijd voor het Toscane-tripje! Met Linétreinde ik naar Schiphol voor de reisénaar Pisa. Gelukkig was de rest van de groep ook héél leuk: Bo van Francescakookt.nl, Suzanne van Talkies Magazine, Karine van Celebrex online prescription The Digitalistas, Maud van PR-bureau Cherry Picker en Stan van JUST AWAY.

Het uitzicht vanuit mijn slaapkamer. Zo mooi! Heerlijk groen.

Een Italiaanse kookcursus! Dat vond ik als wannabe-foodie en groot liefhebber van Italiaans eten natuurlijk geweldig.

Rogaine order online canada

Daarna alles lekker opeten onder het genot van witte wijn. De Leven.

Ontbijtje! Prima in orde. Vooral de versgebakken croissantjes met jam, mmm… (Oké, niet erg Italiaans.)

Vrijdag deden we een Vespa-tour! Binnenkort het uitgebreide verhaal, het was nogal een avontuur… Staan de helmen ons niet geweldig? De gezusters Toad, aangenaam. ;)

’s Avonds begon dan ein-de-lijk het WK voor het Nederlands elftal. Gelukkig was er een tv geregeld bij de receptie, met Italiaans commentaar. Geweldig! Zelfs ‘Janmaat’ klonk mooi. Van ons gezelschap was ik de enige in een oranje outfit. Oh well… We dronken bijpassende oranje Aperol Spritz, dat had ik nog nooit op. Vet lekker! En hoe supergaaf was die wedstrijd?! 5-1 winnen van Spanje, een beter begin kan gewoon niet.

Zaterdagochtend moesten we vroeg op voor een dagje Florence. Er was onweer voorspeld, maar gelukkig bleef dat weg. Het was zelfs superwarm en goed zonnig. De Duomo blijft een prachtig gebouw.

Annemerel had ons een tip gegeven waar je in Florence goddelijk Italiaans ijs kuntéeten. Natuurlijk gingen we proeven! Ik had merengue-ijs (OMG!) en bananenijs dat écht naar banaan smaakte (klinkt gek, maar meestal is dat dus niet het geval). Mmmm!

Met Maud bij de Ponte Vecchio! :)

Zondag alweer de laatste dag! Snik… We vlogen weer vanaf Pisa terug naar Amsterdam, dus verkenden we nog even dat kleine stadje en bewonderden we zijn scheve toren. Toch wel echtébijzonder.

Ik had nog geen pizza op en dat kon dus écht niet. Dat werd ‘m voor de lunch! Helaas konden we ze door tijdgebrek niet meer in het restaurant opeten en namen we ze mee in pizzadozen.

Eenmaal weer in Rotterdam realiseerde ik me dat mijn koel- en voorraadkast leeg waren en dat ik geen zin had om naar de AH te gaan. Dus haalde ik onderweg naar huis sushi af bij Sushi Qube. Gewoon, omdat het kon. Een mooie afsluiter van een geweldig weekend! Zoals gezegd: heel snel heel veel meer…

Follow on Bloglovin

10 Comments

 1. Annemieke 16 juni 2014 at 09:29

  Die dagen Toscane, zoo leuk! Benieuwd naar je/jullie blogs erover. En idd, vrijdag was ongekend. Inmiddels wel in de WK-mood? ;-)

 2. josie 16 juni 2014 at 09:47

  Haha de gezusters Toad, super leuk dat jullie op de Vespa gingen. Toscane lijkt me zo mooi en leuk!

 3. Chantal 16 juni 2014 at 10:04

  Toscane is mooi en het eten is er lekker. Ik snap dat je er genoten hebt ;)

 4. annouska 16 juni 2014 at 11:07

  Pff moeilijk hoor zo lang zonder Johan. Gelukkig zit er dan zo een leuk event als Toscane even tussendoor, dan gaat de tijd iets sneller lijkt me. :D

 5. Ines 16 juni 2014 at 11:52

  Wat een fijne foto’s! Toscane lijkt mij een erg fijne stad!

 6. Suuz 16 juni 2014 at 13:31

  Ooh Florenceeee,, geweldig! staat ook nog op mijn lijstje!! leuke foto’s! en jaaaaa dat je johan mist :-( niet leuk… veel afleiding zoeken!!

 7. Marcella 16 juni 2014 at 16:06

  Wat een fijne foto’s, het was vast een heerlijke trip in Italië! Echt top dat je daar lekker op pad mocht. Ik ben nieuwsgierig naar je avonturen. Vooral naar dat Vespa avontuur ;-)

 8. Nuria 16 juni 2014 at 19:25

  Hahaha, heerlijk dat je bij thuis komt gelijk weer aan de sushi gaat!

 9. Bente 16 juni 2014 at 20:30

  Ziet er heerlijk uit, dat tripje naar Toscane! <3
  En inderdaad: fantastische wedstrijd vrijdag :D

 10. Mieke 16 juni 2014 at 21:21

  Wat een fijne week! Ben heel benieuwd naar je Toscane-verhalen!